Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia8909x

Czy taka dziewczyna ma szanse na jakiegos chlopaka?

Polecane posty

Gość Kasia8909x

Hej Czy waszym zdaniem dziewczyna, majaca 26 lat, z twarzy przecietna (wg siebie) czasami ladna wg niektorych, ale za to z figury beznadziejna (szczupla ale : plaski tylek, male piersi , waskie biodra , beznadziejne geny...) ma szanse u jakiegos chlopaka? Juz jeden poprzedni facet sugerowal mi czesto przysiady no i wiedzialam ze to wina mojego tylka beznadziejnego i raz tez pod wplywem % zapytal czy chcialabym zrobic kiedys operacje piersi, obecnie juz razem nie jestesmy. O ile moze i tylek przy czestych, systematycznych cwiczeniach moglabym jakos poprawic o tyle piersi nie powieksze... wiadomo ze wyglad nie jest najwazniejszy ale przyciaga i nie wiem czy jakis fajny , normalny facet chcialby miec dziewczyne z takimi mankamentami? Tylko szczerze...

Gość gość
Oczywiście że tak. Odnośnie mojej osoby to Ty nie miałabyś problemu, abyś tylko mogła ugotować np. obiad. Pozdrawiam Jery

Gość gość
fsfas

Gość gość
Jak najbardziej masz szanse u fajnego chłopaka z takimi mankamentami mi nie przeszkadza płastki tyłek czy mały biust. Jak nie straszysz to masz szanse u każdego tylko zboczeniec będzie robił ci problem o tyłek czy mały biust.

Gość Kasia8909x
Obym tylko mogla czy umiala? Gotowac umiem w miare ok, ale raczej facet najpierw patrzy a potem dopiero interesuje sie czyms takim jak gotowanie...

Gość gość
Jestem normalny, fajny i chciałbym mieć taką dziewczynę jeśli ma interesujący charakter.

Gość Kasia8909x
Wlasnie nie jestem pewna czy tylko zboczeniec, to normalne ze facet chce miec kobiete z kobiecymi ksztaltami, ja niestety na to za bardzo nie mam wplywu , czasami mi przykro, staram sie nie przejmowac ale czasami mysle ze jestem na straconej pozycji

Gość gość
Zboczeniec, erotoman który ogląda gołe baby na internecie bo normalnemu nie będzie przeszkać. Duży tyłek tak samo duży biust nie oznacza że jest bardziej kobieca jeśli masz kobiece rysy twarzy, szczupła budowę ciała z lekkim tłuszczykiem, jakiś biust mały, średni, duży to można ci powiedzieć, że masz kobiecą sylwetkę.

Gość Kasia8909x
Kobiece rysy twarzy na pewno, ale figura jest slaba, piersi to jesli nie sa uwrazliwione wygladala wrecz smiesznie chyba gimnazjalistki maja wieksze , na szczescie schudlam i wyglada chociaz to nieco proporcjonalniej do ciala niz wczesniej ale i tak dosc beznadziejne, nie wspomne juz o tym jak leze na plecach... tylek to wlasnie kolejna porazka , ok jedrny bez celulitisu ale nie wiem jak to opisac no po prostu jest plaski, w spodniach porazka juz w ogole , a w samych majtkach czy nago juz w ogole nie lubie tych czesci ciala u siebie

Gość gość
Nie przesadzaj twoj byly byl idealny z wygladu ze tak sie czepial?

Gość gość
Co ma wielkosc tylka i biustu do kobiecej sylwetki no prosze

Gość gość
Facetowi wystarczy ze jestes szczupla i mozesz miec szanse u kazdego

Gość Kasia8909x
Byl bardzo wysoki i szczuply, raczej nie jakis wysportowany ale mi odpowiadala jego budowa ciala, zreszta nawet jesli bylby grubszy to nie przeszkadzaloby mi to , wiem ze to moze brzmiec jak przesada ale pisze prawde co do tych moich czesci ciala, no takie po prostu sa niestety i ciekawilo mnie to czy znajdzie sie jakis mezczyzna ktory serio nie bedzie na to zwracal az takiej uwagi czy jak juz na 1 rzut oka zwroci to lipa

Gość gość
Co za kłamcy wszędzie. W temacie o za dużym staniku każdy miał beke i śmiał się że dziewczyna próbuje sobie powiększyć chociaż w ten sposób a teraz nagle małe cycki są ok i masz szansę się spodobać. Hipokryzja nie zna granic.

Gość Kasia8909x
No raczej biust , tylek, biodra wyrozniaja kobiety od mezczyzn takze mysle ze maja sporo do tego czy ma sie kobieca sylwetke

Gość gość
Jeśli trafisz na normalnego to nie bedzie zawracał na to uwagi ja szczerze patrze na oczy, wlosy, twarz i na charakter.

Gość gość
Wyroznia jedynie biust i wiecej tkanki tluszczowej na ciele

Gość Kasia8909x
Czyli jakas tam szansa jest, wcale nie szukam wysportowanego adonisa , tylko normalnego faceta, ale ostatnio trafilam na nawet przeciwienstwo bylego bo byl dosc okragly i przy samych pieszczotach , bo do seksu nie doszlo bo nie chcialam tez przez ogrodek nawiazal do mojego tylka, cwiczen a kontakt potem nagle sie urwal i chyba juz przez to tak rozmyslalaj utworzylam ten watek

Gość gość
Mnie zawsze zastanawia jak taki adonis może mieć czelnosc komuś wady wytykac w tak chamski sposób. Trzeba było mu o wadze pocisnac.

Gość Kasia8909x
Tylko ze mi akurat taka sylwetka faceta nie przeszkadza, moze byc nawet taki grubszy byle nie otyly i nie mega chudy, wiele chudszy ode mnie i to tyle wymagan. No jak byly nawiazal do operacji piersi to tez sie zle poczulam, niby po alkoholu ale pijany prawde ci powie i zreszta to jest prawda co tu klamac , tylko ja nawet majac kase balabym sie powiekszyc sobie biust...

Gość gość
To pisze ci tyle razy masz szanse u normalnego faceta tylko poszukaj dojrzalego emocjonalnie a nie gowniarza co sie zatrzymal w gimnazjum.

Gość gość
Jasne, że ma szansę, tym bardziej, że nie jest brzydka.

Gość gość
Jak nie straszysz wyglądem to masz szanse nawet u przystojniaka

Gość Kasia8909x
Wygladem nie strasze , zwyczajna jestem, czasami sie sobie podobam czasami mniej , nie raz slyszalam komplementy ale no zwykla, przecietna ze mnie dziewczyna bez szalu, ale brzydka, odstraszajaca bym nazwac siebie nie mogla

Gość gość
Nawet otyla kobieta znajdzie faceta jesli bedzie pewna siebie

Gość Kasia8909x
Oczywiscie mowiac o samej twarzy

Gość Kasia8909x
Ja nie jestem pewna siebie niestety i raczej nigdy nie bede

Gość gość
Mężczyźni lubią duże biusty bo przyciągają wzrok ale większość preferuje biust mieszczący sie w dłoni. Emocjonalnie dojrzały mężczyzna jak zakocha sie to nawet nie zauważy Twoich mankamentów, będzie mu sie wszystko w Tobie podobało. Tak to działa

Gość gość
To jak nie straszysz to masz szanse na fajnego faceta glowa do gory :)

Gość Kasia8909x
To moze kiedys znajde jednak jeszcze dojrzalego emocjonalnie