Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4454

Popadam w alkoholizm..

Polecane posty

Gość gość4454

Od jakiegos czasu (ponad pol roku temu wszystko sie zaczelo) zaczalem popadac w alkoholizm. Przezylem swoje w zyciu choc jestem mlody. Od malego mialem przeje.... Mialem problemy z nawiazyawniem znajomosci.. do teraz jestem troche a-spoleczny choc i tak jest o 99% lepiej, bo zaczalem sobie radzic z problemami.. aczkolwiek nie potrafie wymazac z pamieci tego, co mialem kiedys.. Zbyt duzo bolu.. Czasem zastanawiam sie, czy jest sens by zyc.. Nie wiem kto bedzie opdowiadac i co, aczkolwiek mam gdzies trolli. Licza sie tylko powazne odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość4454
Powiem jeszcze tyle.. nie wiem co ze soba robic.. coraz bardziej popadam w alkoholizm co widze.. malo kto o tym wie.. generalnie to cale moje zycie potrafie opisac w utworze "RPS feat Pih Zbyt duzo bólu" jesli kogos to interesuje..

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość4454
20 aczkolwiek przeszedlem juz wystarczajaco duzo go*na. Nie uwazam, ze jestem jakims weteranem zycia, aczkolwiek swoje przeszedlem. Mialem kilka prob samobojczych od ktorych sam sie powstrzymalem w ostatniej chwili.

Gość gość
Weteranem życia na pewno nie jesteś i powinna z tego płynąć pewna myśl.. skoro tak, to na ile są przemyślane, przepracowane, obiektywne i prawdziwe moje samokrytyczne oceny ? Kolego, problemy w życiu są tylko i wyłącznie po to aby im stawiać czoła. Każdy jeden pokonany (nawet maleńki), dodaje nam wiary i siły do dążenia do jeszcze lepszej lepszości :) Nie jestem zbyt wierzący, ale wierzę mocno w sens bycia porządnym człowiekiem. Mam milion wad ale staram się. To dużo. Alkohol, kolego nie pomaga w niczym i dobrze o tym wiesz. Różnica między nami jest taka, że ja jadę z tym problemem już drugą 20-dziechę, a TY wchodzisz w pierwszą :) Masz zatem w stosunku do mnie spory naddatek czasowy :) W tym wieku nic nie jest ani skończone ani solidnie rozpoczęte.

Gość gość
podaj datę ur. może uda się ustalić przyczyny na które nie możesz wpłynąć bo nie wiesz o ich istnieniu mam chwilę i sprawdzę bankowo wiem że ma ogromne znaczenie głównie przy uzależnieniach imię też by dało wiele.

Gość Carycka
Ten bol z przeszlosci warto by bylo przepracowac z terapeuta. Nie myslales o tym?