Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta na kawałki

Zaufałam gówniarzowi i mam za swoje

Polecane posty

Gość gość
Już od zarania dziejów, kobiety dawały du/py komu popadnie!Teraz w czasach tzw."feminizmu i wszechobecnego lewactwa" szczególnie a faceci to świnie! Rzygać się chce!

Gość gość
Ja tam Cię rozumiem. Wiek nie ma znaczenia. Jesteś kwita. Nie pozwól się niszczyć. Przypomnij mu jego wyślij i powiedz że jesteś teraz na czysto ale faktem jest że młody kombinuje i się nie przyznawał do wielu spraw. Powiedz że gowniarzy zmysla bo chce więcej a dla Ciebie to tylko chwila bez zobowiązań w ramach odreagowania bo nie jesteś przedmiotem ani ścierka do podłogi dla mezusia zdrajcy. Co będzie to zobaczysz. Raczej nie będzie rozwodu bo jak będzie się rzucał to nie że z jego winy bo pierwszy się puścił a ty nie jesteś robotem bez potrzeb i uczuć. Poza tym jakbyś siedziała cicho i grzecznie to za jakiś czas znów by wyskoczył na 100% bo byłoby mu za nudno.

Gość gość
Co tu rozumieć... On raz - jeden romans. A ona kilka i to w jakim stylu u koleżanki po dyskotece, stara a głupia. Gdybyś miała tylko ten romans to bym Cię zrozumiała. Szanuj się dziewczyno!

Gość gość
To żałosne jak stara prukwa próbuje na siłę się odmłodzić i bawi się w pedofilię.

Gość gość
Oboje jesteście siebie warci. Dobrze Ci tak ;)

Gość gość
Super. Tak sie koncza zabawy w malzenstwo, zwiazki. Banda rozwydrzonych ludzi bierze sie za zycie i plodzenie dzieci. Wszyscy troje jestescie siebie warci. Bez wyjatku. Szkoda tylko dzieci, ze maja takich wariatow bez kregoslupa moralnego obok. Dno i kupa wodorostow. A ty kobieto daj juz spokoj z malzenstwem. Niech sie to rozpadnie i wyciagnij wnioski na przyszlosc dzidzio piernik. Zajmij sie tym czym matka powinna. Dziecmi - a nie uganianiem sie za chloptasiami. Elena

Gość gośćikwv
Ludzie przeciez to prowokacja. Nie wyczuliście od razu? Specjalnie zakładane sa tu takie tematy bo maja największe wzięcie;-) A forumowicze chetnie jazgocza i sie oburzają.

Provokejszyn i to jakie nędzne. Dziś autorka oczywiście będzie po rozmowie z mężusiem i będzie ciąg dalszy przedstawienia ;-)

Gość gość
Byc moze, ze to prowokacja. Odnoslam sie do tego, jako hiopotetycznej sytuacji. Czasem sadze, ze real duzo gorsze pisze sytuacje, niz tu ewentualne prowokacje, ktore ktos znudzony wymysla. Elena

jezeli maja slub koscielny to nie moga miec rozwodu bo to paszport do piekła jedynie musza sobie wybaczyc i przebaczyc a za to odpowiedzialne sa demony za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musoles

Gość Teppic   No1
Nie wiem, czy cytowanie tu ledwo związanych z tematem mądrości zwolennika pedofilii jest najlepszym, co możesz zrobić, merkabo.

Gość gość
Nie koniecznie musi być to prowokacja. Tutaj większość tematów jest uznawane za prowokacje, a przecież życie często pisze takie i jeszcze dziwniejsze scenariusze. W mojej wsi jest niemal podobna sytuacja i bierze udział w niej mój kuzyn. Tez był kochankiem mężatki i to 15 lat młodszy od niej jest fakt ze ona to naprawdę atrakcyjna kobieta, teraz ma 40 i jest w ciąży plotki chodzą ze nie z mężem. Uprawiała seks na lewo i prawo nikt o tym nie wiedział , mój kuzyn się w niej zakochał mąż się dowiedział o romansie a ze mają kasę to chce nasyłać zbirow na kuzyna. Ona niczemu nie winna wielce zakochana w mężu a mezus wierzy żonie że była nekana i dlatego miała romans z młodym. Banał ale co zrobić. Mnóstwo chłopaków miało ją w naszym miasteczku ale mąż nie dopuszcza do siebie tej myśli i mój kuzyn jest teraz największym wrogiem. Wiec takie sytuacje się zdarzają.

