Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie mialam faceta bo nie jestem imprezowiczka

Polecane posty

Gość gość
Zapewne byłaś w klubie że 2 razy i masz jakąś dziwną opinię. Poza tym jak idziesz ze znajomymi to co obchodzi cię reszta.

Gość gość
Wiem z opowieści innych ludzi.

Gość gość
Ze znajomymi? Znajomi nie maja czasu na takie p*****lety i pijaństwo. Jak chce sie zabawić to można w kulturalny sposób,

Gość gość
A co ciekawszego robią twoi znajomi w sobotnie wieczory? Każdy rodzaj zabawy jest potrzebny, z resztą w klubach też jest kulturalnie.

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Ale nie każdy lubi kluby. Ja np. Lubie muzykę rockową i to właśnie na koncertach sie dobrze bawię.

Gość gość
Baw się dziewczyno i korzystaj z życia póki jesteś młoda.

Gość gość
jestem domatorka, lubie siedziec w domu , nie lubie nigdzie lazic, nie jestem towarzyska ani otwarta na znajomosci, wiec faceci mnie nie chca

Gość gość
Baw sie i korzystaj z zycia? Czyli co rob? Uchlewaj ryj na imprezkach, dawaj doopy komu popadnie i obrabiaj doopy kazdemu za plecami? :D

Gość gość
musisz byc nudna, ja nie chodze po imprezach ale jak juz jakas jest to sie bawie na max

Gość gość
Gdzie można spotkać dziewczyny takie jak Ty, żeby nie było pytam tak ogólnie ?

Gość gość
W zakonie.

Gość gość
Tak imprezy to dla mnie zdzierstwo kasy . Można sie bawić kameralnie, w małym gronie. Ale teraz w modzie jest taniec w tłumie ludzi, gdzie każdy cię obmaca ..fuj

Gość gość
Na imprezy chodzą niedojrzałe gówniary

Gość gość
Bawić to się moga co najwyżej dzieci w piaskownicy, a nie dorosły człowiek

Gość gość
gość 2017.12.01 faceci nie maja ani rozsadku ni nie potrafia wybierac odpowiednie kobiety Zgłoś to samo można powiedzieć o kobietach, wybierają du'pków a potem ryczą

Gość gość
gość wczoraj jestem domatorka, lubie siedziec w domu , nie lubie nigdzie lazic, nie jestem towarzyska ani otwarta na znajomosci, wiec faceci mnie nie chca Zgłoś chcą cie tylko oni też siedzą w domach i nie macie się jak spotkać, taki paradoks

Gość gość
wole 100x bardziej spokojną dziewczyne która nie imprezuje niż jakąś szmate, ale już mam troche lat nie jestem jakimś gówniarzem, może celuj w faceta starszego min z 5 lat który nie lubi imprez

Gość gość
Bawić to się moga co najwyżej dzieci w piaskownicy, a nie dorosły człowiek x Ale ty musisz być nudna i sztywna.

Gość gość
Imprezy są super, współczuję nieudacznikom, którzy siedzą w domach, bo nie potrafią się bawić.

Gość gość
ja nie siedzę w domu ale nie latam na imprezy do klubów gdzie faceci się kleją do ciebie... szanuje siebie mam godność ... nie to co te latawice

Gość gość
Znam kogoś kto też ma takie dziwne podejście. Imprezy be patola, kino nie bo szkoda kasy, centra handlowe be bo dużo ludzi. Najlepiej tylko w domu. Nie dziwie się że cię nie chcą bo jedna co można robić z kimś kto by tyko w chalupie siedział? Znajdź piwniczaka i żyjcie sobie w piwnicy.

Gość gość
Piwniczak - dobre :) Jestem druga w kolejce do takiego pana, no chyba że piwniczaków jest więcej...

Gość gość
To musisz czekać aż się zwolnić kolejka do niego. Nie wiem jak można być na nie ze wszystkim. Nikt ci nie każe latać jak potluczona co tydzień na imprezy ale weź. Zresztą co mnie to obchodzi.

Gość gość
imprezy klubowe patola , reszta jak najbardziej. Chyba nie umiecie czytać

Gość gość
Z facetem to nie wypada isć do klubów co nie? znawczyni tematu?! Ale już sama to chulaj dusza, wiele tak robi, lece na impreze do klubu ale bez mojego faceta no bo po co? wy macie takie podejście. WOlicie nie przyznawać się do swojego faceta, ale jak już jakiś fagas się do was klei to już sie podniecacie