Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy, jaka prostownica lepsza

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny, doradżcie mi proszę którą wybrać... Remington S8590 GW czy Remington S9100 PROluxe ?

Gość gość
Nikt mi nie pomoże? :(

Gość gość
proluxe

Gość mowiejakjest
Szczerze Ci powiem, że ja bym wybrała coś babyliss. Dlaczego? Mam od nich prostownicę, lokówkę automatyczną, a nawet lusterko. Właśnie czekam na dostawę suszarki z czujnikiem ruchu.Wszystko, co mam jest mega dobre! Także polecam :)

Gość gość
Włosy spod prostownicy chyba tylko na wsi są jeszcze modne

Gość milimilo
Ja też wybrałabym babyliss, a właściwie to wybrałam, bo mam od miesiąca prostownicę z tej marki i nie tylko super prostuje się nią włosy, ale można też kręcić loki.

Gość gość
Dla mnie także babyliss ;) Testowałam kilka marek i może różnice nie są ogromne, ale mnie ta właśnie przekonała najbardziej. Mam od nich prostownicę, ale kupiłam ją dwa lata temu i nie ma czujnika temperatury. Teraz kupiłabym koniecznie z tym czujnikiem.

Gość Lakka
A testowałaś tylko prostownicę z czujnikiem temperatury, czy też suszarkę i lokówkę? Zastanawiam się, czy nie kupić całego pakietu, a oddać córce stare sprzęty, bo po wakacjach wybiera się na studia, więc na pewno jej się przydadzą, a mi jeszcze bardziej przydadzą się nowe ;)

Gość gość
ja kupilam swoją w media expert, i czekam, bo moze wygram 750zl u nich z ankiety ;)

Gość gość
Dla mnie najlepsza na świecie jest babyliss digital sensor. Nic nie trzeba ustawiać, bo ma czujnik temperatury i wszystko ustawia się samo. Prostownica dopasowuje temperaturę do Twoich włosów, więc dzięki temu nie są one przesuszone, przez co nie wypadają mi tak jak kiedyś. Super sprawa!

Gość gość
Podpisuję się pod tym! Świetna suszarka i warta swojej ceny, bo naprawdę nie dość, że wykonana z super materiałów, to jeszcze suszy tak, że nigdy nie miałam tak delikatnych i miękkich włosów.

Gość gość
Ja dopiero od tygodnia używam babyliss digital sensor, ale to jest mój strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o sprzęt do stylizacji włosów. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić, a czujnik temperatury działa perfekcyjnie!

Gość gość
No oczywiście, że babyliss digital sensor to niezły kocur! Świetna prostownica, której nie zamieniłabym na żadną inną. A używam jej od pół roku, więc wiem o czym mówię.

Gość gość
Ja to w ogóle zastanawiałam się czy jest sens wydawać więcej niż stówkę na prostownicę, bo czym ona może się różnić. Ale jak się okazało, ta digital sensor jest tak fajna, że już się nie zastanawiam, czy jest warta swojej ceny. Prostuję włosy kilka razy w tygodniu, a nie są ani suche, ani zniszczone, a nawet powiedziałabym, że zdrowsze i mocniejsze.

Gość gość
dla mnei też babyliss to oznaka dobrej jakości i jak mam kupić sprzęt, ktory posłuży długo to od nich.

Gość gość
też miałam podobny dylemat i nie chcę już prostownicy za stówkę, bo ona strasznie mi przepalała włosy, a ta z babyliss to jest skok jakościowy, zę ho ho!

Gość gość
Ja tez korzystam z babylissa i nie chciałabym innej prostownicy! ten czujnik ruchu jest świetny, a ja lubię takie urządzenia, w których jak najmniej się ustawia, tylkopo prostu działają.

Gość Kampol

Dla mnie też babyliss jest faworytem. Używam ich sprzętów od lat, ale nie tylko ja, bo mąż też ma np. trymer. No i nie jest tak, żę co chwila cos się psuje i zacina. Tak samo przy prostownicach. Nie dość, że to dobrze wykonany sprzęt, który dodatkowo dba o włsoy, to jeszcze fajnie wygląda.

Gość Szitta

Z prostownicy babyliss spokojnie powinnaś być zadowolona, bo oni jak już coś robią, to robią porządnie. nie wiem, jakie masz włosy, ale w babyliss masz teraz różne serie w zależności właśnie od kondycji i budowy włosów. na pewno jest w czym wybierać :)