Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dla bratanka wyprawkę taka jaką uważałam za słuszną i ona stroi fochy

Polecane posty

Gość gość
@12:22 nie sfajdol sie w majty nadwrażliwa jednostko. tym bardziej nie utożsamiaj mnie z autorką bo jesteśmy kompletnie dwiema odrębnymi jednostkami, nie znającymi się wzajemnie. co do mego pochodzenia miło, że pytasz ojciec jest emerytowanym maklerem giełdowym, matka prowadzi sieć aptek, korzenie mej rodziny są inteligenckie. i pewnie, że nie ma co oceniać ludzi przez pryzmat pieniędzy ale cechy wrodzone i nabyte jak< zaradność życiowa, determinacja i godnosć by nie wisieć na kimś i czekać na jałmużne drenując budżet innych to i owszem jak najbardziej :)

Gość gość
Ale jesteście wszystkie paniusie głupie urodzi dziecko odchowa i pójdzie do pracy a reszcie pokaże fak ju .raz pod wozem raz na wozie niech autorecza żałosna tak się nie podnieca bo z łaską kupiła wyprawkę wielkie cuda

Gość gość
12:22 Chyba cię porąbało , jeśli dorosły człowiek nie zarabia na siebie to jest zwykłym zerem, tyle w temacie

Gość gość
Ale jesteście wszystkie paniusie głupie urodzi dziecko odchowa i pójdzie do pracy a reszcie pokaże fak ju .raz pod wozem raz na wozie niech autorecza żałosna tak się nie podnieca bo z łaską kupiła wyprawkę wielkie cuda

Gość gość

Gość gość
12:35 Raczej jej mąż pokaże jak mieszkanie będzie tylko na niego, bo tylko on na nie zarabia :D

Gość gość
12;33 zaden człowiek nie jest zerem no chyba że taka osoba jak ty która gardzi drugim człowiekiem nawet go nie znając

Gość gość
Mąż chyba nie jest z nią na siłę skoro wzięli ślub to śmieszne co piszecie ale pewnie siostrunia już im to małżeństwo rozwali bo dziewoja nie pasuje to jej elyty z. Koziej doopy

Gość gość
@12:35 ło ta, pokaże po takim zastoju zawodowym pustą dziure w cv przecież za kilka lat w związku z automatyzacją pracy te proste, powtarzalne prace, która mogłaby dziś podjąć będą już nieaktualne (np. nawet biedronka rozważa wprowadzenie kas samoobsługowych) i przy nie zachowanej ciągłości pracy nie będzie się mogła znów bidulka odnaleźć na rynku

Gość gość
Kto by pomyślał że tym kraju jest taka POGARDA dla niepracujących kobiet, tym bardziej matek? Zawsze mi się wydawało, że dla matek jest szacunek itd...

Gość gość
Do pracy w biedronce to ty mozesz biec.

Gość gość
Ty paniusiu z rodziny inteligenckiej ,mialas ulatwiony start bo rodzice mieli i maja dobre stanowiska .Więc wiadomo ze coreczka ma latwiej.A czyja to wina ze urodzil sie mniej inteligentny od ciebie ,z biednej rodziny i mial marny start w dorosle zycie? Uwazasz ze takie osoby trzeba traktowac jak bydlo?masz zero szacunku do innych.Widac ze zlego nie zaznalas i gowno wiesz o zyciu.Tynko wymadrzac sie umiesz i nic poza tym.Wlasnie ludzie twojego pokroju o innych ludziach tak sie wypowiadaja.

Gość gość
Nie chce was martwić ale jeżeli nie podpisali intercyzy to wszystko jest wspólne wraz z dochodami od męża. Jeżeli teraz kupi mieszkanie to tak samo będzie jej jak i jego. I pożary wydaje mi się że Ci którzy pracują są zazdrosne po prostu ze inne nie pracują.

Gość gość
Tatusiek makler curunie wepchnal na stanowisko i ta sie podnieca i gardzi innnymi.Ciesz sie ze nie urodzilas sie w pijackiej rodzinie z downem.Tyle ci zostalo wyrzywac sie na ludziach co maja gorzej.

Gość gość
Nie kazdy ma to szczescie urodzic sie super inteligentnym w bogatej rodzince.

Gość gość
Poza tym*

Gość Dlatego juz nie lubie kafe
Pare razy załozylam temat i moze jedna osoba sie zainteresowala moim problemem,a jak jest widoczna na kilometr prowokacja to kilkaset odpowiedzi

Gość gość
Pani makler skoro pani taka inteligentna ,to nawet nie wypada wchodzic na to forum ,by pisac np .ze mna kura domową.Czemu pani nie zajmie sie soba ,nie ma pani pasji?rodziny,dzieci?

Gość gość
12:55 Wystarczy z rodzicami zakręcić żeby było tylko jego , to nie takie trudne :D Wiem, bo kolega ma dom wyłącznie na siebie, zbudowany sporo po ślubie.., samochody też

Gość gość
Wiecie co wszystkim wam powinien mezus podpisac interkcyze.I wtedy zobaczylybyscie jakto dobrze .

Gość gość
ciekawe niby jakim sposobem ojciec miałby mnie jak to prostaczki ujęłyście "wepchnąć na stanowisko" skoro ja organizuje prace zespołu w kompletnie innej branży. obrót giełdowy to nie jest moja pasja na tyle, żeby poświęcić temu znaczny wycinek życia, co najwyżej spółki dywidendowe z udziałem sp sobie kontroluje :) i już tak nie skamlcie, bo pracowałam łącząc studia w trybie stacjonarnym normalnie z pracą, zaś w okresie wakacyjnym jechało się do roboty do Londynu - tam spotykało się wiele podobnych do was mamusiek Poleczek na zasiłkach w wyciągniętym dresie karmiące swoją nieudolnosc życiową frazesem o pielęgnowaniu ogniska domowego. Nie powiem dawało mi to dodatkową motywacje by nie skończyć tak żałośnie :)

Gość gość
Ja tez znam przypadek malzenstwa z interkcyza.Cale zycie zra sie o ta intetkcyze.Kazde zyje swoim zyciem .Nie ma tam milosci tylko dzieci ich trzymaja.Tylko kasa,kasa kasa i nic wiecej

Gość gość
Pani makler nie zakladaj rodziny ,poswiec sie pracy.Powiedz ty nie jestes do konca szczęśliwa skoro dalej piszesz z kura domowa ?co?

Gość gość
13:09 Pewnie żre się tak strona która straciła na tej intercyzie, inaczej - gdyby nie intercyza mogłaby się dorwać do pieniędzy współmałżonka i pewnie nie może mu tego darować....

Gość gość
Pani makler i jak pani dawala rade wytrzymac i pracowac w tym Londynie z takimi sierotami i patrzec na temamuski w dresie?to bylo ponad pani sily co?

Gość gość
Te małżeństwo od interkcyzy_ oboje pracuja ,zarabiaja dobrze ale wszystko jest dzielone na zasadzie twoje a to moje.

Gość gość
nie pracuje jako makler giełdowy, a realizuje się w marketingu koordynując prace zespołu - to raz a dwa - owe Poleczki widziałam co najwyżej na spacerze jak szły na plac zabaw, w pracy rzadko kiedy je uświadczyłam, głupi faktoring by je przerósł

Gość gość
Znam przypadek że nawet jak mają zakupy do domu to dzielą na pół.

Gość gość
Pani od marketingu to widzi pani jaka pani zdolna nie tak jak ja kura domowa czemu pani pisze ze mna?

Gość gość
To jest pani szczesliwa czy nie pani od marketingu?chyba cos czuje ze nie do konca .....