Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż za 300 tys. zł. przeznaczone na mieszkanie kupił bitcoiny

Polecane posty

Gość gość

Jakby ktoś nie wiedział - taką wirtualną walutę która ostatnio ostro rośnie do góry. Jest przekonany, że za rok, dwa, góra trzy lata będziemy milionerami. Czy powinnam wziąć z nim rozwód? :-(

Gość gość
no i ma chłop racje, może milionerami to przesadził ale spokojnie podwoi lub potroi te pieniądze w 2-3 lata

Gość gość
A kiedy kupił i po ile?

Gość gość
Wczoraj kupił za 11 tys dolarów :-(

Gość gość
Ja nie wierze w te cale bitcoiny. To nie jest bezpieczny interes. Moj maz pracuje w pewnej firmie ktora wlasnie sie zastanawiala zeby w nie zainwestowac. Tak tylko to sa wirtualne pieniadze. Banki nie maja nic z nimi wspolnego. Jesli hakerzy dorwa sie do strony to lipa nigdzie nie uzyskasz odszkodowania poprostu stracisz wszystko. My z mezem tez inwestujemy ale w to bym nie poszla.

Gość gość
lol do jakiej strony ty głupia cipo xD Bitcoin opiera się na blockchanie który jest zdecentralizowany. Tego nie da się zhakować - chyba, że osiągniesz większą moc niż moc całej sieci, ale to niemożliwe.

Gość gość
To co wy kupiliscie jesnego bitcoina?? Wczoraj jeden stal 11k dzisiaj juz 9,5k juz straciliscie 1,5k usd bardzo madrze

Gość gość
Kupił 8 bitcoinów po kursie 11 tys $

Gość gość
No nic zobaczycie. Ja bym mogla zainwestowac ale napewno nie cale oszczednosci.

Gość gość
Debil kupować na górce, ja pindole, jak straci połowę kasy to oprzytomnieje :D

Gość gość
bitcoiny to trzeba było kupować jak były po 600-700 dolarów :P

Gość gość
Teraz się inwestuje w IOTA EOS BAT

Gość gość
Bitcoin dzisiaj idzie do góry... idź obciągać mężowie i przepraszaj za głupotę :classic_cool:

Gość gość
Boga w sercu nie macie żeby te szatańskie wynalazki do domu sprowadzać, zamiast trzymać jak normalni polacy pieniądze w złotówkach. Mój monsz janusz kiedyś kopał te cholerstwo na laptopie kupionym w promocji w media markt i sie tak dokopał, że wzioł ze mną rozwód i teraz siedzi w tajlandi i za te bajtkoiny tylko rocha jakąs chinkę z penisem, a mnie tylko kartki wysyła podpisane "grażyna ty stara k****o zmarnowałaś mi 25 lat życia" :-(

Gość gość
A gdzie te baitcoiny można kupić? Może bym mojego brajankowi na komunię świętą kupiła?

Gość gość
Pieniądze w bankach też są wirtualne ,ale to pewnego dnia padnie,a wtedy ja wezmę popcorn ...:p

Gość gość
Kiedyś nikt nie słyszał o tym, a może w przyszłości wszyscy będziemy się tym posługiwać? Plote bzdury :) mógł połowę zainwestować.

Gość gość
zadne bzdury:P tak bedzie.

Gość gość
Boże, mój monsz zrobił tak samo. W sensie wrzucił 70 tys na start dla naszej Angeli :-(

Gość gość
Nie wiem czemu ludzie nie umawiają się na wspólne konto. Z tego co wyczytałam na womenshealth.pl to większość deklaruje, że tak robi, ale jak widać nie zawsze

Gość gość
To dobra inwestycja. Nic tyle nie wzrosło na wartości co bitcoiny. I będą dalej szły w górę. Warto teraz kupić, bo za rok będą dwa razy droższe. Czysty zysk conajmniej 100%w ciągu roku.

Gość gość
W tym momencie jeden bitcoin kosztuje 40tys zł :D

Gość gość
Powiem krótko: to jest pewna inwestycja. Kto ma kasę niech kupuje, bo na tym nie można stracić. Ja kupuję a jak wy się nie załapiecie to dużo stracicie.

To "kopanie" to dowód że to zwykły przekręt:P.Można kupić żeby sprzedać za miesiąc ale czuję w kościach że za 2 czy 3 lata najpóźniej poleci to na łeb i szyję:D.