Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać pracy?

Polecane posty

Gość gość

Bo na olx są tylko takie g****ooferty jak magazynier, sprzedawca, pracownik produkcji :o Jak/gdzie się szuka pracy?

Gość gość
Sprawdzaj na stronach firm rekrutujących, np. CPL jobs. Ja akurat siedzę w HR i się właśnie tak ogłoszenie znalazłam. Wysłałam cv, w sumie szybko się odezwali i już dobrych kilka miesięcy tam siedzę. Na warunki nie narzekam.

Gość gość
Sprawdź też gumtree ale konkretny zawód szukasz czy niewykwalifikowanej?

Gość gość
jeśli chcesz znaleźć prace jak wykwalifikowany specjalista bo uważasz że magazynier i inne to badziew to od tego jest pracuj.pl to nie wiesz o tym ? tam za ogłoszenie pracodawca płaci od 500 zł wzwyż gófnianych nie chcesz a nie wiesz gdzie są inne ? I ty chcesz znaleźć prace ?

Gość gość
Jeśli chodzi o jakieś lokalne serwisy to często i gęsto jest tak że ofert dużo, a w rzeczywistości albo to co napisane nie jest takie jak w rzeczywistości, albo ludzie wstawiają i sobie jedną osobę wezmą z tego. Ja taką poważną pracę znalazłam w cpl jobs. Na stronie mają wprowadzane cały czas nowe oferty na które rekrutowani są pracownicy. I z takich źródeł przynajmniej jest pewność że oferty są weryfikowane.

Gość Adrianadek03
Wszystko masz dokładnie opisane na stronie portalu http://www.e-motoryzacyjny.com.pl/ Ogłoszenia o pracę powinieneś czytać dokładnie i wybierać wyłącznie te, które pasują do Twojego profilu. Nie możesz odpowiadać na każdą z ofert, ponieważ to błędny sposób, który prowadzi do wielu porażek. Marnujesz czas, a w ten sposób i szanse na szybkie znalezienie odpowiedniego zatrudnienia. CV oraz list motywacyjny koniecznie musisz przygotować w sposób profesjonalny. Nie możesz pozwolić sobie na żadne błędy, a już tym bardziej na błędy ortograficzne. Dokumenty zawsze muszą być wydrukowane. Skończyły się czasy CV pisanych odręcznie. Co więcej, zadbaj o ich atrakcyjną szatę graficzną. Jeśli pozwala Ci na to budżet, możesz zlecić stworzenie CV i napisanie listu motywacyjnego przez specjalistów.