Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet za dużo pomaga innej kobiecie w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Mój brat coś do niej czuł ,nawet jemu dziecko nie przeszkadzało. Nawet że w ciąży z innym.. ...Jakiś wniosek z takich sytuacji mozna wyciągnąć...

Gość gość
Hey tutaj autorka ,między nami ok.a ich udało się na trochę połączyć ,obiecał być u niej na święta chociaż dobre i to bo sama niechciana w ciąży...To straszne.a między mną a facetem jest wszystko ok Kibicujemy im

Gość gość
Autorki, nie ciesz się na zapas, zobaczysz co będzie jak ona ostatecznie zostanie sama, tamten ja oleje i czy Twój facet do niej nie poleci...ona mu się zawsze podobala. Z facetem nigdy nic nie wiadomo

Gość gość
Nic nie zrobi bo razem planujemy budować dom ,to po.co mielibyśmy kupować razem działkę,??

Gość gość
On działkę może zapisać tylko na siebie...Sory ale masz pewność???

Gość gość
No właśnie

Gość gość
Też miałam podobnie ale nie odszedl do tamtej bo ja xaciazylam

Gość gość
ale beznadziejne wytłumaczenie, to ostatnie.

Gość gość
Calkiem rozsądne, jeżeli facet tak bardzo lubi kobiety w ciąży to zostanie z autorka jeśli zaciąży.

Gość gość
tłumaczenie ze nie odszedł z powodu jej ciąży ?

Gość gość
Tylko s******l zostawia babkę w ciąży,ale taki który oszukał ja z uczuciami i była wpadka,przecież to trauma dla kobiety

Gość gość
No właśnie

Gość gość
Dalej walkujecie ta prowokacje? Ciekawa jestem jaki będzie finał tej opowieści :)

Gość gość
A ja nie :D

Gość gość
I pomogli się jej?

Gość gość
Niestety na to wygląda że ten d**ek oleje ja w święta i Sylwka. My z moim facetem już nie potrafimy jej pomóc,oboje zawiedliśmy się na nim,że tak ją olał a wyznawał miłość Razem we czwórkę mieliśmy gdzieś wyjeżdżać ,smutne to.

Gość gość
To pewnie wyjedziecie w 3ke, z nią ;) przecież Twój facet taki dobry nie zostawi jej w święta czy sylwestra i będzie dalej się martwił o nia ;) raczej nie licz na Sylwka we dwoje....

Gość gość
Nie.ona wróciła do rodziców Sylwka w domu spędza,chociaż sam.fakt że nie jest sama.My idziemy na imprezę dla par .Więc nie uda wam.sie nas sklocic.A przypadkiem wiem.co dostanę na gwiazdkę...Złoty łańcuszek że serduszkiem ...To.chyba coś znaczy prawda?

Gość gość
Może że stówkę wydał na to a ty się cieszysz...To żadna inwestycja w ciebie

Gość gość
Jeśli to pisze kobieta po przejściach,bodaj rozwodka to "klękajcie narody".Przeciez to prowo jakiejś małolaty (z szacunkiem do młodej) a nie rozwódka.

Gość gość
Witam, nie moge znalexc poprzedniego postu więc odpisuje na tym starym. Nadal jestem z moim facetem, aczkolwiek macie racje, wynajmujemy wspolne mieszkanie ale bez slubu i nie lączy nas wspolne dziecko (ona ma swoje , ja swoje) Ale wczoraj dodał zdjęcie ze mna.....na facebooku z wyrazami miłosci, jest zajęty . A ta dziewczyna cóż...została na lodzie, nadal jej pomagamy, czasem ja czasem moj facet. Tamten d**ek olał ja w swieta i sylwka. Chyba chce zniknac nawet bez płacenia alimentow.. Nadal jest z inną dziewczyną, ktora jak sie dowiedziala,ze on zrobil dziecko innej to mu wybaczyla i nadal z nim jest :) Masakra i nawet wie,ze ją olewa.....

Gość gość
Łańcuszek i serduszko jest ze złota i nie bylo tanie,a nwet jesli to co? Nie jestem materialistka i jestem realistką, on placi alimenty ,wszystko kosztuje.

Gość gość
no musisz podbijać sama własne prowo,ech...

Gość gość
To nie jest prowokacja

Gość gość
Tak ten Twój facet jej ,,tylko" pomaga ze pewnie codziennie do niej dzwoni albo z nia pisze, prawda?

Gość gość
Tak, Nie jeżdzi do niej, wiedziałabym ona mieszka dośc daleko jakies 25 km od nas.

Gość gość
Poza tym wstawił sobie na fb fotkę ze mną ze serduszkami...co ma jeszcze zrobic, on nie chce tamtej narobic nadzieji

Gość gość
To niech Noe kontaktuje sie z nią tak czesto! Codziennie się kontaktują? Myslisz ze piszą tylko o jej sytuacji z tamtym facetem? A co to, codziennie u niej sie cos dzieje żeby miała z nim pisać non stop? To Nie jest normalne. Ona mu sie podoba

Gość gość
No ciągniesz w nieskończoność tę prowokację i słabo ja piszesz. I po co? kogo to obchodzi?