Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunąć płód w 24 tygodniu ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej.

Gość gość
Dowiedz sie w organizacjach kobiecych, we Francji.

Gość gość
Przetnij brzuch sobie i wyjmij. Ta w predatorze tak zrobila

Gość gość
Mozg se usuń! A nie sorry jaki mozg... :/

Gość gość
Poczekaj te 13 tyg tyg wyjdzie tradycyjnie podpisz w szpitalu dokumenty i usunięte.

Gość gość
Debilne prowo...

Gość gość
To nie prowo. Nie chcę tego dziecka.

Gość gość
No dobra ale po co tyle czekałaś? Nie mogłaś tego ogarnąć wcześniej? Teraz, w Polsce, już tego nie zrobisz więc szykuj kasę i szukaj za granicą.

Gość gość
Myślę że to prowokacja. Marina i bardzo głupia prowokacja. Ale jeśli nie... Ja obecnie jestem w 20t i też nie jestem mega szczęśliwa że będę matką, ale zagryzłam żeby i dbam o siebie i dziecko, natomiast tobie życzę zejścia z tego świata razem z tym dzieckiem jeśli to jednak zrobisz.

Gość gość
Nie znam Mariny, jak piszesz. Myślałam, że powinniśmy z mężem zdecydować się na dziecko. Bo ja już mam prawie 30, on też. To była pochopna decyzja. Ciąża mnie nie cieszy, mimo że była planowana. Wiem to brzmi irracjonalnie. Niestety to prawda. Nie wiem czemu zwlekalam... W UK już za późno a poza tym zanim bym się tam dostała do lekarza to byłby już 25 tydzień... Nie wiem, może to wszystko jakoś samo się rozwiąże... Wiem, że nie powinnam decydować się na dziecko. Niestety ono jest. Będzie nie kochane, opuszczone, odtracone przez własną matkę, które dziecko chciałoby to przeżywać. Będzie mnie nienawidzić całe życie...

Gość gość
To oddaj komuś kto je pokocha!

Gość gość
Miało być marna a nie marina. I co, myślisz że to cię usprawiedliwia i rozgrzesza ? Że tak nagle możesz się rozmyślić i usunąć ? Trzeba było to zrobić do 12t. A nie jak dziecko już jest duże i rozwinięte, i tak musiałabyś je urodzić. Martwe. Nie chcesz go wychowywać to je oddaj do adopcji że wskazaniem.

Gość gość
Wcale mi ciebie nie żal. Świadomie zdecydowałaś się na powołanie go do życia, to teraz wez za nie odpowiedzialnośc albo oddaj ludziom którzy go pokochają. Dziecko to nie zabawka, nie może go zrobić myśląc już czas bo latka lecą. A potem zostawić albo zabić bo księżniczka się rozmyśliła i niedorosła do życia.

Gość gość
A nie mozesz oddac do okna zycia?

Gość gość
Ja jestem w 23 tyg i walcze o to aby donosic ciaze i urodzic zdrowego dzidziusia.

Gość gość
Pewnie, księżniczka. Co jeszcze.

Gość gość
To nie jest plod tylko w pelni uksztaltowane dziecko. Ono Cie potrzebuje a Ty jego. Przestan pier...c i wez sie w garsc

Gość gość
no ale może będzie jako jedynak i nie dostanie 500+ i nie rozumiem waszego hejtowania i oddania do okna życia czy tp., przecież sami pisowce twierdzą, że jedynaki nie mają prawa żyć bo nie dają im 500+

Gość gość
Masz sumienie ?

Gość gość
16.10 co jeszcze ? No nie wiem, może egoistka, a może zwykła idiotka ? Ewentualnie suka bez serca. Wybierz sobie.

Gość gość
Jak wydalisz taki płód, to będzie wyglądał jak normalne dziecko i umrze Ci na rękach. Oszczędź sobie tego widoku. Wytrzymaj jeszcze te kilkanaście tygodni do porodu i zostaw w szpitalu. Do adopcji noworodków są kolejki.

Gość gość
W Rosji to zabijaja chyba na kazdym etapie. Autorko oddaj je komus za pieniadze zarobisz a ktos bedzie szczesliwy

Gość gość
Znam taka malolate autentycznie, zaciazyla, rodzice sie dowiedzieli tez cos kolo 24-26 tygodnia a ze byli dziani i ogolnie szanowani z tego powodu , przykladna bogata rodzinka to wywiezli gowniare na Bialorus i za kilka dolcow zalatwili aborcje Wiec autorko moze na Bialorus jedz

Gość gość
Dzięki.

Gość gość
Wsadz se rure od odkurzacza do kuciapy i razem z dzieckiem od razu wciagnij macice zebys wiecej dzieci nie miala i takicb dylematow puszczalska k*******o

Gość gość
Niewierzę... To musi byc prowo.