Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki dziewczynek

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj 20:45 chcesz to sobie ubieraj, to twoje dziecko, kto ci każe je ubierać gustownie? X Ubieram swoje dziecko bardzo gustownie. I stosownie do wieku. Uwierz mi. ;)

Gość gość
Najlepiej jak się wciska grube dziewczynki w sukienki z szarfą po środku albo obcisłe getry. Mojej sąsiadki córka zawsze nosi za długie sukienki bo w te na swój rozmiar nie może się dopiąć hahaha, śmiesznie wygląda sukienka ala księżniczka na bal karnawałowy ale księżniczki są zazwyczaj szczupłe. Ja ją widzę w przebraniu pszczoły, gabaryty idealne.

Gość gość
Tak debilko, ulżyj sobie na dzieciach. ;) ale musisz mieć kompleksy :D

Gość gość
10:41 Wątpię, żeby dzieliła się tym z sąsiadką. Ja mam w rodzinie grube dzieci obu płci i nie mówię ich rodzicom tego, mają w domu lustra. A potem je zgłaszają do programu w stylu odchudź mi dziecko, było coś takiego niedawno na tvp2.

Gość gość
Najlepiej oszczedzac na ciuchach dzieci i jeszcze obgadac inne matki, ze swoje dziecko "stroja", czyli ubieraja normalnie.

Gość gość
Ale z was chamskie suki aż przykro czytać. Z małych dziewczynek się wysmiewacie ze są brzydkie a wymieniacie ich wady to podłe i bezduszne. Parszywi z was ludzie. ....ważne by były zdrowe i dobre a uroda moze przyjść z wiekiem i taka mniej ładna dziewczynka może wyrosnąć na piękną pannę, szczupła i zgrabna. I może mieć szczęśliwe życie. Pamiętajcie zła karma wraca. Zawsze.

Gość gość
20.49 dokładnie w końcu ktoś zwrócił uwagę na panujące tu chamstwo. Sama mam córkę która anie była ładnym niemowlęciem i.nie raz było mi przykro jak np teściowa sugerowala ze mala jest nieladna i za wzór stawiała druga wnuczke -od corki. Teraz moja dziewczynka ma 3 latka ,szwagierki 5 ,moja ma piękne włosy do pasa ,i śliczna buzke bo się zmieniła do tego jest szczupla,a córka szwagierki jest gruba i Nie ładna. Oczywiście to nie wina dziewczynki ale pomyślcie zanim komuś sprawcie przykrości bo życie się różnie układa i często tak jest ze z ze szkolnych piękności wychodza przeciętne kobiety jak u mnie w klasie była jedną co zadzierala nosa a widziałam ja na fejsie inwyglada mówiąc łagodnie bardzo przecietnie i poważnie jak na swój wiek.

Gość gość
W końcu ktoś powiedział prawdę

Gość gość
Ale o poradzicie, że nie wszystkie małe dziewczynki są ładne? Utarło się że kobiety ocenia się po urodzie, więc ciężko żeby ktoś nie zauważył tego .Ubieranie ich w róże, tiule i falbany nie dodaje urody, zresztą to już staromodne, teraz wszystkie modniejsze sieciówki stawiają na nowocześniejsze kolory i fasony...