Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba 1998

Moja dziewczyna i inni faceci

Polecane posty

Gość Kuba 1998

Moja dziewczyna zanim poznała mnie prawie przespała się w wieku 15 lat z jakimś facetem na obozie. Cały czas jeździ na te obozy gdzie poznała przyjaciółkę Zaczęła do niej jeździć do poznania. Przylizała tam kilku facetów, bardzo atrakcyjnych bo sama była bardzo atrakcyjna. Oprócz tego całowała innych i do niektórych z nich coś czuła. Problemem jest to ze robola to w bardzo młodym wieku. Cały czas imprezowała. Ostatnio dowiedziałem się ze ma w znajomych i obserwuje i śledzi ich konta na ig i fb. Dodatkowo gdy jedzdzi do poznania to robiła sb z nimi zdj które wrzuciła na fb Rozmawia z nimi jak tam pojedzie jak z przyjaciółmi, choć ja pociągali i się z nimi całowała. Musiałem jej mówić wiele razy by rzuciła z nimi kontakt. Najlepsze jest to ze nie wiedziałem z kim są te zdjęcia na początku i się jej pytałem a ona zmieniała temat albo kłamała. Jest mi strasznie przykro. Po bardzo długich namowach usunęła te zdjęcia które mogą być dwuznaczne lub z nimi na ig i fb. Jednak sprawia mi to ból ze mam świadomość ze nie raz jeszcze się z nimi spotka i usunęła to i zmieniła dużo dwuznacznych wiadomości tylko z przymusu. Nie potrafię z tym żyć bo bradzo ja kocham. Ja zmieniłem się dla niej cały a ona ma problem z podstawowymi czynnościami. Zawsze zadawała się i Piła z dużym gronem facetów i to zazwyczaj atrakcyjnych facetów. Śmieszne jest to ze jednym z nich jestem ja i właśnie tak mnie poznała. Cierpię. Nwm co ona o tym myśli ale chyba jest bardzo niedojrzała. Proszę pomóżcie mi i podpowiedzcie co mam robić :(

Gość gość
Znajdź jakąś porzadniejsza.

Gość Órwana  z  choinki
Dziwię się, że jeszcze z nią jesteś.

Gość gość
znajdz porzadna a nie imprezowe laski chcialbys wyrywac a potem biadolic

Gość gość
mylisz pożądanie i zafascynowanie jej seksualnością z miłością. Ona wie jak grac z facetami, tez tak robilam, żaluję. Złamalam serce kilku fajnym chłopakom, ale to było bardzo dawno. Teraz myślę, że owijałam ich sobie wokoł palca swoim obyciem w tych sprawach, atrakcyjnym wygladem i dodatkowo nie tępa bylam;) ale fakt faktem między wami jest toksyczna znajomość. im szybciej przejrzysz na oczy tym lepiej. będziesz tylko cierpiał. wygląd i seks to nie wszystko, zastanow sie czy kochasz ją czy tylko wyobrażenie o niej, ktore sobie sam wykreowałeś, bo Ci sie spodobała. to czesty bład, pozdrawiam, śliwka

Gość gość
bosheeee kolejny idiota co polecial na imprezowa du/pe a potem bedzie wszystkie kobiety obrazal ze sa puszczalskie jak go sunia zdradzi

Gość gość
faceci leca na puszczalskie zamiast na porzadne

Gość gość
Życie to nie film i tutaj się puszczalski czekam nie zmienia pod wpływem miłości. Zerwij póki czas.

Gość gość
Pewnie To kwestia czasu jak Cie zdradzi albo już zdradzila. Zwykla szmata potrzebujaca nieustannej atencj innych samców i nowych wrażeń. Weź sobie daj spokój, miej swój honor.

Gość gość
Dziewczyna młoda, to chce się bawić, poznawać nowe osoby. To normalne.

Gość Kuba 1998
Myśle ze ta ostatnia odpowiedz jest w miarę prawdziwa ... Może chce się pobawić i nie jest dojrzała