Inowrocławski 0 Napisano Grudzień 2, 2017 Witam. Od jakiegoś czasu utrzymuję kontakt z dziewczyną (Znałem ją wcześniej), zaczęliśmy się spotykać u niej, później całować, a po czasie nawet uprawiać seks. Wiedziałem, że miała chłopaka, ale ona mnie zapewniała, że jest już wolna, że się zraziła. Zresztą ukrywała, że z nim jest - Tak mi się wydaje. Nurtował mnie ten koleś, więc napisałem jej wprost, że nie chce nikogo ranić, a ona - Że bez przesady, bo nie ma kogo. Mieliśmy wspólne plany (Mieliśmy jechać wspólnie do Zakopca).. Robiłem jej widoczne malinki, która zauważyła jej przyjaciółka, dawałem kwiaty.I trwało to prawie trzy miesiące. Po pewnym czasie, jej 'chłopak' (raczej jej były) napisał mi, czy fajne ma mieszkanie - To dziwne, bo mówiła, że mieszkanie jest jej, a wcześniej mieszkała z przyjaciółką, a ja mogłem wpadać praktycznie zawsze. Z dziewczyną momentalnie urwał się kontakt i nie odpisuje mi od wczoraj. Mam to przeczekać, czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach