Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogba20000

Dziewczyna pisze z bylym

Polecane posty

Gość gość
Mówi ze kocha

Gość gość
Wiecie co ? Moja była chciała żebyśmy zostali przyjaciółmi. Nie dałem się. Stanowcze NIE dla utrzymywania kontaktów z manipulantką.

Gość gość
gość dziś Spotkaliśmy się jednak i mówi ze kocha,przytula i itp Pisała sobie z byłym i nagle przychodzi do cb i mówi ze kocha. Zwykła gra. Nic innego. To chwilowe. Ona tobą manipuluję. Pewnie nadal sobie gaworzy z byłym. Ja to uważam za zdradę, może nie realną, ale jako skok w bok już się klasyfikuje. Chłopie dobrze ci inni radzą - dorośnij. Tez byłem taki naiwny jak ty. I czym to się skończyło? Zdradą. Wystarczyła że jakiś dupek na urodzinach koleżanki dupą pokręcił żeby pokazać jak to on nie tańczy - a moja była takie oczy robiła do niego tak się śmiała, że normalnie miałem ochotę coś rozwalić. Ale nie zrobiłem tego, trzymałem nerwy na wodzy. Chociaż nie wiele brakowało abym wstał i przypieprzył mu prosto w twarz. Nie dajcie sobą pomiatać. Tracicie na tym wiele, a możesz autorze ułożyć sobie życie z kimś innym kto cię doceni. Wierz mi im dalej tym będzie gorzej, Ona gra tobą, ty jesteś tylko w razie jakby nie wyszło z kimś, jesteś drugą opcja, może nie daje ci teraz tak tego znać, ale za jakiś czas się o tym przekonasz, aż dojdzie do tego że zacznie ci rogi przyprawiać. Od takich właśnie błahych akcji się zaczyna. Potem już jeseś w jej garści. Odejdź - dla twojego dobra, nie łap się na czułe słówka. To idiotyczne. Postaw jasno sprawę , odejdź i nie wmawiaj sobie jakiś farmazonów ze cię kocha.

Gość gość
gość dziś Gdyby to było takie prostesmutas.gif I proste na pewno nie, ale chyba lepiej szybciej niz pozniej :P no, chyba, ze jestes masochista :D

Gość gość
Wiecie co ? Moja była chciała żebyśmy zostali przyjaciółmi. Nie dałem się. Stanowcze NIE dla utrzymywania kontaktów z manipulantką. I chciala cie miec w odwodzie i dlatego wolala nie palic mostow za soba :D no i jak to pieknie brzmi "zostanmy przyjaciolmi " :D a ty bylbys na kazde zawolanie, a bo auto, a to to, a to tamto, a ty jestes w tym najlepszy etc. :D

Gość gość
Pisała sobie z byłym i nagle przychodzi do cb i mówi ze kocha. Zwykła gra. Nic innego. To chwilowe. Ona tobą manipuluję. Pewnie nadal sobie gaworzy z byłym. Ja to uważam za zdradę I dobrze uwazasz. to jest zdrada EMOCJONALNA. moim zdaniem chyba nawet gorsza od tej fizycznej.

Gość gość
I ot "pogaworzyli" sobie, i poszli A Ty autorze słuchaj tych manipulantów i zdradzaczy pospolitych a dobrze na tym wyjdziesz...

Gość gość
Najgorsze ze nie wiem co robić. Kocham ją Może ja przesadzam. Nie ma kogoś tu kto normalnie doradzi co robić w tej sytuacji? Nikt nie miał podobnie?

Gość gość
Usiądź z nią i powiedz jej ,ze jesteś zazdrosny o te jej kontakty z byłym, ze sprawia Ci to ból i chciałbyś aby ich zaprzestała. Po tej rozmowie dowiesz sie co ona ma do powiedzenia.

Gość zgniłe owoce się porzuca
Autorze, nie warto pielęgnować zgniłego jabłka. Możesz je myć, pucować, aby wyglądało na zdrowe i piękne. Wiem, że byś chciał aby takie było, takim je widzisz, boisz się je stracić. Ale zapamiętaj, że pod spodem zgnilizna będzie zawsze. Ty ją nawet dostrzegłeś, zidentyfikowałeś, ale nie dopuszczasz tej myśli do siebie.

Gość gość
Znawca/znawczyni smaku zgniłych jabłek się odezwał/a A wystarczyło popatrzeć na to, co ma się zamiar zjeść zanim się wpakowało do buzi, takie to proste..

Gość zgniłe owoce się porzuca
Też tak sądzę, że widziały gały co brały. Ale skoro autor pyta to mu mówię jak jest.

Gość gość
Porozmawiam

Gość gość
Ale o czym chcesz gadać? O tym że ci smutno bo piszę z byłym, a ona ma to w d***e?! Skoroś naiwny to sobie rozmawiaj....