Gość gość
dziś Ja tam sie jej nie dziwie, skoro on zdradzil pierwszy.

Gość gość
mlodzi lubia starsze kobiety

Gość gość
To prawda. Starsze mają klasę.

Gość gość
nikomu nie mozna ufac

Gość gość
przecież mąż cię też zdradzał, to o co ma fochy. Jemu wolno sypiać z inną, a ty masz być wierna ? Ale egoista

Gość gość
mnie jak chłopak zdradził, to ja go zdradziłam 3 razy ;) żeby nie myślał, że jest taki wspaniały i jedyny ;)

Gość gość
13:29 dokładnie, nieważne że większość tematów to prowokacje bo życie pisze jeszcze lepsze scenariusze, przerastające wyobraźnię autorów. Prowo prowo a co mężatki się nie prują na boku, niemożliwe? :-D

Gość gość
...o ile z panną trzeba się namęczyć to mężatka sama nadstawi, taka prawda :-D

Gość gość
jestes podwójnie w d**e bita zjednej strony wredny mąż który sam zdradził z drugiej cwany kochanek zaliczył a jak znudziłas mu się wygadał wszytsko z premedytacja oszukano cie z dwóch stron temu męzusiowi tez wiele brakuje sam zdradził zciebie rozlicza jak zbrodniarza

Gość gość
Dobrali się kur/wiarz i dziw/ka a przez nich cierpią niewinne dzieci :-( ...no chyba że to też zyeby genetyczne i będą takie jak rodzice :-D

Gość gość
cicho jemu wolno było, on tam jak widać ma jedynie prawa. Zona ma się go słuchać i byc mu posłuszna, jak Bóg przykazał

Gość gość
Następna gwiazda ;D

Gość gość
Stare baby pociągają tylko zboczeńców i desperatów.

Gość gość
Jeśli 40 letnia Kobieta jest stara to jesteś idiotą ! Właśnie młodzi, często przystojni chłopcy uginają się za takimi dojrzałymi Kobietami. Jeśli jest zadbana i atrakcyjna, to ma mnóstwo młodych adoratorow. Wiem po sobie, mam 38 lat, często jestem gdzieś z koleżankami i aż dogonić czasem się nie można od nich. Nigdy nie zdradzilam męża, ale lubię sobie poflirtowac z młodym chłopakiem, są slodcy i zabawni ;)

Gość gość
Mąż zły , no ale jasne po co się rozwodzić, najlepiej pogłaskać po główce i wszystko cacy.. ja jak mnie zdradziła dziewczyna też w pierwszej chwili wybaczyłem, nie musiało minąć kilka dni : frustracja, kłótnie , nerwy, mówiła że nic takiego nie zrobiła, i żebym zapomniał, nie zapomniałem, odszedłem. A ty widzę też zamiast skończyć z dziadem , ucieka do młodszego. Wiesz co obaj jesteście sobie warci.

Gość gość
Ja nie wiem jak można być tak naiwnym. Nie za bardzo rozumiem żeby kobieta w twoim wieku dała się młodszemu, co ty pracy nie masz? Nie masz żadnych zajęć? Koleżanek w twoim wieku nie masz? Kobieto o czym ty myślisz. Zresztą co ja mówię jak ty nie potrafisz z własnym mężem skończyć. .

Gość gość
To jest to ,, dawniej to było nie do pomyślenia. Dawniej faceci walczyli , kochali się bo wiedzieli że mogą się już nie zobaczyć.mieli honor a teraz? szkoda słów. Kobiety nie lepsze. Zero szacunku dla siebie. Ja mogę jedynie winić za to chore czasy...

Gość gość
kochali swoje kobiety*