Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 to juz trzykrotna przebitka lombard贸w na zastawach to jest pikus w por贸wnaniu z tym co tu sie dzieje. ale ci przynajmniej s膮 uczciwi i biora na siebie jakiekolwiek ryzyko. bankierzy natomiast nie biora z膮dnego ryzykadlatego robi膮 co chc膮 w tym wywo艂uja kryzysy. bo niby czym sie koorfa maja przejmowa膰 jak prowadz膮 dzia艂alno艣c an ie ponosz膮 偶adnego ryzyka? chcesz to im dawaj swoja kase. ja takim popiertolonym szale艅com kt贸rych stac na ka偶d膮 zbrodnie i kt贸rzy na niczym co zrobia nie ucierp膮 kasy dawa艂 nie b臋de bo nie jestem samob贸jc膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ruba Napisano Grudzie艅 4, 2017 To cie zamnkna. Trzeba bylo czytac co podpisujesz. Myslisz ze dbaja o ciebie ? masz wpalacac co miesiac i juz ! Dosc ze pojdziesz siedziec,to jeszcze do konca zycia bedzie wisiec to nad toba. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 i co mi zrobia? zamkn膮 mnie zastrzel膮? jak b臋dziecie sie z nimi liczyli na takich zasadach to i tak was wszystkich zamkn膮 i zastrzel膮. a potem wskrzesz膮 znowu zastrzel膮 i zamkna albo najpierw zgwa艂ca. to ju偶 nawet nie sa bandziory bo bandziory czasem dostaja czape. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 we偶 kooorfa ruba stary bankowy l********gu wypiertalaj mi st膮d bo ci jepne zaraz czyms twardym w pecyne niedorozwini臋ta garsoniaro podbiurkowy karierowiczu. posza艂 mi stad kooorfo won Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 dla takich jhak ty sprzedajnych oooref przewidzia艂em w nowym lepszym 艣wiecie role wolontariuszek. dostaniesz miche ry偶u i ci sie to popchnie c***jem zebys sienie ud艂awi艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 oczywiscie najpierwq ci sie k艂y wybije zeby ci z臋by nie psu艂y Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 ja powiedzie艂am. jak mnie b臋da tak dalej wkooorfiac to ich wszystkich w peeesdu spale zastrzele i u偶yxnie nimi ziemie kt贸ra bezproduktywnie zajmuj膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 a ty kooorfa tempy cieciu od rozwodu jak zes sie z koorfa ochajta艂 albo z niej koorfa zrobi艂es pieni臋dzmi to c***j ci w dooope. trzeba by艂o ja sobie wychowa膰 a nie psuc luksusem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 przeciez wiadomo ze jak zes se kupi艂 zone to pu艣ci z ka偶dym kt贸ry j膮 kupi jeszcze raz ewentualnie ty mu dop艂acisz ze swoich. taki 偶e艣 kooorfa kompetentny Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 trza se by艂o wpiertolic koootasa w sk贸rzany portfel. przynajmniej by艣 dba艂 zeby by艂 wypchany Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 skrzyd艂a p艂etwy cycki i r臋ce opadaj膮 normalnie z wami Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 mo偶e opr贸czkoootasa bo mnie jara jak mi jakas nadmuchana lala piertoli 偶e cos musze:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 NIC KOOORFA NIE MUSZE!!!!! bo to jest m贸j 艣wiat Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 a wy wszyscy jestescie tu ofiarami. cwel膮 was w dooope jak chca a wy im jeszcze bijecie brawo. w sumie towasz problem tylko tamty sie tak pojepa艂o ze za艂o偶yli ze ka偶dego moga wyjepa膰 w dooope. i oczywi艣cie nic ich od tego radosnego za艂o偶enia nie odwiedzie. beda to udowadniac indukcyjnie dedukcyjnie permanentnie i si艂owo i cudzymi rekoma. tak sie zawzieli z tym dymaniem 偶e nie odpuszcz膮 nawet jakby sie mieli zha艅bic praca. mi to akurat wisi bo ja tez jestem zawzi臋ty i te偶 b臋d臋 udowadnia艂 swoje jedyne s艂uszne za艂ozenia. i gooofno mnie obchodzi kto ostatecznie co i komu udowodni mam to w dooopie. nie dam sie poni偶a膰 jakim艣 艂achom i niedorozwojom. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 chyba ze kooorfa przyjda ci odpowiedzialni za ca艂okszta艂t i mnie przeprosz膮 za swoje grzechy. oni ju偶 wiedz膮 jakie. a jak nie to nie ch sie piertol膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 mnie to pasuje. kierunek w kt贸rym to wszystko zmierza. taki swiat im moge oddac bo b臋dzie bez warto艣ci nawewt dla nich. juz maja problemy z psychik膮 i samookresleniem. ale ja im koorfa sesji terapeutycznych nie b臋d臋 uraz膮dza艂. niech sie lecz膮 widokiem gnebionych oponent贸w. niech se pal膮 w trakcie cygara i szczerz膮 platynowe omplanty. powodzenia zycze:) i c***j wam w doope oczywi艣cie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 z tym ze bez wzgledu na rozw贸j sytuacji wy ode mnie kredytu zaufania nie dostaniecie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 To ja bym sie przeszed po takom pieszczote. Ino gdzieeee?