Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia 88

Mój chłopak ma piersi!

Polecane posty

Gość Asia 88

Witam. Spotykam się z chłopakiem od pół roku, dwa miesiące temu po raz pierwszy widziałam go bez koszulki i byłam w szoku- on miał większe piersi niż ja. Ja mam rozmiar B, on chyba C. Myślałam że to nic takiego, ale trochę mi to przeszkadza. Nie chcę zrywać bo jest wspaniałym facetem, tylko te piersi... Jak mu o tym powiedzieć, ale tak żeby go nie urazić?

Gość gość
Kup mu stanik na gwiazdkę

Gość gość
Kobiet nie mają, faceci maja. Matko. Raczej same nie znikną.

Gość gość
Kup mu stanik. :)

Gość gość
Jak jest bardzo młody i trochę przy kości to tak może być.Z wiekiem to się "wyrówna" :D

Gość gość
Po prostu z nim o tym porozmawiaj. Jak Ty zaczniesz temat, to chłopak się przełamie.

Gość Carycka
A ile lat ma twoj chlopak?

Gość Asia 88
Ma 24 lata. Fakt jest trochę przy kości, 185 wzrostu i 95 wagi . Ale widziałam dużo grubszych facetów i nie mieli takich cyckow.

Gość Carycka
Jesli twoj chlopak jest w okresie dojrzewania , 13-18lat, to mozna to uznac za normalne. Ale z tego co piszesz to on ma spore te cycki tak?Rozrost tkanki tluszczowej w okolicach piatki piersiowej u mezczyzn to GINEKOMASTIA, objawy choroby, zaburzona jest gospodarka hormonalna. Twoj chlopak powinien isc do lekarza

Gość gość
Mój chłopak też ma cycuszki. . :) Ja tam nawet lubię je sobie pomacac. W łóżku możecie się wymieniać, spróbuj zobaczysz jakie to fajne.

Gość Asia 88
Carycka. Chyba masz rację z tym lekarzem, ale jak mu o tym powiedzieć? Podejrzewam, że on sam się też tego wstydzi.

Gość Carycka
Kochana Autorko, pozwolilam sobie obliczyc BMI twojego chlopaka. Wyszlo że ma nadwage I stopnia. Powinien sie odchudzic troche, wiesz ale te cycki to niepokojace tez, to moze byc objaw Ginekomastii. Poczytaj o tym wiecej

Gość Asia 88
Dzięki wszystkim za rady.

Gość Carycka
Skoro do tej pory nic z tym nie zrobil to chyba czas wziac go za reke I umowic do lekarza. Nie wiem jak zaczac rozmowe, tak jak mowisz to wstydliwy temat. Ale kochasz go tak? I zdrowe jest najwazniejsze. Moze on mysli że taka jego uroda I nic nie da sie z tym zrobic. A jak z nim porozmawiasz to uswiadomisz go że to sie leczy, I warto sie przelamac I isc do lekarza, moze w nastepne wakacje juz bedzie mial klate supermena;)

Gość gość
Powiedz mu że się odchudzasz, i zaczynasz biegać, zaproponuj mu wspólne bieganie. Może to być też lipomastia, też tak miałem - u niektórych facetów tłuszczu odkłada się w cyckach. Jeśli to lipomastia to po schudnieciu piersi znikną.

Gość Ja 93
Cześć Asia. Domyślam się że o mnie mowa. Bo podalas swoje i moje dane. Sam chciałem o tym z Tobą porozmawiać, ale się wstydzilem. Jak wrócę z pracy, to pogadamy.

Gość Carycka
Mili ludzie dzis na kafe:) pozdrawiam cieplo

Gość gość
Carycka pokaz cycki;-)

Gość Carycka
Male mam:)

Gość gość
Male mi sie tez podobają:-P

Gość Ja 93
Carycka, rano są zawsze mili. A później wstają nieroby co tylko siedzą w necie i obrażają innych.

Gość gość
Zmierz go dokładnie i kup mu odpowiedni Staniczek.

Gość BasiaWu
Przede wszystkim powinien zrobić sobie badania krwi, które potwierdzą/wykluczą ginekomastię! Na pewno w CZS wykonują korekcję zmian powstałych w wyniku ginekomastii. Mój brat miał nawet większy problem niż Twój facet…aż było mi wstyd patrzeć na to, jak w lecie przy upałach 40 stopniowych, nosi grubsze koszulki, żeby nic mu się nie odznaczało…o plaży nawet nie było mowy. Blizny nie widać, a miał usuwany nadmiar skóry z cięcia w dolnej połowie piersi. Tak więc nie masz co się załamywać, jest wiele sposobów by sobie poradzić z takimi problemami.

Gość gośćlukasz
Ja tez mam ginekomastie, ale “jedyneczki” :), o do tego odstajacy tylek, jak dziewczyna :) Od 13 roku zycia mi dokuczano, np obojniak, zmieniasz plec, daj pomacac, itd. Ale w powodzeniu u kobiet wcale mi to nie przeszkadzalo, chociaz czolem sie bardzo zazenowany. Juz od liceum lecialy na mnie prawie wszystkie dziewczyny, a pozniej bylo jeszcze lepiej. Teraz mam 40 lat i nic sie nie zmienilo. Dzieki temu nauczylem sie samoakceptacji mojego ciala, i “nic co ludzkie nie jest mi obce”,az do tego stopnia, ze np zawsze jak to jest tylko mozliwe opalam sie nago. Szczegolnie pokochalem formentere, gdzie mozna, ale nie trzeba sie opalac nago i czesto jestem jedyny nago na plazy, i kiedy maw wzwod w obecnosc****eknych kobiet to wcale sie z tym nie kryje. Dzieki temu, chocby w tym roku poznalem sporo napalonych kobiet, a nawet nastolatki. Lubia ssac moje sutki i mnie to bardzo podnieca, nie wiem, czy tez tak jest z niedorozwinietymi sutkami xd. Dlatego uwazam, ze nie ma co wyolbrzymiac problemu, choc sam szczerze przyznam, ze nawet teraz mnie to jeszcze troche wkurza, szczegolnie, gdy widze szyderczy usmiech, gdy jestem bez koszulki, ale to chyba skutek dawnego dokuczania. A wkoncu jak sama nazwa wskazuje sutek jest do ssania, a takiego plaszczaka jakos trudniej pewnie ssac, wiec “nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo” hej

Gość gość
Moze to gej dlatego mu urosł