Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągly singiel... ale dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle nie mogę się związać z rządna dziewczyną tz z koleżankami mam bardzo dobry kontakt mogę powiedzieć ze mam więcej koleżanek niż kolegów. Problem polega na tym że gdy jakaś dziewczyna przyciąga moją uwagę wszystko idzie nie tak nie ma tematów do rozmów albo tylko ja angażuje się jak piszemy dziewczyny są bierne jak już się fajnie rozmawia to nie chcą się spotkać . Jedyną do tej pory dziewczyna z która się spotykałem miała trochę mnie wkurzala ponieważ miała czas dla mnie tylko jak coś się nienukladalo itp miałem dość pociesznia gdy przychodził weekend wolała się spotkać ze znajomymi.. Dziewczyny czy zwracacie uwagę na chłopaków którzy nie są mistrzami flirtu ?

Gość gość
Może przemysl jakie kobiety wybierasz, bo przecież szukasz u nich określonych cech/zachowań. Może warto zweryfikować:). A może za bardzo chcesz, w sensie masz zawsze czas,ochotę,zabiegasz bardziej itp. Jestes bardziej kolega niż facetem. Poza tym, truizm, ale ,znajdzie się taka,która Cię doceni.

Gość gość
Startujesz do dużo atrakcyjniejszych dziewczyn od siebie?

Gość gość
Staram się wybierać dziewczyny dojrzałe ponieważ na tym mi bardzo zależy by była ukozona. Ja nie jestem typem imprezowicza tz wgl nie chodzę na imprezy ostatnio byłem zmuszony iść na wesele poszedłem na nie z dziewczyną która znałem niecałe 3 tygodnie zaprosiłem ją bo wydaje się bardzo dojrzała jak na nie całe 20 lat (ja22) do tego odczarowała mi taniec i pokazała ze można się fajnie bawić. Jednak to kolejna która nie jest zainteresowana niczym więcej. Czy wybieram atrakcyjniejsze dziewczyny ciężko mi powiedzieć np z najlepszym kumplem mamy całkiem inny gust rzadko podobają się tam te same dziewczyny ;) Dodam że to ja ostatnio według dobrych znajomych stałem się bardziej atrakcyjny ponieważ bardzo dużo schudłem i się ogarnątem zwracam uwagę na to jak się ubieram i wgl. Jednak to nic nie daje..

Gość gość
To czy jest atrakcyjna czy mniej, to akurat każdy wie. A Ciebie dziewczyny podrywają?

Gość gość
Trudne pytanie zadajesz xd trudno mi ocenić czy mnie podrywają ;) a dziewczyny no raczej atrakcyjne choć nie jest to kryterium numer 1, tak żeby były mega fajne to może dwie takie były ale do dziś są same ;) jedna to koleżanka z klasy z która próbowałem się umówić już po ukończeniu szkoły :) np ostatnia i której pisałem nie jest jakaś mega zgrabna ale ładna zadbana i przede wszystkim sympatyczna

Gość gość
Coś mam wrażenie, że masz wyprany mózg przez media i zwykłe dziewczyny ocenisz zbyt negatywnie, te ładne jako takie sobie i startujesz do tych zbyt atrakcyjnych jak na swój próg atrakcyjności.

Gość gość
Zapewniam Cię ze tak nie jest. Jestem świadom tego że nie mogę mieć każdej która bym zechciał ;) może jak byłem młodszy to tylko na to się patrzy ale tak ma każdy nastolatek natomiast teraz wiem czego chcę. Nie jest to jakaś "laska modelka" czy jak sobie tam nazwiesz, zależy mi na dojrzałej dziewczynie z która będę mógł fajnie spędzić czas, z która będziemy się wzajemnie wspierać itd np nie lubię czegoś takiego że koledzy umawiaja się z dziewczynami wiedząc że z nimi nie będą i robią im nadzieję

Gość gość
Pewnie wymagają modela dlatego nie możesz sobie znaleźć dziewczyny

Gość gość
gość dziś Wyprany mózg to mają dzisiejsze kobiety, bo szukają znacznie atrakcyjniejszego partnera od siebie

Gość gość
Dla kobiet zwykły chłopak to brzydal

Gość gość
I kto szuka ten znajduje a tacy jak ty pozostają z bólem d**y. Ileż można?

