Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA DZIEWCZYNA PRZESTAŁA DBAĆ O SIEBIE...

Polecane posty

Gość gość

i powiem szczerze że mam tego powoli dosyć; sam nie wyglądam jak model nieniej jednak dbam o sylwetkę; dbma o cerę i takie tam, tak że wyglądam w miarę; ona też nigdy wybitnie piekna nie była no ale jeśli dbała o cerę, makijaż, dietę była dla mnie atrakcjna; ale od kilku miesięcy przestała o siebie dbac; przytyła, cera jej się znacząco pogorszyła, ma liczne wypryski na twarxy, chodzi w przetłuszczonych włosach; jak mam ją zmotywować do zadbania o siebie ?

Gość gość
no pzrecież napisałem że da\dbam o siebie pomimo wraźnych mankamentów w urodzie... umiesz czytać czy to przerasta twoje możliwości?

Gość gość
olej brudasa, będzie już tylko gorzej, pod tym względem ludzie się nie zmieniają a na pewno nie na lepsze.

Ja znam takich jak Ty, którzy "dbaja" o siebie. Wielu moich znajomych też dba o siebie, ale w teorii, w praktyce wystawiaja na pokaz ciężarki, żeby "wyglądało" na to, że ćwiczą, a w praktyce nie mają na to czasu bądź im się nie chce ;)

Gość gość
Siłownia jest plebsu

Gość gość
dla plebsu

Gość gość
Włosy powinna myć ale cera pogarsza się z różnych powodów. Powiedz to jej a nie się zalisz obcym. Umyć ja mamy czy ki chuj?

Gość gość
i takie słowa pisze kobieta (chyba bo nie wiem czy wrózbella to kobieta)... przecież napisałem że dla mnie dziewczyna nie musi wyglądać jak zawodowa modelka ale powinna dbać o siebie; czy ja mam wymagania z kosmosu :P

Nie, ale możliwe, że Ty jej nie wspierasz tylko od niej "po kryjomu" wymagasz. muszę przyznać ,że prawdziwa z Ciebie męska c**a, skoro nie potrafisz porozmawiać o tym z dziewczyną. Zapewne będzie rąk, że zerwiesz z nią bez podawania żadnej przyczyny, bo tak robią prawdziwi MĘŻCZYŹNI. Nawet się jej nie spytasz o co chodzi, może ma jakoś problem, ale nie Ty masz to w d***e, chcesz tylko żeby Twoja dziewczyna jako Tako wyglądała, bo to przecież NAJWAŻNIEJSZE ;)

Poza tym widzisz jak ktoś SAM ciebie krytykuje, nie jest fajnie co, a przecież Ty sam to robisz, krytykujesz najbliższą Ci osobę w gronie nieznajomych!! To jest fair wg Ciebie?!

Bo tak naprawdę to dotyczy tylko Was, g****o Nas interesuje jak wygląda Wasz związek i czy smierdzicie czy nie ;)

Gość gość
zostaw chłopie te maciore i se znjadź lepszom :D

Gość gość
chłopie, ty się ciesz, że teraz pokazała prawdziwe oblicze, a nie jak, dajmy na to, zrobiłbyś jej dziecko. Wtedy byłby dramat, bo czułaby się kompletnie usprawiedliwiona daniem "daru życia", a ty zostałbyś z zapuszczoną grubą żoną, a potem byłą żoną i alimentami. Paradoksalnie powinieneś jej być wdzięczny i czym prędzej odstawić ;)

Gość gość
Autorze, najwazniejsza jest komunikacja. Nie wiem jak dlugo jestescie razem bo czasem jest tak, ze ludzie krótko w związku boją się rozmawiać na tematy higieny. Ale trzeba, bo czasem ktoś czegos nie widzi albo stwierdza, że skoro partner nie zwraca uwagi to nie ma to znaczenia. Ja np mowie: kochanie, nie myjesz zebow? (Kiedy drugiego dnia zapomina umyc), albo jak wraca z pracy "niezbyt pachnacy" (a ma prace fizyczna, niestety), to mu mówię, żeby sie nie rozsiadał tylko wziął prysznic bo "go czuje", itp i nie myśl, ze jest jakims brudasem i musze go pilnować tylko po prostu czasem grzecznie zwrócę mu uwagę i odwrotnie. Nie uważam, zeby to było coś złego. Dlatego powinieneś delikatnie powiedziec dziewczynie co nie gra. Zapytac np czy ma problem skórny bo zauważyłeś wypryski na twarzy, zasugerować że włosy jej sie lepiej układają jak je czesciej myje, zabrać na basen, no nie wiem, cos tego typu. Ja bym sie nie obrazila. Być może przestała o siebie dbac bo stwierdziła, ze skoro ma faceta to po co bedzie sie stroic albo ma jakiś problem natury psychicznej. Autorze, rozmowa to podstawa.

Gość gość
dobry trener to podstawa : ) zapraszam serdecznie na stronę najlepszego trenera w polsce: www.igortreneronline.pl

Gość gość
Wrozbella, ty jakas desperatka jestes :/ Przeciez napisal, ze o siebie dba, i wymienil co z nia jest nie tak. Po to jest forum, zeby czlowiek mogl sie pozalic. A ty pewnie sama z tlustymi wlosami popierniczasz, i sie dziwisz, ze nikt cie nie chce.

Gość gość
Jak można zapomnieć umyć zęby?

Gość gość
A ty masz w ogóle jakąś dziewczynę, czy tylko ci się śniło?

Gość gość
dobra nie ważne ; widzę że na tym fotum zero merytoryki