Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ex...

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Przychodzę do Was z pewna swoją życiowa historia, która dotyczy faceta którego kocham. Otóż zaczęliśmy byc razem w czerwcu poprzedniego roku, było idealnie, bez klotni... do momentu kiedy nie dostałam zdjęcia z anonima - jego i dziewczyny która obejmuje i całuje w głowę.. ufałam mu a tu cos takiego była awantura ale w końcu wybaczyłam... kolejna sytuacja juz miała miejsce w kwietniu tego roku... byliśmy na 18 u jego koleżanki. Pokłóciliśmy sie bardzo. I przypadkiem wzięłam jego telefon do domu. Nigdy go nie sprawdzałam ale tym razem mnie cos tknęło. Pisał z dziewczyna u ktorej byliśmy na 18, rzeczy typu „misiu, skarbie” i inne rzeczy które nie nadają siw do przytoczenia. Weszłam w kolejna rozmowę okazało sie ze była to jego ex z która sie widywał od grudnia poprzedniego roku. Kolejna rozmowa która czytałam, była to rozmowa z dziewczyna która była ze zdjęcia, z która był na urodzinach- rownież sie z nia widywał. Gdy wściekła mu o tym powiedziałam, blagal mnie o wybaczenie, pisał listy, przyjechał miał łzy w oczach... naprawdę wyglądało jakby mu zależało.. starał sie 2 miesiące do początku czerwca gdzie chciałam mu zeobic na złość i umawiałam sie z innym o czym wiedział, przez jakis czas sie starał ale przestał i zaczął pisać z niejaka K. Odezwałam sie pierwsza po 3 tygodniach nierozmawiania.. on nagle powiedział ze mnie kocha i ze urywa z nia kontakt i damy jakoś rade. Niestety pewnego dnia weszłam na jego konto, i sie okazało ze niestety nie urwał z nia kontaktu i dalej rozmawiali i sie spotykali a mnie okłamywał. Jak wyszło to miał wszystko w d***e. Udawaliśmy znowu kontakt, po czym zaczął byc z M. Spotykali sie itp. Jednak cos go poruszyło pod koniec sierpnia i przyjechał do mnie, urwał kontakt z M na moich oczach, wszystkie dziewczyny pousuwał i stwierdził zw mnie kocha. Po jakims czasie sie zeszliśmy, było idealnie ale znowu zaczęliśmy sie kłócić. Zaczął mnie traktować bardzo złe a za wszystko obwiniał mnie. A siebie stawiał jako tego poszkodowanego. Mimo wszystko przyjeżdżał i mówił ze kocha ... znowu urwalam kontakt i juz nie próbuje sie ze mna kontaktować. Nic z tego nie rozumiem, bo zawsze jak cis było złe to przyjeżdżał i było widac zw sie stara .dziewczyny Co ja mam robic ?

Gość gość
olać go. bawi się Tobą

Gość gość
Wylac sobie wiadro zimnej wody i jeszcze wziac kilka razy kapiel w lodowatej wodzie. Ostudzi ci zapedy milosne to. Przeciez to typowy babiarz i bedzie latal z jezorem chleptac z roznych misek. Nie uwiazesz go na smyczy, by stal przy twojej misce. Powinnas zakonczyc znajomosc raz a skutecznie. O ile chcesz miec spokoj na duszy i nie przeistoczyc sie w szpicla. Ten fecet nie jest wart nawet jednego usmazlnego nalesnika, a o zdjeciu majtek nie wspomne. Elena

Gość Kobietawbieli
najlepsze jest to, ze on ciagle mowi ze to ja sie nim bawię jak kończe znajomość albo urywam kontakt i mnie do tego obraza..

Gość gość
20:38 - bo to ty z nim kontakt odnawiasz :P

Gość gość
Jaka Ty musisz byc glupia lub aż tak zdesperowana ze trzymasz się kobieciarza który wciska Ci bajki o miłości a non stop leci na kilka frontow. Zal.pl

Gość gość
P****y są wśród nas

Gość gość
Nie jestem głupia, tylko ślepo zakochana, kazdy w swoim życiu pewnie miał taki moment

Gość gwoli wyjasnienia
Rozumiem, ze jestes zakochana i chwilowo do rozsadnego myslenia nie masz jakos szczescia :) ale przeczytaj sama to, co tu napisalas i pomysl. Gdyby to napisala twoja najlepsza przyjaciolka, co bys jej poradzila? Sprobuj spojrzec przez chwile na to z boku. A prawda jest taka, ze twoj "wybraniec" nie dojrzal jeszcze emocjonalnie do zadnego zwiazku, ani z toba, ani z inna. Rozumiesz? To jest niedojrzaly gnojek! On potrzebuje sie teraz wyskakac, wyszumiec...i moze kiedys tam zacznie myslec jak dorosly i odpowiedzialny facet. Daj sobie spokoj bo bedziesz coraz bardziej cierpiec. Jestes chwilowo nieszczesliwa na wlasne zyczenie bo zadalas sie nie z tym facetem, ktorego bys chciala miec.

Gość gość
Wielka racja... 2 dzien mija od kad go olałam wiec obym wytrwała do końca w tym !