Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hejka mam pytanie i proszę o normalne odpowiedzi . Czy jest możliwe abym była w ciąży po stosunku z 8 dc lub 19 dc przy cyklach wahających się od 28 do 32 dni. Oba stosunki były zabezpieczone prezerwatywa i wytrysk był poza pochwa. I drugie czy możliwe jest bym 22 dc miała już objawy tzn: ból piersi, bol brzucha, powiększenie piersi i odbijanie?

Gość gość
Prezerwatywa to chu.. a nie antykoncepcja!! Zawsze jest ryzyko. 100 razy się uda a raz coś pęknie czy wyleci. Dziewczyny zabezpieczajcie się: prezerwatywa plus pigułki. A co do Ciebie to nie wróż z fusów. Zrób test jak nie jutro to za kilka dni.

Gość gość
Dlaczego uważasz ze prezerwatywa to nieodpowiednia antykoncepcja to po pierwsze, a po drugie pytam osoby doświadczone czy jest możliwe abym miała już w 22 dc objawy i czy możliwe jest w ogole abym w tych dniach zaszła?

Gość gość
Bo jest niepewna. Raz się uda drugi raz nie. Zrób test dziewczyno a nie na co liczysz że trafisz na kafe na jasnowidza?!

Gość gość
Właśnie chciałam żeby takie osoby jak ty się nie wypowiadały. Bo na test jeszcze pare dni, i po prostu chce się dowiedzieć co sadza inne osoby, a nie tylko takie które wysyłają na test.

Gość gość
Skoro była prezerwatywa a do tego bez wytrysku to nie ma mowy o ciąży. Wkręcasz się.

Gość gość
Tak prezerwatywa była od początku i wytrysk był po wyciągnięciu z pochwy po jakiś 5 minutach . Być może się wkręcam ale po prostu tak z ciekawości pytam czy to możliwe tak szybko objawy?

Gość gość
nie, po takim czasie dopiero byłaby implantacja a nie objawy. Twoje obawy są bezpodstawne.

Gość gość
Nie są możliwe poczytaj trochę na ten temat bo wiedzę masz znikomą.

Gość gość
No z tego drugiego stosunku to owszem szanse są małe, ale z tego 1 który był 8 dc to w 22 dc już mogłyby chyba być objawy?

Gość gość
Po prostu pytam, bo bywa tak, ze kobiety już tydzień przed terminem miesiączki maja objawy

Gość gość
Jest tu ktoś ???

Gość gość
nie, bo nie ma opcji żebyś przy cyklach 28 -32 miała owulację w 8dc.

Gość gość
Owszem nie w 8dc owulka ale np w 14 dc a przecież wiadoma jest żywotność plemników, które oset ułanie mogłyby być z preejakulatu. Ponadto wszystkie moje objawy zgadzają się z tymi wczesnymi czyli tydzień przed terminem miesiączki bo czytam na różnych forach. Tj tkliwośc****ersi i ochoty nabrzmienie bol brzucha i ciagle odbijanie

Gość gość
błagam co ty wymyślasz? plemniki tyle nie przeżyją a poza tym jaki preejakulat?? Przegryzły gumę czy co? Widzę że uparłaś się na ciążę więc szkoda dalszego mojego pisania. Skoro tak to odczekaj do terminu okresu i zrób test.

Gość gość
Ile maja wytrzymać? Właśnie nie wiadomo, Bo Np owulke mogłam mieć 12 czy 13 dc Wiec to raptem 5 dni Wiec mogły przeżyć. Pytam po prostu i proszę o wytłumaczenie a nie ze uparłam się na ciąże

Gość gość9990
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i nie wiem co mam juz robic bo wariuje . Mam 15 miesięczne dziecko. Od jakiś 2 miesięcy staramy się z Mężem o drugiego malucha. Więc od 3 października biorę Kwas foliowy . 4 dni temu zrobiłam test zobaczyłam 2 mocne kreski . Bardzo się ucieszyłam , na następny dzień kupiłam jeszcze jeden test zupełnie innej firmy który też pokazał wynik pozytywny ale już kreseczka była bledsza ale nadal widoczna . Kupiłam jeszcze test elektroniczny i pokazał wynik negatywny.  Nie wiem już co mam myśleć o tym wszystki. Lekarz dopiero w piątek.

Gość gość
ja jakoś nie lubię prezerwatyw, mam na nie tez uczulenie i uwierają mnie strasznie w trakcie seksu, odkąd stosuje pigułki vines, nie zmienię juz antykoncepcji, na żadną inną :)