Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona_kobieta

co ja zrobiłam ?

Polecane posty

Gość przerazona_kobieta

W styczniu rozstałam się z partnerem, mieszkał u mnie, więc spakował walizki i zostałam sama... od tego czasu zaczęłam mieć poczucie że brakuje mi seksu, niestety kobiecie po 30 nie tak łatwo kogoś znaleźć, zaspokajam się sama ale brakuje mi mężczyzny. Wczoraj miałam naprawdę kiepski dzień, koleżanki z pracy (same mężatki) rozmawiały o świętach i sylwestrze a ja mam w głowie tylko to że spędzę ten czas ewentualnie z rodzicami. Wracałam, kupiłam po drodze dwie butelki wina i miałam zamiar spędzić samotny wieczór przed telewizorem, upijając się w samotności białym winem. Jednak po drodze na klatce wpadłam na sąsiada, zaciął mu się zamek w drzwiach i czekał na ślusarza, zaprosiłam go na herbatę aby nie stał na klatce, wcale nie miałam na to ochoty ale głupio było inaczej, no i jak wchodziliśmy to zobaczył te dwie butelki i zapytał czy jakaś imprezka się szykuje, więc odpowiedziałam zgodnie z prawdą że samotny wieczór przed TV, zapytał czy mógłby dołączyć bo od czasu gdy jego żona wyjechała do pracy za granicę ciągle spędza takie wieczory, więc się zgodziłam. Gdy już załatwił tego ślusarza przyszedł z winem, nawet nie włączyliśmy filmu bo po paru lampkach mój język się otworzył i zaczęłam mu się żalić jak bardzo samotna jestem, on też o tym opowiadał i tak się zaczęło, byliśmy tak pijani i spragnieni seksu że nawet nie pomyślałam o zabezpieczeniu ! tabelki odstawiłam po rozstaniu. Seks był tak cudowny, że dzisiaj się już dwa razy masturbowałam myśląc o tym, ale przeraża mnie to co teraz będzie. Jego żona to moja sąsiadka ? szanse na ciąże są raczej niewielkie ale kto wie ? a jak on będzie chciał czegoś więcej ? boję się nawet go spotkać

Gość gość
Bedziecie chowac dzidzie po sasiedzku, co sie martwisz!