Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem dlaczego mezczyzni traktuja kobiety oraz gejow jako gorszych od siebie

Polecane posty

Gość gość

W psychike mężczyzny wpisane jest to że uważa się za dominującą jednostkę dlatego że to on penetruje a nie na odwrót. Kobieta jest penetrowana a więc jest w jego oczach(nie dosłownie) kimś gorszym. Bo to ona daje a on bierze i korzysta. Mężczyzna uważa się za lepszego bo to on penetruje czyli poniża a osoba penetrowana jest poniżana. Dlatego facet gardzi ge)jami bo uważa że to nie jest wartościowy facet i obraża imie facetów tym że daje się penetrować czyli sprowadza do roli kobiety czyli cw)ela. Czyli kogoś gorszego. I tak to w skrócie można opisać. Zwrócić można też na to uwage że facet (w większości) nigdy nie pozwoli sobie kobiecie wsadzić nic w pupe bo boi się że straci męskość i zostanie cw)elem. A to on ma dominować i ruch)ać ją a nie ona go bo inaczej nie będzie prawdziwym facetem.

Gość gość
Ja już dawno doszłam do takiego wniosku :P

Gość gość
22:42 Brawo! A tak na marginesie to jest to zalosne i prymitywne.

Gość gość
człowiek generalnie jest bardzo prymitywną istotą, tylko niektórzy potrafią lepiej to ukrywać ;)

Gość gość
dlatego dobrze jest kierować się w życiu jakimiś zasadami, żeby nie czuć obrzydzenia do samego siebie

Gość gość
"takiego lewackiego pierdzenia to dawno nie było na tym forum" x chyba prawicowego jak juz

Gość gość
23:02 Jakimi zasadami? Uwazaniem sie za lepsza istote z racji posiadania fiuta?

Gość prawi 114
nie sadze by penetrowanie było zwiazane z korzystaniem przez faceta ,., Wręcz odwrotnie - robisz to, panna natnie prezerwatywe , zrobi w niej dziure albo zapomni wziąc pigułek celowe , a głupie yeti musi potm placić na dzidziusia Kto kogo wtedy penetruje ? Kto jest frajerem i osłem który musi bulić cale zycie przez jednorazową głupotę?

Gość prawi 114
ty penetrujesz kilka minut , a ciebie będą pentrować 20 lat twoje dziecii LOL Facet zawsze na seksie nawiecej traci ze wszystkich .,,.

Gość gość
to prawda w sumie

Gość gość
J***C PEDALOW I TEPE BABY