Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

pomożecie mi napisać podanie do pracy

Polecane posty

Gość gośćśćć

pierwszy raz w życiu przychodzi mi pisać podanie o pracę i nie wiem jak się do tego zabrać. Stanowisko to referent w szkole, w ogłoszeniu napisali żeby podać motywację ubiegania się o to stanowisko. Generalnie moja motywacja jest taka że potrzebuję pracy, ale to raczej nie o to chodzi :D Mogli byście mi podać co powinnam tam napisać, może być w punktach a ja to już jakoś w całość złożę :) I jeszcze mam pytanie bo tam napisali że wymagane jest co najmniej wykształcenie średnie i dwu letni staż pracy, ale nie chodzi chyba o staż pracy w administracji czy coś bo wtedy by to było dokładnie napisane, prawda? Bo ja mam staż pracy ale nie na takim stanowisku.

Gość gośćśćć
a i jeszcze jeśli mam dołączyć kserokopie świadectw pracy a ja takich nie posiadam bo miałam własną działalność to co z tym zrobić?

Gość gośćśćć
w sumie to jeszcze jedno pytanie ale pewnie nikt mi nie odpisze :( Bo z tą moją działalnością jest tak że oficjalnie miałam ją od 2010 do 2014, a potem nadal tam pracowałam ale już nie było to na mnie, więc od 2014 do teraz mam lukę w cv, i teraz pytanie takie czy napisać prawdę że do 2014 (tylko że to będzie wyglądać kiepsko) czy raczej skłamać i napisać żę np no 2016? czy to się raczej wyda? Co z tym zrobić?

Gość gośćśćć
up

Gość gośćśćć
nikt nie pomoże? :( chociaż na jedno pytanie mi odpowiedzcie