Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ideałem faceta nie piję nie palę mam dużo pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

mam zawsze portfel szeroki, wypchany bankotami, jestem bogaty i przystojny i piękny, nie piję i nie palę, dbam o siebie, zawsze ode mnie pachnie, do tego jestem bardzo inteligentny a kobiety wolą tych brzydszych głupszych i biedniejszych i to im robią dzieci, dlaczego tak postępujecie kobiety?

Gość gość
za duzo tych tych "i" troche to głupio wyglada jakby ci sie przypominało jajie jeszcze masz zalety oprocz pieniedzy po "bogaty i przystojny i piekny" powinienes był jeszcze dopisac " i elokwentny jak kapucyn podczas odmawiania pokuty"

Gość gość
jak już kobiety nasyca sie twoimi pieniędzmi ciałem i widokiem to pewnie chciałyby usłyszec cos innego od "i seksowny i ładny i majetny" bo to w zasadzie to samo co przed chwila kosztowały. ostatecznie pozostaje tylko tylko ciagle niezmienne i irytujace " iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"

Gość gość
a to takie troche kooorfa mało meskie takie popiskiwanie

Gość gość
moze sie za bardzo obnosisz z tymi walorami? jak szukasz kooorfy to idz do burdelu tam sie uciesza ze jestes bogaty i w dodatku piekny i przystojny chociaz pewnie wiekszosci to juz wiekszej roznicy nie robi akurat