Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogba20000

Dziewczyna pisze z bylym

Polecane posty

Gość Pogba20000

Mam 23 lata dziewczyna 9 miesięcy starsza. Mówi mi ze mnie kocha uwielbia i itp. Znamy się od maja a jesteśmy ze sobą od lipca. Widujemy się na week i w środy.Przez cały nasz związek wyszukuje na fb swojego byłego. Nawet 8 razy w miesiącu! Nie przeszkadzało mi to jakoś bardzo. Wczoraj napisał do niej(udawalem ze śpię) i pytał co u niej ona również zapytała co u niego. Napisała mu również ze szczęśliwa ze mną jest. Ale ja już nie wiem co robić:( jestem załamany Byli ze sobą 2 lata(jej pierwszy chlopak) ale gdy zamieszkali ze sobą po 3 miesiącach się rozstali, bo przejrzala na oczy niby(on pił i późno wracał nie był dla niej dobry po czym on stwierdził ze nie wie co dalej) . Doradzcie mi coś bo nie chce działać pochopnie.

Gość gość
To ona zerwała z byłym ?

Gość gość
Przechlapane gościu. Pierwszy bolec zawsze programuje kobite, wgrywa swój firmware. Baba zawsze będzie do tego pierwszego wzdychać. Współczuję Ci :-(

Gość gość
Gowno prawda, nawet jak był to pierwszy bolec ale kretyn to zapomina sie szybko.

Gość gość
Ale podświadomość gdzieś to programowanie przechowuje, nie uciekniesz od tego.

Gość gość
Pamięta sie wszystkich byłych partnerów no chyba ,ze ty lubisz bzykać sie w dyskotekowym kiblu i nawet nie pytasz o imię to fakt można nie pamiętać. Ludzie najogół zakochują sie, poznają, stają sie przyjaciółmi dla siebie i idą do łóżka. Nie pamiętasz swoich przyjaciół z którymi urwał sie kontakt? Wymazujesz ich wszystkich z pamięci ? Nie odezwiesz sie gdy taki przyjaciel po długim czasie milczenia napisze?

Gość gość
W sieci można znaleźć naukowe wywody na ten temat. Pierwszy bolec programuje swoją spermą kobietę. Nie wiem dokładnie jak to się dzieje, ale w jakiś sposób zmienia jej DNA. Następni też ją programują, ale siła tego pierwszego jest zawsze największa.

Gość gość
A jest ktoś normalny ? Chciałbym poznać opinie kobiety. Kobiety jak to z wami jest?

Gość gość
Autorze, ja bym sie nie martwiła na zapas. Z ciekawości czasem sie sprawdza byłych. A czasami chcemy sie pochwalić, ze nam sie układa, a czasem i dowalić, ze jesteśmy szczęśliwi, jesli większa wina za rozpad ponosi były, pokazać takie "zobacz, jaka jestem teraz szczęśliwa, nie to co z toba". I dodatkowo sie podbudowuje, jesli ta druga strona jest wciąż sama.

Gość gość
Powiedz że jak nie przestanie to z nami koniec. Bądź chłopie stanowczy, ona idzie w kulki ... moja była tez tak robiła, kazałem jej wybierać albo on albo ja. Nie umiała wybrać wiec ja wybrałem, odszedłem teraz ponoć jej były znalazł sobie jakaś panne a ona nadal jest sama , nie chcę do tego wracać

Gość gość
No i dobrze, takie szmaty trzeba gnoić.

Gość gość
Nie wiem co o tym myśleć. Podejrzewam ze jeśli by się postarał trochę to by ją wyrwał. Wnioskuje to z ich korespondencji. Podejrzewam ze ona by chciała wrócić ale boji się reakcji rodziny i znajomych bo wszyscy mówili ze to nie facet dla niej.

Gość gość
Zawsze będzie do niego dupskiem kręcić. Masz pozamiatane gościu. Znajdź sobie dziewicę.

Gość gość
Jeżeli to ona zerwała to nie wróci. Pewnie pisze z nim aby pochwalić sie tym jaka jest szczęśliwa i żeby były żałował , ze jest doopkiem i stracił taka fajna dziewczynę przez swoje pijaństwo.

Gość gość
Akurat nie wróci. Wystarczy że ten pierwszy jej bolec palcem tylko kiwnie to poleci do niego z dupą. Autor jest szczeniak 23 lata, jeszcze gówno w życiu widział, taka prawda.

Gość gość
jestem kobietą i też uważam, ze skoro z nim pisze to nie jest jej obojetny.jesli chce sie pochwalic i mu dowalic tzn. ze nadal cos do niego czuje i tyle, gdyby bylo inaczej to mialaby gdzies bylego i jego odczucia.moim zdaniem z bylymi nie powinno sie utrzymywac zadnych kontaktow.

Gość gość
a jeszcze jak mi ktos mowi, ze sie z bylym lub byla przyjazni to mnie pusty smiech ogarnia :D.

Gość gość
Dokładnie tak jest. Dawniej odizolowanie kobity od jej pierwszych bolców było dużo prostsze, nie było komórek, netu. Stacjonarny fon rzadko kto miał. Teraz w dobie bagna mediów społecznościowych jest to bardzo trudne.

Gość gość
Czuje się jak byłbym wypychaczem. Chce o nim zapomnieć ale nie może! Nie wiem co robić czy ja zostawić czy poczekać

Gość gość
Najlepsze jest to ze on tez ma dziewczynę

Gość gość
dorosnijcie dzieci

Gość gość
Mieliśmy się dziś spotkać ale pierwszy raz odmówiła. Wytarczyla wiadomość od bylego a ta już unika spotkań. Baby to ch*je mam ochote wszytko jej wygranac

Gość gość
nic z tego nie bedzie, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie :P.

Gość gość
Tak jak ktoś naisał. Zostaw ją.

Gość gość
Spotkaliśmy się jednak i mówi ze kocha,przytula i itp

Gość gość
po co pytasz o rady jak nic do ciebie nie trafia :D ? ok. powtorze, jesli pisze z bylym to znaczy, ze nie jest jej obojetny, a powinna miec go gdzies :P

Gość gość
Macie racje trzeba to skończyć. Tylko ze ja ją kocham i ciężko:(

Gość gość
to sie odkochaj:P jak mozna kochac kogos kto ciebie nie kocha :D ? dla mnie to niezrozumiale :O

Gość gość
Gdyby to było takie proste:(