Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Święta, Święta, Święta...

Polecane posty

Gość gość

Pisałam tutaj ostatnio, że mój szef wiedząc o tym, że jestem sama zaprosił mnie do siebie na Święta. Nie byłam przekonana do tego pomysłu, ponieważ nie chciałabym czuć się tam jak piąte koło u wozu przed jego synem, synową i wnukami. Rozmawiałam wczoraj z szefem o tym zaproszeniu i zapytałam czy jego rodzina nie będzie miała nic przeciwko, czy nie będą czuć się skrępowani przeze mnie. Powiedział mi, że ich nie będzie w tym roku bo mają już swoje plany. Czy nie jest trochę tak, że szef zaprosił mnie dlatego, że sam nie chce spędzać świąt samotnie?

Gość gość
Myślę że ten pan chce się za bawić w świętego Mikołaja i dostać do twojego komina...

Gość błękitnaa
Ty nie będziesz sama, on nie będzie sam, a jeszcze jeśli Ci się trochę podoba to już w ogóle super :D

Gość gość
Lubię go. Spędzamy razem dużo czasu w pracy, on dużo o mnie wie i dobrze mnie zna. Co jest dość dziwne bo stronię o od ludzi.

Gość błękitnaa
No to może to nie jest zły pomysł.

Gość gość
Zgodziłam się na te wspólne Święta, ale sama nie wiem... Jestem przyzwyczajona do spędzania ich samotnie, nawet nie wiem czy mam mu zaproponować jakąś pomoc przy przygotowaniach?

Gość błękitnaa
No to chyba najwyższa pora skończyć z samotnymi świętami. Oczywiście zaproponuj pomoc, zapytaj co możesz przygotować i co przygotuje on.

Gość gość
Jestem bardzo tym przejęta. Może to się wydawać komuś dziwne, ale tak jest.

Gość gość
Twój szef chce Cię przelecieć w święta :D

Gość błękitnaa
Nawet jeśli, to oboje będą mieli z tego dużo przyjemności :D To mogą być bardzo udane święta :D

Gość gość
Nie jestem na coś takiego gotowa...

Gość gość
Uważam, że mimo wszystko powinnaś się odpowiednio przygotować. :P Ładna bielizna, depilacja intymna i antykoncepcja! Różnie może być. :D

Gość gość
Ten szef nie ma zony?

Gość gość
Do czego ty ja blekitna namawiasz ty rozwiazla kobieto :D

Gość gość
Młoda dziewucha i stary pryk :O desperacją śmierdzi na kilometr.

Gość gość
Mój szef jest wdowcem.

Gość gość
a co z Twoją rodziną autorko? gdzie jest?

Gość gość
I syn z synową postanowili zostawic go samego na swięta, tak ? :D Kolejna prowokacja?

Gość gość
Pisałam już w tamtym temacie, że mam rodzinę, ale szczerze to ich nie lubię, nie chodzę na żadne zjazdy rodzinne i uroczystości bo mnie denerwują swoimi uwagami i krytykami mojej osoby.

Gość gość
Nie wnikałam w to co planują robić w Święta i dlaczego ich nie będzie.

Gość gość
Nie lubisz własnych rodziców? Fajną córkę wychowali :O

Gość gość
Nieważne co planują i czy w to wnikałaś czy tez nie. Nie zostawia się samotnego ojca samego w święta i tyle. Naucz się lepiej pisać te prowokacje.

Gość gość
Im się nie podoba to co robię i ciągle mnie za to krytykują. To nie jest miłe. Ich zdaniem wszystko jest złe, głupie, niebezpieczne, niepotrzebne, zbędne, nawet mój szef jest głupi, a człowieka na oczy nie widzieli. Koszmar!

Gość gość
Ciągle cię krytykują ? ciekawe kiedy skoro się od nich odcięłas i nawet w świąt nie zamierzasz z nimi spedzić :O lepiej ze starym prykiem :D nie dziwie im się, że chcą dla ciebie dobrze.

Gość gość
Dlatego się właśnie od nich odcięłam. Ja lubię się upiększać, lubię wyglądać pięknie, nie boję się inwazyjnych rozwiązań poprawiających urodę, chętnie z nich korzystam. Mojej rodzinie się to nie podoba i na prawdę jak mam się kolejny raz nasłuchać czegoś z serii jak mogłam zrobić sobie to czy tamto to wolę sobie zaoszczędzić. Ja z natury jestem typem samotnika. Nie mam partnera, przyjaciół, bliższych znajomych. Jest mi to zbędne, nie bawi mnie to. Relacje międzyludzkie nigdy mi nie wychodziły. Dałam sobie spokój.

Gość gość
dzieci sa rozne a od krytyki to sa rodzice, bo widząco jest dobre lub nie dla dziecka

Gość gość
Przecież nie mam 5 lat żeby decydowali jak mam wyglądać. Wygląd to jest moja pasja, mój standard życia, potrzebuję tego jak powietrza...

Gość gość
Nadal nie rozumiem jak mozna nie lubic wlasnych rodzicow tylko dlatego, ze sie o ciebie martwia. :O dla mnie jestes dziwakiem. Pieprz sie z tym starym prykiem jak c***asuje i zostaw wlasnych rodzicow samych w wigilie. Kiedys moze zrozumiesz jak ich zabraknie jaka podla bylas. chociaz takie zimnie suki jak ty o to nie posadzam. Myslisz tylko o sobie egoistko.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz? Nie mam zamiaru się z nim pieprzyć. :o Tobie byłoby miło gdyby krytykowali cały czas Twój wygląd po poprawkach?