Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dla bratanka wyprawkę taka jaką uważałam za słuszną i ona stroi fochy

Polecane posty

Gość gość
Gonić takie nieroba i gołodoopca z domu!

Gość gość
Pewnie, ze provo i to jeszcze słabiutkie. Dwa lata odkładania po 5000 co miesiąc czyli 24 miesiące razy 5000 daje 120 tysięcy. Jakie mieszkanie można kupić za taką kwotę? A co z umeblowaniem i wykończeniem ewentualnie z remontem jeśli mieszkanie nie jest nowe? Do tego dochodzą opłaty u notariusza i jeszcze inne

Gość gość
twoje gowniane prowo zacięło się bo za mocno szczekałaś k***o :D

Gość gość
Nie wyzywajcie dziewczyny od pasożytów bo skoro mąż jej zarabia to w małżeństwie kasa jest wspólna. Ja zdecydowałam się na kolejne dziecko po to właśnie żeby nie iść do pracy.

Gość gość
Temat jest zmyślony, nie wierzę w to. Co to znaczy że brat odkłada co miesiąc całą wypłatę na mieszkanie? Czyli dla dziecka nic by nie kupił? Nie rozumiem tego! A jak się urodzi to też nie będzie nic kupował ani pampersów ani kosmetyków a potem mm?

Gość gość
Dwa lata odkładania po 5000 co miesiąc czyli 24 miesiące razy 5000 daje 120 tysięcy. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wkład własny dali rodzice. W 100 tys. mieście można już kupić za to mieszkanie/.

Gość gość
gość dziś no i wiadomo kto pasozyta broni - pasozyt

Gość gość
Jak ktoś zakłada rodzinę to zdecydowanie powinien mieć swój kąt i oszczędności na wyprawkę itd. Nie rozumiem małżeństw mieszkających na kupie z teściami, a do tego potrafią jeszcze z dzieckiem tak mieszkać. Pasożyty jedne.

Gość gość
Dlaczego twój brat nie ożenił się z dziewczyną z perspektywami? Przecież widział, że ona z wielodzietnej rodziny. Normalni ludzie mają jedno dziecko, żeby mu zapewnić dobry start i wykształcić. Brat nie mógł się ożenić z jakąś jedynaczką z własnym domem, dyplomem i posadą? Uświadom go, że taki "Mariolki" bezrobotne, z taśm produkcyjnych i z kasy na biedrze to się pieprzy na boku, a nie do ołtarza prowadzi.

Gość gość
gość dziś ot swiete slowa

Gość gość
Zwłaszcza że autorka sama ociera się o patologię - nie jest jedynaczką. Stąd roszczeniowa postawa jej brata, który aż nożynkami pocierał z radości z wyprawki, którą sam miał zapewnić udupczonemu bachorkowi, wszak bachorek się na świat nie prosił. A tu dają za darmo, znaczy się on nie musi się do odpowiedzialności poczuwać. Nie ma mieszkania a dziecko robi? Może i mu pasuje kobieta - dziura na fiu***a, ale niech koszty utrzymania szpary sam ponosi, bo teraz to za jego dupakę płacą jego starzy. Typowa patolska rodzina. AUTORKI. Bo że bratowa patuska, to już ustalone.

Gość gość
Bo że bratowa patuska, to już ustalone. x a kto to ustalil i na jakiej podstawie?? definicje patuski prosze

Gość gość
Jacy wy mądrzy a co was obchodzi pasożyt skoro go nie utrzymujecie.Patrzcie na siebie j/ba/ne idealy.Znam takichjak wy kogos osadzaciemieszacie z gownem a sami jestescie jeszcze gorsi.Czlowiek szczesliwy nie bedzie zajmowal sie czyims zyciem tylko swoim i milo spedzal niedziele ze swoja rodzinka.Ci co tak sraja na innych chca dowartosciowac sie czyims kosztem.

Gość gość
Swoje poglady i ukladanie komus zycia na sile zachowajciedla siebie.

Gość gość
Czemu patuska? To ja ci napisze. Ano temu że nie dość że siedzi u teściów, nie pracuje ani nie zarabia więc się nie dorzuca to jeszcze ma pretensje że dostała coś za darmo z dobrej woli. Normalny, kulturalny człowiek podziekowalby zwyczajnie a nie wybrzydzal i pokazywał fochy. Jeśli chce wypasiony wózek za 3 koła to niech sobie sama zarobi.

Gość gość
A kim jest facet ktory bzyka Mariolki z biedry a potem szuka ustawionej zony?hipokryta,chamem itakim samym jak ta mariolka niechciana.I co taki z******ty i duma mu pozwala bzykac mariolki?hipokryci niczym sie nie roznicie od kogos innnego.Wyzej d**e macie niz sracie.

Gość gość
Jesteś mariolka że tak się podniecasz?

Gość gość
A dlaczego dom wielopokoleniowy jest zly?maja prawo zyc jak chca i na swoich zasadach wlasnych nie twoich.Znam taka rodzinke ,pomagaja sobie i jest ok.Tez tam wszyscy nie pracuja.Ale to ich sprawa.Nie moja ani wasza.Dziadkowie opiekuja sie wnukami ,naprawde milo sie na nich patrzy .Widac ze wszyscy sa zrzyci i sie kochaja.

Gość gość
Nie nie jestem ,jestem szczesliwa mezatka.

Gość gość
tylko ze z tematu wynika ze oni tak nie chca ale sie wkopali i wzieli pod dach cwaniare i lenia

Gość gość
Chodzilo ze nie wszyscy pracuja zawodowo.Ale wiekszosc.

Gość gość
Ojoj wzieli to wzieli sa rodzicami ro ich decyzje nie twoja.

Gość gość
Dla ciebie takie zachowanie jak tej z opisu jest normalnie gdy coś ci ktoś podaruje?

Gość gość
Gowno wynika chca pomocmlodym i maja do tego prawo jako rodzice.Bol d**y masz ze beda mieli mieszkanie bez pozyczek?

Gość gość
Jezeli chodzio by o ten podarunek to bym nie wziela go od tej zawistnej siostruni meza.

Gość gość
Chodzilo o to ze rodzice wzieli mlodych pod swoj dach .wzieli to wzieli chca pomoc to ich sprawa.Ja tez mam syna i jezeli bedzie chcial ze mna mieszkac to sie wykonczypoddasze iniech mieszka nawet na stale.

Gość gość
Od razu po stylu twojej wypowiedzi widać że jesteś w podobnej sytuacji. Zawistna bo napisała prawdę o swojej bratowej? Żałosne gowniarskie zachowanie niekulturalnej bzdzagwy która nawet podziękować nie potrafi bo jej nikt prawdopodobnie nie nauczył. Gratuluję jeśli to popierasz.

Gość gość
I tez jezeli bede miala z czego pomoc to tez mlodym bym pomogla.Jako rodzic.

Gość gość
Nie jestem w takiej sytuacji bo mam juz prawie dorosle dzieci.A mlodzi powinni uciekac jak najdalej od takiej rodzinki wrednej ,takiejsiostry ktora nie cierpi kobiety a kupuje wyprawke.Po co?spieprzalabym od nich bo nie lubie wtacalskich ludzi .Zycie w takiejatmosferze tylko spowoduje problemy zdrowotne.Autorka nie cierpi ciezarnej kobiety bo ta nie pracuje a jakkiedus pojdzie do pracy to nagle ja bedzie uwielbiac? Watpie.