Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mieć chłopaka

Polecane posty

Gość gość
do gość dziś a czemu pytasz? ;) nie sądzę, abym była długo

Gość gość
Lubię zadawać pytania ;)

Gość gość
Droga autorko, może to jestem tym jedynym. Napisz do mnie: krawdaw@wp.pl. Chcę Cię poznać.

Gość gość
Do gość dziś No dobrze ;)

Gość gość
do gość dziś Ja chyba nie ufam ani nie wierzę w taki sposób rozpoczęcia miłości ;)

Gość gość
No widzisz, a później narzekasz. Może właśnie w ten sposób jest Ci dane spotkać księcia Twego.

Gość gość
Młodość jest po to, żeby się wyszumieć, pobawić, napić, spotykać różnych ludzi. Śmieszne, jak ktoś odmawia tego innym.

Gość gość
do gość dziś hm a może i masz rację, zdarzyło mi się poznać wspaniałych ludzi przez internet

Gość wujcio Fred
o facetach dopiero po 25 możecie myśleć dziewczyny, do tej pory zajmijcie się nauką, a po 25 brać faceta NIEPIJĄCEGO i NIEPALĄCEGO i to minimum 5 lat starszego, taką rade daje wam wujcio Fred, a wujcio wiele już przeszedł i wiele wie

Gość gość
Do gość dziś Wyszumieć, pobawić to moga co najwyżej dzieci w piaskownicy, a nie stary koń po 20-tce.

Gość gość
To nie od wieku zależy czy mężczyzna jest dojrzały emocjonalnie czy nie możesz trafisz na 40lata, który zatrzymał się w gimnazjum.

Gość gość
Nie mogę spać :/ Narobiem wątek i widzę, że nie tylko ja mam takie podejście do poznawania kogoś przez Internet. Tu można napisać wszystko i nigdy nie ma sie pewności co do prawdy w wiadomościach. Nie widać rozmówcy, jego emocji, reakcji.

Gość gość
O widzę desperat krawdaw dalej lata po forum. Uważaj na zboczenca.

Gość gość
Tu autorka Ja chyba nie potrzebuje tego 'wyszumienia się'. Ale nie jest tak , że nie wychodzę z domu ;)

Gość gość
Ja też chciałbym być z dziewczyną, a nigdy jej nie miałem nawet buziaka nie dostałem w policzek.

Gość gość
Poderwij autorkę :D

Gość Gość 22 DPL
Wiesz autorko tak czytam twoje wypowiedzi i czuje się jakbym to sam napisał :D Fajny zbieg okoliczności :P Widać, że masz poukładane w głowie, nie w myślach Ci głupoty, zapewne lubisz konkrety.

Gość gość
Próbowałem szukać tyle lat dziewczyny i to bez powodzenia pozostało mi jedynie oglądać telenowele :(

Gość gość
Jestem dobry, ale co z tego jak nikt na takich mężczyzn nie leci tylko bardziej na rozrykowych co piją, palą, ćpają, zaliczają kobiety.

Gość Gość 22 DPL
Oj tam trzeba być dobrej myśli :-) Dla Was mam to: Louis Armstrong - What a wonderful world :-) przestańmy się mazać ;)

Gość gość
Tu autorka Do Gość 22 DPL dziś A to ciekawe ;) Do gość dziś Nie myśl w ten sposób. Nie wszystko takie są. Mam koleżanki które myślą podobnie jak ja.

Gość Gość 22 DPL
Powiedziałbym, że bardzo ciekawe :D Kształtują nas przeżycia i może dlatego jesteśmy podobni ;) Czuje, że mogę powiedzieć jaka jesteś bez poznania Cię ;)

Gość gość
Tu autorka Do Gość 22 DPL dziś No dobrze, skoro tak czujesz ;)

Gość gość 22 DPL
Jesteś osobą uczuciowa, delikatną. Cenisz sobie ludzi szczerych, brzydzisz się kłamstwa. Gdy coś robisz to starasz się to robić najlepiej jak tylko potrafisz. Gdy kochasz to całą sobą :-) Bywa, że czujesz się samotna.

Gość gość
A ja powiem tak... Postrzeganie związku jako przytulania i znalezienia osoby do porozmawiania, bo "mi się nudzi" jest bardzo naiwnym podejściem. Związek to baaaardzo ciężka praca i to nie jest tak, że magicznie w wieku 25 lat znajdziecie tego jedynego i bedzie cudownie. Warto się otworzyć na zdobywanie doświadczenia, a nie patrzeć na związki przez pryzmat naiwności, ale kiedyś zrozumiecie. Pozdrawiam.

Gość gość
Możecie mieć farta i znaleźć tego jedynego w wieku 18lat :)

Gość gość 22 DPL
00:56 Trafne spostrzeżenie i stwierdzenie ;) Tyle, że zauważ iż inne wątki/sfery związku nie zostały jeszcze poruszone ;) Oczywiście, że związek to nie tylko przytulanie, całusy itp. To więź łącząca ludzi, to zgranie, harmonia, szacunek i pomoc dla drugiej osoby to coś więcej niż obrazki pokazane w telenoweli. Wiadomo, że takiego poziomu nie osiąga się w kilka dni :D Znam małżeństwo, które po przeżyciu ze sobą ponad połowy życia rozumieją się bez słów :-) I to jest piękne moim zdaniem.

Gość gość
To będziesz miała chłopaka za 2-3 lata głowa do góry :)

Gość gość
Tu autorka Do gość 22 DPL dziś A może się po prostu znamy? :D w sumie całą prawdę o mnie napisałeś gość dziś Ja absolutnie nie sprowadzam związku jedynie do przytulania się i pogadania. Wiem i rozumiem że związek to coś o wiele bardziej głębokiego. I tak też to traktuje. Mówiąc o przytulaniu, pogadaniu miałam na myśli początkową fazę związku, to że teraz mi źle. I dla mnie prawdziwa miłość jest wtedy gdy po wielu latach wciąż jest to uczucie i chęć bycia razem w trudnych chwilach.

Gość Gość 22 DPL
Autorko wątpię żebyśmy się znali ;) Z twojego województwa znam może ok. 10 osób i gdybyś była jedną z nich na pewno zwróciłbym na Ciebie uwagę :-)