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 najlepiej w jakim艣 publicznym miejscu przyjd藕 z jakimis widomymi oznakami przynalezno艣ci do uprzywilejowanej g贸rnej kasty bankier贸w. najpierw cie merytorycznie roz艂o偶e w dyskusji potem cie zmieszam z b艂otem i ci nawtykam od koooref. ewentualnie dam ci sie zmiesza膰 z b艂otem i postaram sie nie traci膰 przytomnoa膰i jak mi b臋dziesz obija艂 ryja a w tym czasie dokona sie konfiskaty zrabowanego mienia i we藕mie ci sie rodzine w zastaw 偶eby z ciebie kooorfo zrobic cz艂owieka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 wychowa ci sie dzieci w burdelu kt贸ry tu robicie pozytek bedzie taki 偶e na w艂asnej dooopie poczuja efekty dzia艂a艅 swoich ojc贸w czy jak wy sie tam rozmna偶acie. pewnie macie jakie艣 godziny ksi臋gowania zarodk贸w czy c***j wie co. tak czy inaczej kazdemu to wyjdzie na dobre bo jeste艣cie oderwani od 艣wiata kt贸ry macie na w艂asno艣c. to czyni wasze dzia艂ania bezsensownymi. dzia艂acie bezrozumnie i chyba z przyzwyczajenia. ukrywa膰 wam sie w razie czego przyjdzie w warunkach kt贸re tworzycie. macie trocjhe rozumu we 艂bie czy nie bardzo? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 fakt r贸znic w waszym funkcjownowaniu w polsce i w innych krajach jasnno wskazuje gdziesie chcecie ukrywa膰 jak ju偶 podpalicie swiat. ja telewizjinie ogladam. nie b臋d臋 was szuka艂 tam gdzie mi wskaze jakas kupiona przez was istota ujmujca za serce takich prostak贸w jak ja. zatem was znajde. a jak was znajde to juz b臋de mia艂 odpalon膮 od waszych po偶ar贸w pochodnie. i co ty na to? jedyne gdzie sie mozecie ukryc to chyba ksi臋zyc. tylko po c***j przejmowa膰 swiat jak sie trza na ksi臋zycu ukrywac? kto tu bedzie za was kontrolowa艂 sprawy? automaty bankowe koorfa? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 bo taka bufonad膮 偶ejestes nie do ruszenia to jedynie jasno wskazujesz ze duzao doswiadczenia w duszeniu poddanego ludu nie posiadasz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 a to cie jasno identyfikuje jako jedynie chwilowego zarz膮dce na wypadek 艣cinania pa艅skich g艂贸w kosami...z polski da sie doj艣膰 praktycznie wsz臋dzie. da sie tu r贸wnie偶 wej艣膰 prawie z ka偶dej strony. plus i minus "kolego" a jak mnie wkooorfisz dostatecznie mocno to cie znajde nawet na dnie oceanu i 100 km pod ziemi膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 a ty co mi mo偶esz zrobic? i jakie dajesz gwarancje 偶e w swojej tempocie i cwaniactwie nie zrobisz mi za chwile czego艣 gorszego? ja nie lubie zyc w niepewno艣ci. wole zyska膰 pewno艣膰 nawet poprze zsmier膰. a i cycka艂 z wami sie nie bed臋 bo mia艂em zaszczyt podziwiac wasze metody na ca艂ym swiecie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 moja rada jest taka 偶ebyscie przywr贸cili troche r贸wnowagi swoim dzia艂aniom. bo to ze macie kapok nie znaczy ze jak wywr贸cicie 艂贸dke to bedziecie mieli kilka ciekawych mozliwo艣ci oczywiscie bez 偶adnego ryzyka. takie funkcjonowanie nie przyniesie wam 偶adnej korzy艣ci. zamiast sie rozwija膰 sie zwijacie. na c***j wam takie zycie jak skacz膮c w przepa艣c nie mo偶ecie se nawet nabi膰 guza? jak膮 nauke chcecie z tego wyci膮gnac dla swoich potomk贸w? ze moga by膰 sko艅czonymi idiotami bo to i tak nic nie szkodzi? ja piertole. to pomyslnytch lot贸w zycze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 swiat bez konsekwencji dzia艂a艅. w艂adza absolutna. cokolwiek zrobicie to nic nie zmieni. sami se ukuli艣cie tak膮 definicje pot臋gi? to grartulacje:D jeste艣cie the besciaki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 ja wiem ze to trysiace godzin planowania liczenia itd. tylko zauwa偶cie co wy obecnie liczycie. zauwazyli艣cie? nie? to przypatrzcie sie dok艂adnie jeszcze kilka razy. oderwijcie sie od cyzelowania cyferek i sp贸jrzcie co do siebie dodajecie odejmujecie co prezez co mno偶ycie dzielicie co podnosicie do pot臋gi pierwastkujecie silniujecie logarytmujecie jakie szeregi sumujecie granice jakich ci膮g贸w obliczacie. jak nadal nic nie widzicie to zr贸bcie koorfa zeza rozbieznego, zbieznego poruszajcie troche g艂owa zmru偶cie zm臋czone slepka. spojrzcie na kartke pod s艂o艅ce albo przekr臋cicie j膮 do g贸ry nogami wzgl臋dem waszej g艂owy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 zgadza sie:) obliczacie warto艣膰 zera:) tu ju偶 wszystko jest wasze. skonsumowali艣cie ten 艣wiat. ogladacie sobie wnm臋trzno艣ci. nie w膮tpie ze to moze byc fascynujace do pewnego stopnia najpewniej do czasu az spojrzycie sobie w ten spos贸b w oczy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 mo偶e czas poprosi膰 papieza o og艂oszenie jakiej艣 krucjaty? dusicie sie. kto tu mo偶e zrobic kariere? na pewno nie wy. wy stoicie na piedestale i przebieracie n贸zkami w miejscu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2017 czary mary. byli艣cie najszybszymi hartami w sforze a teraz nawet sie nie umiecie zm臋czy膰. bo po fakcie czym? tym ze stoicie w miejscu? bo tu juz nawet nie jest pantomima Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach