Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, bo nie moge trafic na kogos odpowiedniego.

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
A niech to samo napisze ktoś ładny, to zaraz zostanie okrzyknięty zadufaną w sobie księżniczką.

Gość gość
Jesteś sama bo wymagasz modela jak każda kobieta czeka na księcia na białym koniu musi być mega przystojny, bogaty, dobrze tańczyć, być z******tym kochankiem, malować obrazy, śpiewać codziennie dla Ciebie, grać na gitarze.

Gość gość
Zapomniałem jeszcze że musi dobrze gotować, sprzątać.

Gość gość
co to za p******y nick,taodtrzeciejrandki

Gość Taodtrzeciejrandki
Jest ktoś kto by wolał brzydkiego biednego głupiego co nic nie umie i nie rokuje na przyszłość?

Gość gość
trudno żeby wymagać cipę co spędza wieczory na babskich forach,chyba normalne :-D

Gość gość
Chyba wszystkie wolały by być same niz związać się z kimś kto jest nikim.

Gość gość
dziewczyny,30 na karku to nie czas na grymasy,wasza sytuacja jest poważna,bierzcie co jest,głupi,brzydki bez perspektyw,obojętnie.Taka moja rada,taa

Gość gość
Komentarze typu ostatni gość są żałosne. Może twoje życie bez kogoś jest niewartościowe ale nie wszyscy mają ochotę na byle co.

Gość gość
przyjdzie taki czas,że będziesz chciała nawet "byle co" ale byle co nie będzie chciało ciebie,poczekaj...

Gość Taodtrzeciejrandki
Tak, tak mówią ci co zostali odtrąceni. Już to nieraz słyszałam , te czcze pogróżki, ale jakoś ten czas nie nadchodzi, przeciwnie, im dalej w las, tym mniej wyobrażam sobie żeby być z kimś i tym samym więcej oczekuje od drugiego człowieka. Jeśli nie, to nie.

Gość gość
Nie sądzę. Przestań pisać bzdety bo to się robi nudne.

Gość gość
Czekają na modela pustaki

Gość gość
nie nudne ale prawdziwe i boli

Gość gość
może nie na modela ale na kogoś wyjątkowego,kto ujmie je swoją wrażliwością,inteligencją,szarmanckością itd. a na koniec wp******i,okaże się że jest trzy razy żonaty i op******i konto do zera :-D

Gość gość
uwielbiam jak słyszę o takich przypadkach,a jest ich wiele,takie własnie smutasy czekające na chuj wie co dostają w końcu chuj wie co i koniec jest żałosny ale sprawiedliwy

Gość Taodtrzeciejrandki
Głuptaki z was straszne, głuptaki frustraki.

Gość gość
no pewnie,ty wiesz swoje,żyjesz nadzieją jak każdy desperat,niestety ale w tym wieku dla kobiet to ostatni gwizdek

Gość gość
Ciekawe rzeczy powiadasz. To faceci najczęściej kończa z taką która za młodu pomiatali bo im dziury i służącej w końcu tak brakuje że wytrzymać nie mogą. Za młodu slinia się za nieosiagalnymi modelkami a kończa z karyna styrana życiem która zdradzając z jeszcze gorsza karyna. Fuck logic.

Gość gość
Ale, co ze do tej pory ktos nie mial szczescia w milosci, to na pocieche w ,,nagrode ´´ ma brac co zostalo? bzdura. I zgdadzam sie, ze im glebiej wlas tym wieksze wymagani stawiamy, ale lepiej poczekac kilka lat i trafic na kogos odpowiedniego niz brac byle co i potem sie meczyc cale zycie.

Gość gość
Kobiety się ślnią do przystojniaków z włoskami do góry, który zachwyca każdą kobietę na przejściu.

Gość gość
gość dziś Kobiety od najmłodszych lat się ślnią do najprzystojniejszych mężczyzn potem po 30 się ogarniają i nie wybrzydzają.

Gość gość
widać,że znasz się na facetach,może dlatego jesteś sama,mając trzy dychy

Gość gość
22.16 a co wlasciwie faceci szukaja na babskich forach wieczorami? musicie miec wszyscy duze powodzenie, ze nie macie nic lepszego do roboty. Eksperci od siedmiu bolesci :p

Gość gość
nigdy nie wiesz na kogo trafisz,nawet tutaj

Gość gość
Nie bede sie naginac i brac pierwszego lepszego ktory sie napatoczy, bo po co? potem rownie szybki rozwod przez niedopasowanie. To juz lepiej zostac samej. Musicie miec bardzo ograniczony swiatopoglac, ze doradzacie brac pierwszego lepszego. Ale luz.. nie mieszkam w Polsce i tu na szczescie ludzie inaczej mysla...

Gość gość
nie masz już czasu na wybrzydzanie

Gość gość
to nie faceci posuwają najbardziej kobiety,to czas

Gość gość
je posuwa najlepiej :-)

Gość gość
No ale jak mam nie wybrzydzac to jak wspominalam wole byc sama :) a czasu jeszcze mam, mam 29 lat, wiec w sumie do 10 lat by urodzic dziecko to szmal czasu. Gdybym na kogos fajnego trafila zaryzykowalabym, ale nie skusze sie byc z kims na sile, z kims kto mi sie nie podoba wizualnie i z charakteru. Przeciez zwiazek to takze intymnosc, rozmowy, po co mam byc z kims do kogo nie chcialabym sie przytulic lub pocalowac. Moja kuzynka czekala i wieku 35 poznala kogos, pasuja jak ulal i warto bylo czekac.