Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prowadziłam działalność gospodarczą

Polecane posty

Gość gość

ale już jej nie prowadzę, i w związku z tym mam pytanie. Czy jeśli pójdę do nowej pracy to czy pracodawca będzie chciał wypis z ewidencji gospodarczej? Bo to nie jest świadectwo pracy, a do urlopu wypoczynkowego też ten okres prowadzenia firmy się nie wlicza, więc w sumie jest to chyba nie potrzebne? jak myslicie?

Gość gość
nikt nie wie jak to jest? bo nigdy nie pracowałam na umowie o pracę więc nie mam pojęcia jak to jest

Gość gość
Nikt nie będzie chciał żadnego zaświadczenia. Świadectwo pracy jest po to aby udowodnić że należy ci się dłuższy urlop. Jeśli sama się przyznajesz że ci się nie należy to nie masz co udowadniać.

Gość gość
no tak właśnie myślałam że to nie potrzebne jest pracodawcy

Gość gość
pracodawca potrzebuje świadectw pracy by obliczyć przysługujący urlop wypoczynkowy, własna firma do tego się nie wlicza więc nie trzeba nic przedstawiać żadnych papierów

Gość gość
a czy pracodawca może sprawdzić od kiedy do kiedy prowadziłam firmę ?

Gość BiznesPolska
Żeby osiągnąć sukces należy przemyśleć wszystko i przygotować. Ja tak zrobiłem i poszedłem do profesjonalnego podmiotu zajmującego się doradztwem gospodarczym. Efekt tego był taki, że działamy na rynku od ponad 13 lat i bez problemu odnajdujemy się w rzeczywistości rynkowej. Bardzo dużo zawdzięczem firmie www.biuro247.pl To połączenie doradztwa, wirtualnego biura oraz coworkingu. Naprawdę ich polecam.