Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zapomnieć o chlopaku...powiedzcie...

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo zakochana jednak chłopak po prostu mnie olewa teraz, nie byliśmy w łóżku dodam.... Tłumacze sobie ze to bez sensu ze nie będę zebrać o milosc i nie proszę o to...ale co zrobić ze scisnietym zoladkiem , tesknota....prosze...co robic, caly czas placze, czy to przejdzie?...

Gość Carycka
To zalezy czy ty chcesz zapomniec o nim, czy sprawic aby wrocil on do Ciebie?

Gość gość
Najlepsze jak coś się spełni i dopiero odchodzi.Niespełnione nie da nigdy spokoju

Gość gość
Niespełnione....

Gość Carycka
To trza sprobowac poderwac go

Gość gość
Niestety on wyjechal , mieszka we Francji...

Gość gość
Próbowałam juz dwa razy zagadać go na fejsie odezwał się ale tak na zasadzie milo ale splywaj nie będę sie juz narzucać nie to nie.... Ale tak ciężko zapomnieć...

Gość gość
Niestety niewiele możesz zrobić, możesz rzucić się w wir pracy, zajęć, hobby, spędzać czas ze znajomymi, rodziną, byle zająć czyms innym myślenie, ale tak czy siak musisz tą miłość "odchorować". A jedynym lekarstwem jest czas, czas leczy rany i z czasem będzie łatwiej, aż w końcu pozostanie to tylko wspomnieniem.

Gość gość
Dziękuję. Mam nadzieję ze zapomnę.. Dokladnie teraz choruje na milosc....można to tak określić... Ehhh ......:-\

Gość gość
gość dziś Bo wiem jak to jest, też to przerabiałam i swoje odcierpiałam. Teraz po czasie, nie ma już po tym w sercu śladu, zostało tylko wspomnienie, ale to już nie boli. Dasz radę, pamiętaj to "tylko" uczucie, tak jak przyszło, tak i odejdzie. Udanego dnia.

Gość gość
Nigdy nie zapomnę bo zbyt mocno kocham.

Gość gość
Mam nadzieje, bo mi wnętrzności rozrywa..... Im bardziej cos sie oddala i jest niemożliwe tym bardziej tego pragniemy....

Gość gość
Jakie konkretne macie sposoby żeby nie myslec

Gość gość
Najgorsze sa weekendy.....jak nigdy wole chodzić do pracy wtedy nie mam czasu rozmyślać

Gość gość
Dzięki ....

Gość gość
A dlugo już jest w Francji ?

Gość gość
On tam mieszka na stale tu sie poznaliśmy w Polsce..wyjechal, zapomniał albo chce zapomnieć nie wiem on od czwartku w ogóle nie wchodzi na fb...wiem ze mu zależało wtedy teraz juz chyba nie...trudno...on jest muzykiem, wiec może to i lepiej.....

Gość gość
Duzo zajęć

Gość gość
17.06 Sama odległość juz stwarza pewne zniechecenie.Muzyk raczej niespokojna dusza , przemysj sobie wszystko spokojnie.

Gość gość
Oczywiście logicznie umiem sobie wszystko wytłumaczyć....uczucia żyją osobnym rytmem...a taka mądra bylam ze mnie takie cos nigdy nie dopadnie......!!!!!

Gość gość
Czy was tez w takich momentach boli wszystko tak fizycznie?

Gość gość
19.44 Niejedna osoba może powiedzieć to samo , ja też. To wszechogarniający wirus , od niego się nie umiera :)))

Gość gość
Ale jak poniewiera....!

Gość gość
Powiem ci z drugiej strony jak to jest ,jak dziewczyna nie pociąga chłopaka fizycznie to nic nie zrobisz możesz być tylko dobrą kumpelą,tak właśnie miałem, koleżanka z sąsiedztwa się do mnie przystawiała próbowała sie umawiać na dyskoteki itp. nawet raz zaczęła mnie całować,a ja do niej nic nie czułem bo mi się nie podobała i nie bylo żadnej chemii ,wiem od znajomej że bardzo cierpiała ale nic na to nie poradzę.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedz Chemia byla i może tylko to bo mimo to ze sie przytulal dotykal itp ja nie chcialam do lozka bo dla mnie za szybko No i wyjechal i ma mnie gdzies czyli wniosę taki ze brzydko mówiąc chcial mnie przeleciec....i tyle

Gość gość
Pisluchajcie..napisalam ostatni raz zwykle hey jak sie masz jak mnie xbedzie to dosyane kopa żeby go wyrzucić z Glowy, wiem wiem w sumie nie powinnam pisać ......

Gość gość
Nie wie czemu niektóre kobiety się samoponizaja jeśli mężczyzna wyraźnie nimi nie jest zainteresowany. Trzeba to przelknac i tyle nie rozmyślać albo się płaszczy co gorsza. Gdyby autorko miał być chleb z waszej mąki to by był.

Gość gość
Nie macie racji , najwazniejsze być soba do końca, to nie żadna ujma kochać kogoś.Tacy ludzie po latach są doceniani i ja też bede zawsze za takimi ludzmi .Super , ze jesteście, ze kochacie, a ,że czasem niewławściwie , to już nie wasza wina tylko głupiego serca.Ale ogólnie to fajnie ,że jest SERCE no nie ? :)) Poproszę usmiech :)))