Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak mnie bierze mocno

Polecane posty

Gość gość

Moj facet bierze mnie bardzo ostro . Posuwa na maxa i boli mnie cipka . Mowie mu o tym a on dalej swoje rznie i tyle

Gość gość
Cos ty tam sluszalam ze boli

Gość gość
-10/10

Gość gość
A ja poznalam faceta starszego odemnie 5-c lat jest wolny ale mialam szczescie bo ma dosyc duzego i grubego a posuwa mnie jak zeby nigdy nie dupczyl jest nie do wykonczenia

Gość gość
Korzystaj póki chce jeszcze ciebie

Gość gość
Moją żonę też w młodości brali mocno, odkąd się znamy próbuję to skopiować, niestety moje warunki fizyczne nie pozwalają na to, ale staram się jak mogę. Cóż nie na wszystko mamy wpływ w życiu. Kupiłem pompkę i jest trochę lepiej, polecam skąpo obdarzonym panom. Dodatkowo sport, dieta i suplementy. Wiadomo że z 14cm nie zrobię 20, ale odkąd się staram jest dobrze.

Gość gość
Moj tez mnie bral troche mocniej ale nie za mocno pomimo ze go prosilam,ale gdy wyjechal za granice do pracy poznalam faceta starszego pare lat i jak zdecydowalam sie to teraz nie zaluje bo tak mocno rzerznieta jeszcze nie bylam przez chlopaka teraz to czuje sie kobieta. Ten co mnie teraz posuwa ma duzo lepszego penisa tz. grubszy i dluzszy czuje sie mocno wypelniona,Zawsze jestem bardzo mocno zjechana ale i zadowolona bo tak silno nie bylam jeszcze walona.Jest super