Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia8909x

Czy taka dziewczyna ma szanse na jakiegos chlopaka?

Polecane posty

Gość gość
Kasiu jak widzę z tego co wcześniej napisałaś, to jesteś bardzo fajna kobietka, umiesz gotować a Twój wygląd jest dla mnie wspaniały. Myślę że masz też dobry charakter, tak więc ja bym Ciebie po prostu nosił na rękach. Jery

Gość gość
Tak. Moj przyjaciel byl z taka,rozstali sie wylacznie przez to co okazala sie miec w glowie.

Gość gość
Ja w mojej ocenie jestem bardzo przeciętna, Ale takiego przystojniak wyrwalam, ze szok! Dbam o siebie, staram się podkreślić moje atuty, nawet po domu nie uznaje rozmemlanych ciuchów i tłustych włosów! Poczucie humoru, uśmiech, ale też jakąś dojrzałość i zainteresowanie poważnymi tematami. Wygląd go zainteresował, a osobowość ujęła i planujemy wspólną przyszłość.

Gość Tomek93
Hej Kasiu, skąd jesteś? Ja aktualnie nikogo nie mam, a uwielbiam filigranowe dziewczyny. :)

Gość Kasia8909x
Nie szukam nikogo poprzez internet :) ale dziekuje za wyrazenie opinii, czyli jakas tam szansa jest :) moze za bardzo utkwily mi slowa bylego w glowie, tym bardziej ze no w koncu nie klamal, staram sie zaakceptowac to jaka jestem ale czasami wkrada sie taki beznadziejny dzien no i narazie cos nie mam szczescia w milosci, w sumie nie wiem nawet jaka ona jest tak naprawde ze wzajemnoscia , zostaje nadzieja ze kiedys sie moze przekonam mimo tych mankamentow zwiazanych z figura :)

Gość gość
Ja wolę ci napisać szczerze: będzie ciężko ci kogoś znaleźć.

Gość Kasia8909x
Ciezko ale jakos moze sie udac?

Gość gość
Mi akurat się podobają takie dziewczyny. Lubie małe piersi, szczupłą budowę ciała, mały tyłek, chude nogi. No ale wszystko z umiarem. Co do wąskich bioder to na pewno nie jest to zaleta ale idealny nikt nie jest. Z tymi przysiadami to nie jest zły pomysł, choć ja bym radził w ogóle pomyśleć poważniej o sporcie (bieganie, pływanie, cardio, ćwiczenia siłowe ale z umiarem) do tego odpowiednia dieta. to naprawdę czyni cuda.

Gość gość
a ile masz cm? wg mnie jestes tez bardzo latwa dziewczyna, juz nowy chlopak juz pieszczoty, juz prawie seks, pewnie to bylo przyczyna dla ktorej cie zostawiaja

Gość gość
19 - nie bredź koniobijco.

Gość konessser
Jeden lubi schabik, drugi woli mostek a ja wolę cipkę bo tam niema kostek :-D

Gość gość
Masz szansę tylko uwierz w siebie.

Gość gość
Naprawde w pupie nie ma kostek . A ja myślałem ze są kości miednicy . To jest tak jak zadna kobieta nie nauczy anatomii . Wy k****y

Gość gość
Myślę że ta osoba i temat to jest jakaś ściema ta osoba właśnie w ten sposób chce zaistnieć w społeczności i tylko tyle. Jery

Gość Kasia8909x
Dlaczego sciema? I niby jak poprzez taki temat mialabym zaistniec? Z tym sportem to racja powinnam sie za siebie zabrac znow, wczesniej czesto cwiczylam, ale nie widzialam rezultatow i dopiero po diecie udalo sie je osiagnac , ale za to jeszcze mniej w biuscie i tylku ;/ tylko ze juz bynajmniej proporcjonalniej to wyglada niz wczesniej, wieksza a tak te czesci male...

Gość gość
Masz ogromna szanse

Gość gość
a ilu masz partnerow seksualnych kasiu?

Gość Kasia8909x
Nie mam zadnego partnera seksualnego.

Gość gość
jestes dziewica?

Gość Kasia8909x
Do tej pory tylko w pupę.

Gość gość
Powinnaś ze swoim problemem udać się po prostu do lekarza odpowiedniej specjalności i tam go przedstawić. Może tez należałoby przemeblować swoją głowę. Jery

Gość Kasia8909x
To wyzej to podszyw marny , chyba latwo to rozpoznac... nie uprawiam seksu z kim popadnie a nie mam stalego partnera , inaczej nie byloby tematu