Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aluminium zawarte w lekach na zgagę wywołuje Alzheimera

Polecane posty

Gość gość
Nie widzisz, że wszyscy mamy tu na ciebie i te twoje wynurzenia z d**y wyj****e dałnie?! Idź spamić gdzie indziej śmieciu p********y!

Gość gość
na starosc i tak bedzie ci wszystko jedno, albo alzheimer albo kosciol i sranie pod siebie

Gość gość
I ciebie śmieciu, w pierwszej kolejności.

Gość gość
Sorry, ale jak ktoś mówi że dna nie zawiera informacji o morfologii organizmu to niewzwyczajanej kłamie. Doskonale wiadomo jakie geny odpowiadają za kodowanie poszczególnych cech. Dzięki inżynierii genetycznej możliwe jest dodawanie cech z innych gatunków np. produkcja insuliny, białka fluorescencyjnego itp.

Gość gość
Pracowałem przy produkcji silników w pewnym koncernie, którego nazwy nie będę wymieniał z wiadomych względów. W tej samej hali,gdzie znajduje się produkcją silników znajdują się maszyny obrabiajace aluminiowe części silnika.Po paru latach pracy zostałem przeniesiony do budowy prototypów samochodów. Wystepujace tam pole elektromagnetyczne przy zgrzewaniu elementów nadwozia prototypu samochodu,spowodowało u mnie bóle mięśni.Bole, które minęły dopiero 2 lata po zakończeniu pracy w tym koncernie.To,że powodem bólów mięśni było aluminium skojarzyłem po wizycie u pewnego lekarza medycyny naturalnej, który nakazał mi opowiedzieć,co robiłem przez ostatnie 10 lat!!!!Z czym miałem kontakt.W ten sposób dowiedziałem o wpływie aluminium na zdrowie człowieka. Pomoglo mi oczyszczenie organizmu wg. Moritza i zioła n.p. kolendra.Od tamtej pory unikam jak tylko mogę kontaktu z aluminium.