Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tacy są?

Polecane posty

Gość gość
No krytykują mój wygląd i wszystko to co robię, krytykują moją pracę, nawet mój szef też jest głupi mimo, że go na oczy nie widzieli to mi się odechciewa. :o Mi nie przeszkadza bycie samej w święta, jestem tak naprawdę domatorką i czuję się najlepiej jak mogę zostać w domu. :)

Gość gość
Rozmowa z ludźmi w internetu to nie jest naturalny sposób komunikowania się z 2 człowiekiem. Ja siedzę tu to tylko z przyzwyczajenia i tymczasowo z braku alternatywy. Tylko wśród żywych ludzi czuję się mniej samotny.

Gość gość
Tak. Zrobiłam sobie dwie operacje plastyczne, lubuję się w medycynie estetycznej i kosmetologii. :)

Gość gość
Żyję bez seksu i nie ubolewam nad tym. :D

Gość gość
Ja wsród realnych ludzi czuję się niekomfortowo i źle. W sumie mam z nimi głownie negatywne doświadczenia.

Gość gość
tzn jestes dziewica?

Gość gość
Tak. :)

Gość gość
jakie operacje plastyczne sobie zrobiłaś ?

Gość gość
dziewica i 26 i operacje plastyczne haha prowo 0/10. Najczesciej te operacje robia sobie kobiety eksponujace seksualnoscia, celbrytki, porono

Gość gość
Lubię wyglądać seksownie i lubię się podobać, ale to nie znaczy, że się nie szanuję. :o W życiu nie poszłabym do łóżka z kimś kto mi się nie podoba, nie odpowiada mi, z kimś kto nic sobą nie reprezentuje. Nie spotkałam jeszcze takiego mężczyzny, który sprostałby moim oczekiwaniom, a nie zadowalam się byle czym.

Gość gośćSYLWIA
12.33 i 12.36 jak ja Ciebie rozumiem z moją rodziną jest dokładnie tak samo,nie lubie ich odwiedzać bo wiecznie mnie krytykują i ośmieszają.

Gość gość
ludzie tacy sa, bo sami odczuli samotnosc. jedni mniej, inni bardziej. Wieksza po rozstaniu, bo wiedza jak to byc z kims. Kazdy czasem odczuje samotnosc (jesli ma uczucia i nie ma zaburzen). Nie kazdy mowi to singlom zlosliwie, sa tez ludzie, ktorzy za bardzo sie wczuwaja, tak mysle :P

Gość gość
Nie spotkałam jeszcze takiego mężczyzny, który sprostałby moim oczekiwaniom, a nie zadowalam się byle czym. x czyli jakiego, bo jak na razie to co piszesz to same sprzecznosci, powiedz w koncu jaki to facet?

Gość gość
I jakby operacje plastyczne miały związek z seksem. :o Akurat celebrytki, czy gwiazdy to tylko pewna grupa korzystająca z zabiegów urodowych i operacyjnych. Może trochę bardziej wystawiona na świecznik. Natomiast jest dużo pacjentek, klientek z grupy normalnych kobiet, które po prostu mają jakieś kompleksy i chcą się ich pozbyć.

Gość gość
Tez bym sobie zrobila operacje plastyczna :P mam kompleksy, moglabym miec wiekszy biust. Mysle, ze dopiero wtedy zaczelabym korzystac z zycia. Moze to glupie dla kogos, ale serio tak mysle :P wiekszy biust, wiecej seksu heh

Gość gość
Hmm... Ktoś na wysokim stanowisku, co dużo osiągnął, bogaty, starszy, elegancki, męski, przystojny. O i byłby idealny gdyby był z branży urodowej bo z kimś innym to nie będę miała o czym rozmawiać. :o

Gość gość
ja chciałabym sobie uszy zoperować bo mam odstające

Gość gość
No to wysoko postawiłaś poprzeczkę temu kandydatowi

Gość gośćSYLWIA
13.01 czysta głupota,ja bym nigdy sobie nie zrobiła bo kocham siebie taka jaką jestem a sex nie jest mi absolutnie do niczego potrzebny.

Gość gość
Zrobienie sobie operacji plastycznej nie gwarantuje sukcesu w życiu. Coś o tym wiem. Natomiast własny komfort i zadowolenie ze swojego wyglądu jak najbardziej. :)

Gość gośćSYLWIA
DOKŁADNIE

Gość gość
Mówiłam, że nie zadowalam się byle czym. :P I albo będę miała takiego jakiego chcę, albo będę sama do końca życia. W sumie też dobrze. Jestem do tego przyzwyczajona, zawsze muszę robić wszystko sama, radzić sobie sama i bardzo cenię sobie niezależność. :)

Gość gośćSYLWIA
przy czym ja jak najbardziej jestem zadowolona ze swojego wyglądu i nie mam z tym problemu akceptuję siebie taką jaką jestem ,do szału doprowadzają mnie kobiety którym mój biust przeszkadza no hello to mój biust a nie ich i ja go kocham więc wara ode mnieJjezeli one mają z tym problem ze cos im sie we mnie nie podoba to juz ich problem a nie mój podkreslam ja sie czuje sama ze sobą swietnie i sugerowanie mi operacji plastycznej biustu jest wysoce niekulturalne i chamskie.niech kazdy zajmuje sie sobą

Gość gość
autorko troche cie rozumiem -jestem facetem - masz swoje wartosci, i mysle tez ze kazdy jest kowalem swego losu wiec czemu mialabys zadawac sie z kims kto nei spelnie twoich wymagan, ale z drugiej strony tracisz hipokryzja i typowym pustostanem czestym wsrod tego typu kobiet

Gość gość
Dokładnie. Decyzja o zrobieniu sobie operacji plastycznej jest czymś bardzo osobistym, czy nawet intymnym i to osoba zainteresowana sama musi tego chcieć i przyjść do kliniki. Nawet lekarz podczas konsultacji nie powie do pacjenta, że ooo... pani na pewno z nosem przyszła, bo jej nos może wcale nie przeszkadzać, a przyszła z czymś innym.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że trącę hipokryzją i pustostanem? Ktoś tutaj zapytał mnie jaki partner byłby moim wymarzonym to odpisałam.

Gość gość
kurcze wszystkie takie idealne dzisiaj, jak roboty, nie przywiazuja sie, granice, wartosc wlasna, samorozwoj itp. zazdroszcze. Byc ludzkim i wrazliwym to przeklenstwo dzisiaj, najlepiej sie do ludzi nie przywiazywac.

Gość gość
Lepiej nie. :o Ja kiedyś też taka byłam i źle na tym wychodziłam. :o

Gość gość
To bardzo miłe z jego strony. Dlaczego nie chcesz iść?

Gość gość
No bo u niego na Wiliglii pewnie będzie jego syn, synowa i wnuki i będę dla tych ludzi jak piąte koło u wozu. :o