Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harley532

mam problem z mężczyzna 21 lat

Polecane posty

Hej dziewczyny mam problem. . mój chłopak pracuje 300 km ode mnie i ostatnio mnie okłamał ze nie pracują tam żadne dziewczyny a dowiedziałam się sama że są.. Że wymieniali sie instagramem itp.Bardzo mi zrobiło się smutno,bo mam niska samoocenę,chodze do psychologa,przeszlam depresje...Napisałam do tej dziewczyny grzecznie czy cos ich łączy a on mnie wyzwal od debila j******o a jak byłam prześladowana i sprawa miala isc na policje to nawet nic nie zrobił..Nawet nie dostalam prezentu na 18 urodziny bo stwierdził ze nie ma czasu,okej-obecnosc jest najważniejsza... A ostatnio pozyczylam swojej mamie 300 zł i zapytalam się go czy pożyczy mi parę złotych to powiedział mi nie ale kolegom pożyczał po 500 zł bez zajakniecia. A dzisiaj chciałam bo bardzo rzadko się kochamy.. Ubralam sie,umalowalam,wysmarowalam się olejkami pojechać do takiego hotelu(99 zł za noc za 2 os) i mowie ze oddam mu na dniach jak przyjedzie,byśmy się zabawili a on,ze nie i to krzykiem. . a telefonu tez mi nie daje swojego,jak dotykam to mówi ze nie lubi jak się dotyka! Dziewczyny co robić..

Gość gość
związek na odległość to nie związek. Długo chcesz się zastanawiać co on i z kim robi?A już Cię przecież okłamał