Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tacy są?

Polecane posty

Gość gość
Tylkiem puszczalskie robią operacje plastyczne? Haha dobre. Możesz te niepuszczalskie właśnie dlatego się nie puszczają bo muszą je zrobić ;)

Gość gość
tylko puszczalskie robią operacje dobrze ktoś tam napisał! ha! :classic_cool:

Gość gość
To było pytanie. Puszczalska nie jestem a zamierzam się zoperowac bo chce. Dla siebie.

Gość gość
Czyli chcesz się zoperować żeby się puszczać??? :D Mnie zastanawia skąd autorka tematu miała pieniążki na operacyjki??? :D

Gość gośćSYLWIA
po co? wiesz że faceci lecą na cycki ,zależy ci na tym? Mi na tym nie zależy ,kocham siebie taką jaką jestem ,nie chce żeby ktoś na mnie "leciał"w ogóle nie chcę by ktokolwiek patrzył na mnie jak na obiekt seksualny.

Gość gośćSYLWIA
14.44 o tym samym co ty pomyślałam

Gość gość
prowo, albo po prostu kolejny pustak co robi sobie operacje zeby sie puszczac, swiat teraz jest bardziej spiertolony

Gość gość
Chce się czuć dobrze sama ze sobą i tyle. Po co zawsze jakaś ideologie do tego dorabiacie? Po to istnieją operacje. Oczywiście nie mówię o idiotkach które operuja wszystko jak leci bo to już choroba.

Gość gośćSYLWIA
a czemu czujesz się zle sama ze sobą ,nie rozumiem tego?

Gość gość
Mam coś co trzeba poprawić i tyle. Mogę więc to zrobię. No i tyle.

Gość gość
Ideologie? :D Robisz sobie operacje bo jak ich nie masz nie mozesz sie puszczac? Godne nasladowania

Gość gośćSYLWIA
14.53 jak to trzeba? nic nie trzeba! nie jesteś niewolnikiem swojego ciała czy umysłu,jesteś wolna,nic nie musisz,kazdy jest inny,po coś.

Gość gość
Mój biznes. Właśnie jestem wolna więc mogę robić co chce.

Gość gość
Ja zrobiłam operacje i zabiegi dla samej siebie, żeby mi się podobało i było mi z tym dobrze. Nie zrobiłam tego dla kogoś, żeby komuś się podobało. :o

Gość gośćSYLWIA
Bóg stworzył nas idealnymi,nie"poprawia " się natury.zaakceptuj siebie taką jaką jesteś ,w przeciwnym razie nigdy nikt prawdziwie Cię nie pokocha,ktoś ma kochać ciebie taką jaką jesteś a nie twój sztuczny biust,jeśli ktoś kocha cię za biust to znaczy ze nie jest to szczere i prawdziwe uczucie ,że nie kocha ciebie tylko twój wygląd a to nie o to chodzi.człowiek to nie zabawka ani lalka barbi .Miej godność,szanuj siebie.Bądz sobą ,jesteś wyjątkowa bo nie ma drugiej takiej samej osoby jak ty ,więc nie upodabniaj się do innych na siłę.

Gość gośćSYLWIA
biznes? ciało nazywasz biznesem?,jesteś prostytutką?

Gość gość
Ale pierdy.

Gość gość
Idąc tym tokiem myślenia to zrezygnujmy z farbowania włosów, malowania paznokci, makijażu i w ogóle dbania o siebie.

Gość gość
autorko! jesteś dość młodą dziewczyną, skąd miałaś pieniążki na operacje i zabiegi? :D

Gość gość
Nie no gadki z Bogiem to wogole mnie nie interesuja bo jestem ateista. Ale zobacz sama: (nie wierze ze to nie jest prowo, ale jesli): robisz sobie operacje plastyczne bo jestes dziewica i chcesz zaczac sie puszczac, wiec co ma myslec o tym twoja rodzina? sorki, ale to juz calkowicie zwariowane podejscie do zycia. Piszesz ze masz za maly biust i jak sobie poprawisz to zaczniesz zyc i zaczniesz miec seks. Dlatego mowie ze to puste gadanie wydobywajace sie naprawde z pustostanu i mowie to jako ateista.

