Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z krwawieniem

Polecane posty

Gość gość

Witam 7pazdziernika urodziłam dziecko od tamtej pory cały czas krwawie:/nie jest to jakieś duże krwawienie (wkładka na dzień by wystarczyła) ale jest i jest to uciazliwe. Byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa 6 tygodni po porodzie dostałam cyclonamine 3x dziennie po2 tabletki przez 5 dni niestety nie pomogło byłam drugi raz dostałam exacyl 2x dziennie po 1tabletce przez tydzień. Dziś jest 3 dzień i zamiast przestać krwawi zaczęłam krwawi jeszcze bardziej:/ nie wiem co robić. Do tego oprócz normalnej krwi mam też skrzepy

Gość gość
fuuu, jestes oblesna..

Gość gość
Mi dwa lata temu po porodzie 14 listopada zrobili zabieg 19 grudnia bo już mówili że długo... I okazało się że mam mięśniaki...

Gość gość
konsultacja z innym lekarzem...już nie raz się przejechalam na zaufanym lekarzu...teraz zbieram info, sprawdzam i konsultuje....akurat w Twoim problemie nie jestem "mądra" bo temat jest mi obcy i nigdy takiego problemu nie doświadczylam..., ale skonsultować się z innym lekarzem, nie zaszkodzi..

Gość gość
Ja tez skonsultowalabym sie z innym.lekarzem. tak na wszelki wypadek. Mialas usg 6 tyg po porodzie?

Gość gość
Nie żadnego usg nie mialam robionego. Lekarz zbadał mnie stwierdził że '' no krwawienie faktycznie jest" i przepisal te leki. W poniedziałek faktycznie przejdę się do innego lekarza bo po takim czasie mam już pomalu dosc