Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpis elektroniczny gdzie ?

Polecane posty

Gość gość

We Wrocku jak zorganizować sobie podpis elektroniczny, chodzi o biznes, będzie mi potrzebny do kontaktów z urzędami wszelkiego typu??? Ktoś coś może tutaj pomóc, podpowiedzieć?

Gość gość
Prowadzę agencję zatrudnienia tymczasowego. Głównie teraz pracowników z Ukrainy ściągam. Niedawno mieliśmy wdrożenie podpisu elektronicznego i przyznam, że szybkość załatwiania spraw w urzędach pracy się znacząco poprawiła. Za wdrożenie odpowiadała u mnie marka netvet.pl. Panów znałem już z przerwami od 2010 roku, bo robili mi kilka rzeczy związanych z komputerami dawno temu. A z podpisem nie ma problemów, bo jest pełne dopasowanie do twoich aktualnych możliwości technicznych. Popatrz na ich pakiety, dość tanio wychodzi.

Gość gość

Wydają niewielką kwotę w firmie netvet.pl/ uzyskasz kompleksową instalację podpisu elektronicznego i co bardzo ważne, również potem możesz u nich odnowić certyfikat. U nas bardzo potrzebne było przeszkolenie. To też załatwili pracownicy podczas instalacji. Szczerze polecam.

Gość kubbbb

Też mam podpis elektroniczny i sobie chwalę. Nie rozumiem wszystkich tych, którzy mówią, że to niepotrzebne. Prądu też do życia nie potrzebujecie, a jakoś macie go w domach i płacić rachunki. Jeśli ktoś jest zainteresowany to polecam zamówić podpis ze strony netvet.pl .