Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca, która sprawia że mam rozstrój nerwowy

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w firmie na recepcji. Jednym z moich zadań jest łączenie rozmów telefonicznych. Niestety mam współpracowników, którzy nagminnie nie chcą żeby rozmowy były do nich łączone i to ja za nich muszę się tłumaczyć i nie raz zbierać opieprz porządny. Nie wiem co z tym zrobić bo ci ludzie wręcz mają pretensje, że muszą odbierać te telefony. Zdarza się też że przez to to ja załatwiam sprawy od których moi koledzy się migają.

Gość gość
Wymówką jest nie łącz bo nie łącz albo nie łącz bo mnie boli głowa. A mnie to głowa nie ma prawa boleć jak się za nich tłumaczę? Bo ja jestem rozliczana z tego czy odbieram telefon a oni jakoś niekoniecznie.

Gość gość
nie przejmuj się tym. Też miałam taką pracę, przepraszałam za problem, ale miałam w d***e, że ktoś się wścieka. Przecież nie wścieka się na mnie tylko na sytuację i to, że nie może się dodzwonić. Ewentualnie łącz i złgaszaj do managera kto notorycznie nie odbiera.

Gość gość
porusz temat przy szefie - oczywiście bez nazwisk i zapytaj jak to widzi, bo ty niezręcznie czujesz sie w roli nalesnika miedzy młotem a kowadłem