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale tego o powiększaniu biustu żeby się puszczać nie napisałam ja tylko jakaś osoba, która przyłączyła się do tematu. :o Ja zrobiłam zabiegi i operacje dlatego, że lubię dobrze wyglądać, chcę wyglądać jak gwiazda, lubię się podziwiać i czuję się z takim wyglądem po prostu lepiej. Autorka

Gość gość
Czyli idealnym partnerem bylby Twoj szef. Moze zapraszajac Ciebie chce pokazac produkt firmy.;)

Gość gośćSYLWIA
15.05 to nie ma nic wspólnego z dbaniem o siebie.zgadza się odrzucenie tych rzeczy powoduje to ze człowiek żyje w zgodzie sam ze soba,ktoś urodził sie blondynką to po co ma farbować na czarne? po co ma się upodabniac do innych skoro ma być sobą?dbanie o siebie to życie higieniczne,(mydło woda pasta do zębów,wazelina )a nie zmienianie siebie na karykaturę i usilne maskowanie swojego prawdziwego ja,swojego prawdziwego oblicza.dbanie o siebie to zdrowy tryb zycia,sport,zdrowy sen ,zdrowe odżywianie ,a nie farbowanienp.znam kobiete której wyszły wszystkie włosy w wyniku farbowania,zmarła potem na raka mózgu.Ja podjęłam dzis decyzję ze muszę odzyskac swoje naturalne włosy,wtedy będe w zgodzie sama ze sobą ,kocham mój natyralny ciemny blond i zrozumiałam ze nie muszę maskowac go żadną farbą.

Gość gość
Produkt firmy, że niby mnie? Ale się uśmiałam. :D W sumie pasował by do mnie, ale on ma syna starszego ode mnie i jest trochę niższy ode mnie.

Gość gość
Fantastycznie, że dobrze się czujesz w swoim ciele. Nic nam do tego. Zastanawiam się dlaczego bronisz komuś wybrania innej drogi i korzystania z takich rozwiązań.

Gość gośćSYLWIA
wyglądać jak gwiazda i siebie podziwiać? to się kłóci jedno z drugim i tu objawiłaś swój tok rozumowania i swoje potrzeby.ty nie chcesz podziwiac siebie sama,ty chcesz żeby podziwiali cię inni ,gwiazdę podziwiają inni ,gwiazda nie podziwia siebie sama.rozumiesz?Po co ci to?nie chcesz być sobą?,prawdziwą?,normalną? a nie sztuczną?Dlaczego naginasz swoje wartości dla innych?czemu tak nisko się oceniasz warunkują swoje samopoczucie opinią innych?

Gość gość
Mysle, ze rodzina twojego szefa spedza swieta w swoim towarzystwie juz od lat i jako atrakcje wieczoru chetnie poznaliby kogos nowego. Dlaczego sie tak wzbraniasz. W tradycji swiat jest stawianie pustego talerza dla tego, kto nie ma z kim spedzic swiat. Pewnie dlatego zostalas zaproszona.

Gość gośćSYLWIA
15.30 nikomu niczego nie bronię,po prostu nie lubię jak ktoś komuś narzuca swoje zdanie,jak ktoś kogoś chce zmieniać na siłę albo jak ktoś jest niewolnikiem opinii publicznej,nic więcej

Gość gość
Wiem, że w tradycji świątecznej zostawia się jeden dodatkowy talerzyk, ale nie chcę czuć się jak jakaś przybłęda, sierota, albo piąte koło u wozu. Może to głupie, ale w taki sposób rozumuje. :o Chętnie zobaczą produkt firmowy. Serio mnie to rozbawiło. Dzięki! :D

Gość gość
Nie wiem? Być może mam trochę osobowość narcystyczną? :)