Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uratować zmiskowane masło z grubymi kryształkami cukru

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Przez pomyłkę kupiłam cukier gruby kryształ. Podczas miksowania czytam, że on się nie rozpuszcza... I załamka. Mam teraz zmiksowane masło z kryształkami cukru. Czy da się coś z tym zrobić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
buzie tym smaruj na cerę dziewico studentko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ulżyłeś sobie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jesteś dziewica ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jestes studentką?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
upiecz murzynka ;) jak będziesz podgrzewać w rondelku to i cukier się rozpuści. Chyba. Skoro w gorącej herbacie się rozpuszcza (sprawdzone), to i tu powinien. NIe rozpuści się tylko w czasie pieczenia, dlatego ja nim posypuję drożdżówki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś Kim jestes i ile masz lat? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jestem Polką mam 60 lat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś a jakie to ma znaczenie? dla tematu masła z cukrem ŻADNEGO

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jestes studentką? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to nie masło autorko tematu tylko sperma

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×