Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aliexpress mam pytanie o rozmiar spodni, pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Witam, Poniżej przedstawię wam mój obwód w talii 73 w biodrach 89 w udach 49 jak mam wybrać rozmiar spodni jak różni się rozmiarówka od moich wymiarów, zazwyczaj kupowałam u nas rozmiar 36 mam 160 cm ważę około 53-55 kg. 1. size 25- talia szerokość 60, biodra szerokość 86, spodnie długość 104, uda szerokość 50 fly długość cm 28 2. size 26- talia szerokość 64, biodra szerokość 90, spodnie długość 105, uda szerokość 50, fly długość w cm 29 3. size 27- talia szerokość 66, biodra szerokość 92, spodnie długość 106, uda szerokość 54, fly długość w cm 30 4. size 28- talia szerokość 68, biodra szerokość 96, spodnie długość 107, uda szerokość 56, fly długość w cm 31 5. size 29- talia szerokość 72, biodra szerokość 98, spodnie długość 108, uda szerokość 58, fly długość 31 To znaczy, że te spodnie nie pasują na mnie?

Gość gość
Czytałam opinie osób ktore kupowały na aliexpress to twierdzą że rozmiary są zaniżone, dlatego ja na twoim miejscu kupiłam bym rozmiar 29 .

Gość gość
Sorry miało być rozm 28, pomyłka gdyż ja sama jestem na etapie kupowania i wybierania rozmiaru dla siebie spodni na aliexpress

Gość gość
Trzeba mierzyć tam gdzie kość biodrowa czy pod kością biodrową mierzy się biodra? Chodzi o spodnie na wyższym stanie, bo na stronie jak powinno się mierzyć pokazują pod biodra, ale jak się ma dziewczyna, które ma szczuplejsze nogi a wszystko odkłada się na brzuchu?

Gość gość
Biedaczko kup sobie spodnie w sklepie