Gość gość
No cóż, znalezienie odpowiedniej osoby do związku, która obdarzy nas uczuciem nie jest wcale takie proste, nie poddawaj się masz dopiero 22 lata. Może jesteś po prostu bardziej dojrzały na swój wiek, a te dziewczyny nie są jeszcze na to gotowe.

Gość gość
gość dziś Pewnie wymagają modela dlatego nie możesz sobie znaleźć dziewczyny x Znowu zaczynasz? :D :P

Gość gość
Ja zawsze powtarzam i tego się będę trzymał ze uroda nie jest najwazniejsza, oczywiście ze trzeba jakoś wyglądać, być zadbanym i wgl Ja bardziej myślę nad tym czy nie za bardzo chcę, może za bardzo, za szybko daje poznać po sobie ze mi zależy nie wiem może co dziewczyny wtedy myślą desperat czy co ? Nie wiem jak często można proponować spotkanie jeśli np 1 nie wypaliło bo za szybko wypaliłem

Gość gość
Nie należy zbyt szybko pokazywać wszystkich kart i za bardzo się narzucać, ludzi to odstrasza.

Gość gość
Dla kobiet wygląd jest najważniejszy bo są wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne włącznie facetem

Gość gość
To raczej właśnie przez tą nadgorliwość cię olewają.

Gość gość
Nie szukam dziewczyny tylko do imprez, oczywiście można wyjść się zabawić, pojechać na fajny weekend wakacje ze znajomymi ale zależy mi dziewczynie która będzie mieć chociaż trochę poukładane w głowie która wie czego chcę ma jakiś plan na przyszłość praca dom rodzina ( oczywiście nie już teraz )

Gość gość
W takim razie koleżanka która poznałem na studiach w tym roku widzimy się co 2 weekend chodź mieszkamy bardzo blisko siebie, odmówiła mi spotkania w 1 weekend twierdząc w w dzień że jest umowina ze znajomymi w drugi dzień twiedzikz już że się z kimś spotyka... Myślicie że mogę jeszcze za jakiś czas spróbować od tamtego czasu z nią wgl nie pisze widzieliśmy się 1 na studiach zachowywała się normalnie śmiejemy i wgl Czy mogę do niej czasem napisać jak minął dzień i po jakimś czasie ponownie zaprosić ?

Gość gość
Skro się spotyka z innym, to możesz pisać ale pewnie traktuje Cię jako kolegę.

Gość gość
Wiesz obstawiam że był to taki tekst na ratunek bo nie miała ochoty wyjść ze mną do kina wtedy a domyślała się mijej reakcji zapewne :) dodam że tydzień wcześniej była ze mną na weselu, początkowo nie chciała iść bo znaliśmy się 2 dni jak ją zaprosiłem ale po tygodniu już napisała że może ze mną pójść. Także nie sądzę by miała chłopaka po prostu nie miała ochoty wychodzić gdzieś razem. W sumie to nadal mało się znamy ;)

Gość gość
Dojrzała dwudziestolatka?

Gość gość
Może jakaś płochliwa jest :)

Gość gość
Powiem Ci że jak na 20 lat w porównaniu do swoich koleżanek na dziewczyna poukładane w głowie z tego co zauważyłem do tej pory i o czym rozmawialiśmy. Samo to do jakiej pracy poszła szacun dla niej mało młodych ładnych dziewczyn by się zdecydowało do tego na 3 zmiany dojazd 30km... No chyba ze są rzeczy o których nie wiem a były by "ważne" Nie wiem czy jej trochę nie wystraszyłem, może za szybko chciałem gdzieś wyjść sami jednak wesele to co innego było pełno ludzi i wgl

Gość gość
Płochliwa? to sarna?

Gość gość
Reniferka. Jak się nazywa samica?

Gość gość
Odezwę się jutro :) dobranoc ;)

Gość gość
Z bardzo na siłę chcesz się spotykać z tymi, które cię nie chcą. Jak nie widzisz oznak zainteresowania i olewanie, to odpuszczaj i próbuj z kolejną. Ich strata :)