Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winna007

On chce zostawić dla mnie żonę

Polecane posty

Gość Winna007

Ja nie chcę żeby od niej odszedl, bo nie moge znieść myśli, że ona zostanie po 20 latach sama. Że to przeze mnie. On jest dla mnie wszystkim, ale nie dam rady żyć z poczuciem winy. Bo tak swojego szczęścia nie zbuduje. On twierdzi że i tak odejdzie, nawet jak ja nie będę z nim. Ale mimo to wiem, że gdyby nie nasza milosc to by jej nie zostawił. Ciężko

Gość gość
On twierdzi że i tak odejdzie, nawet jak ja nie będę z nim x z tego wynika, że taka wasza miłość jak jego i jego żony a wnioski wyciągnij sobie z tego sama 💤

Gość gość
Wiemy. Był wcześniej i pisał nam o tym.

Gość Winna007
On mnie kocha...

Gość gość
Bez wątpienia, niech przeprowadzi się na stałe, czy jednak będzie unikał?

Gość gość
Winna007 wczoraj Ja nie chcę żeby od niej odszedl, bo nie moge znieść myśli, że ona zostanie po 20 latach sama. Że to przeze mnie. On jest dla mnie wszystkim, ale nie dam rady żyć z poczuciem winy. Bo tak swojego szczęścia nie zbuduje. On twierdzi że i tak odejdzie, nawet jak ja nie będę z nim. Ale mimo to wiem, że gdyby nie nasza milosc to by jej nie zostawił. Ciężko I niezla jestes :D z poczuciem winy nie bedziesz mogla zyc, ale z nim mozesz:D po cholere sie bralas za zonatego ? a jak sie rozwiedzie i bedzie z toba to bedziesz mogla zyc z jego byla w tle :D ?

Gość Winna007
No wlasnie w tym problem ze nie będę mogła.... Gdybym mogła być z nim bez poczucia winy to bym nie miała problemu...

Gość gość
albo żona jego

Gość gość
Jak codziennie będzie cię kochał to zapomnisz co 3 dni kwiaty, zatroszczy się o ciebie, robił śniadania do łóżka, jak znów będziesz miała poczcie winy to przytuli. Wtedy? Jak tak nie będzie to ani żony ani ciebie, zostanie sam.

Gość gość
tacy nigdy nie zostaja sami :P kto raz z dradzil to ma to we krwi, tak jak z tym uderzeniem kobiety. nigdy na jednym razie sie nie konczy :P

Gość gość
Nie wiem jakie są skutki tego odejścia może jest alkoholiczką może lubi imprezowa zdradziła go, różne są powody musisz się zapytać.

Gość gość
za miłość nie można karać, jak się wypaliło to nie ma sensu dalej być w związku , tylko trzeba umieć o tym powiedzieć i w zgodzie rozwiazać jedno a związać drugie

Gość gość
Milosc przezwycięża wszystko, miłosc nie wie co to moralność, po prostu człowieka zawłaszcza. Jeśli masz wątpliwosci czy chcesz aby zostawił żonę to pytanie czy na pewno go kochasz.

Gość malinka 123
To zwykła p***a do ********* Obecnie nazwana dumnie " żoną" bo pewnie na siłe chciała by nią być. Weszła miedzy dwoje ludzi. On jest pozwolił, by mieć co blisko roochac czasami. Nie dziwie się ze tak to się kończy. Ta pierwsza nie ma żadnych wyrzutów sumienia, podobnie jak wyrzutów sumienia nie miało szmacisko zrobić sobie bachora.

Gość gość
Nie wiem o czym malinka piszesz...