Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męska duma?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mój chłopak jest bardzo dumny ma ciężko się przełamać żeby pierwszy przeprosić w kłótniach się mało odzywa bo to nie ma sensu już gadać.. i się obraża.. czasami napisze albo powie przepraszam ale nie chce wyjaśniać po kłótni już przyczyny itd. Teraz doszło do ostrzejszej kłótni ja chciałam powrotu do domu ale on już nie. Wydaje mi się że za bardzo go urazily moje słowa że faktycznie to bez sensu w nerwach przyznałam mu rację ale po tygodniu nie bycia ze sobą nie wyobrażam sobie życia bez niego wszystko mu powiedziałam ale podjeta decyzja i nie.. mimo że wiem bo mówił kolegom że jest mu ciężko to mieszkamy osobno twierdzi że byłoby jeszcze gorzej. . Ale czas pokaże co ma być to będzie.. co myślicie? Wina jest po obu stronach ale czemu nie chce dać nam kolejnej szansy? Czasem trzeba ich więcej.. :(

Gość gość
Przecież ewidentnie to nie jest żadna duma tylko manipuluje Tobą żeby sobie Ciebie owinąć wokoło palca

Gość gość
Zgadzam się. To jest manipulacja. Niestety już sobie ciebie owinął. Teraz musisz być twarda bo będzie tylko gorzej. W końcu jego własne manipulacje mu przestaną wystarczać i zacznie Toba równo pomiatać wiedząc że i tak wrócisz z przeprosinami. Jesteś kobietą która kocha za bardzo :-(