Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cv proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

bo piszę cv i w doświadczeniu wpisałam że miałam staż i opisałam zadania jakie tam wykonywałam (jako referent ) i te zadania są zbieżne z tym czego oczekuje pracodawca. A potem miałam sklep spożywczy i co tu wpisać żeby nie było tak głupio, żeby wyszło na plus jako atut? Bo wiadomo sklep spożywczy kojarzy się kiepsko więc pewnie mnie skreślą od razu :(

Gość gość
Zamawianie towaru, fakturowanie, szukanie dostawców, negocjacje cen - to słabo?

Gość gość
sklep byl twoj, zatem jestes przedsiebiorcza. do tego komunikatywna.

Gość gość
ch uj

Gość gość
no niby tak, ale piszę cv do pracy jako referent w szkole, więc to nie ma w sumie nic wspolnego

Gość gość
No to jak miałas sklep wpisuj "własna działalność gospodarcza"

Gość gość
gość dziś no niby tak, ale piszę cv do pracy jako referent w szkole, więc to nie ma w sumie nic wspolnego x Przy tym wypełnianiu rubryczek w CV nie chodzi tylko o to czy to ma coś wspólnego, ale tez o całokształt pracy, w sensie czy coś robiłaś czy bąki zbijałaś na "kuroniówce".

Gość gość
gość dziś no mogę wpisać tylko własna działaność gospodarcza ale to tak jakby ukrywała że to był sklep jak mnie wezmą na rozmowę to i tak zapytają co to za działalność. Mi chodzi o to żeby pod tą działanością napisać te zadania jakoś sensownie, tak myślałam że mogę napisać: zarządzanie, organizacja pracy, obsługa klientów, nie wiem czy to ok czy nie?

Gość gość
a wpisać umiejętność obsługi poczty elektronicznej i internetu czy to jest tak oczywiste że dać sobie spokój?

Gość gość
gość dziś No ale takim tokiem myslenia, że cos ukrywasz pisząc własna działalność, to pisząc: zarządzanie, organizacja pracy, obsługa klientów," to jak Cię wezmą na spytki co to było, to też jakbyś chciał coś ukryć. Rozumiesz, tak czy siak unikasz słowa sklep, ale albo to ujmujesz w typowy zwrot "w.d.g." albo robisz swoją rozpiskę. A z obsługą poczty i netu, to sobie daruj, bo to już nawet dzieci potrafią.,

Gość gość
gość dziś nie no ja właśnie chce napisać że sklep i wtedy te zadania które wypisałam. Bo nie chce ukrywać że to sklep był.

Gość gość
jeszcze jedno mam pytanie jeśli w ogłoszeniu jest napisane w wymaganiach: Wykształcenie co najmniej średnie;Dwuletni staż pracy;" to chodzi o staż pracy ogólnie czy konkretnie na podobnym stanowisku? Wtedy to chyba by napisali 2 letni staż pracy w administracji czy coś takiego?