Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mieć chłopaka

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka Do Gość 22 DPL dziś Aż tak? ;) A Ty skąd jesteś?

Gość gość 22 DPL
Z cichej wioseczki koło Polkowic :-) A Ty autorko?

Gość gość
Tu autorka Do gość 22 DPL dziś Nie sądziłam aż tak dokładnie napiszesz ;) odważnie ;) Ja aż tak odważna chyba nie jestem - wiec powiem że mieszkam niedaleko granicy :) Na mnie już pora. Dobranoc Wszystkim :)

Gość gość
Dobranoc śpij słodko

Gość gość
Droga autorko, życzę Ci żebyś znalazła tego jedynego :)

Gość gość
Wyszumieć, pobawić to moga co najwyżej dzieci w piaskownicy, a nie stary koń po 20-tce. x Ee, że co? Jesteś z jakieś zapadłem wiochy zabitej dechami? Po dwudziestce stary koń? Toż to najlepszy wiek, żeby się bawić, pić, podrywać dziewczyny, nie bawić się w jakieś chore związki, bo życia i młodości szkoda. Związek to po trzydziestce.

Gość gość 22 DPL
13:51 każdy ma inne priorytety. Nie jest tak, że w ogóle nie pójdę na imprezę ;) Ja mam tylko 1 weekend wolny na miesiąc i nie raz jest tak, że wolę go spędzić w domu aniżeli na imprezie. Lubię tańczyć, poznawać nowych ludzi :) Latałem po imprezach ale mnie to nie bawi szczerze mówiąc. Głównie nie ma nikogo ciekawego na takich imprezach ale co Ty możesz wiedzieć. Przy takim podejściu to ja życzę powodzenia ;)

Gość gość
Tu autorka Do gość dziś A dziękuję bardzo ;) X Nie rozumiem co do końca rozumiesz przez 'wyszumienie się' ale ja chyba wole bardziej na spokojnie się wyszumieć. Ze znajomymi Lubie wychodzić gdzieś, ale nie że codziennie. Czasami nawet wole posiedzieć sama ze sobą. A druga kwestia jest taka - nie sądzę aby bycie z kimś i imprezy się wykluczały, a nawet myślę że można tak spędzać czas razem ;)

Gość gość
Droga autorko, ja też myślę że można tak spędzać czas razem, bo jak obie osoby lubią imprezy to można chodzić razem :D

Gość gość
Musisz być cierpliwa po prostu to wtedy na pewno pojawi się ta odpowiednia osoba w Twoim życiu. Ja tez kiedyś tak bardzo chciałam mieć kogoś bliskiego i męczyło mnie to bardzo że jestem wciąż sama aż w końcu przestałam o tym myśleć i nagle ktoś się pojawił :) wiec głową do góry ;)

Gość gość
Ee, że co? Jesteś z jakieś zapadłem wiochy zabitej dechami? Po dwudziestce stary koń? Toż to najlepszy wiek, żeby się bawić, pić, podrywać dziewczyny, nie bawić się w jakieś chore związki, bo życia i młodości szkoda. Związek to po trzydziestce. x Ja mam +25 ale wiem, że na pewno nie ożenię się przed 30tką. Czy szaleje? Nie. Przede wszystkim mam spokój i spokojną głowę. Robię co chcę i jak chcę. Jak mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać w bieszczady to mogę w każdej chwili. Mam kumpli ożenionych i ciągle mogę obserwować to "szczęście" aż bije po oczach:D .

Gość gość
Autorka to kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Do gość dziś Możesz to bardziej rozwinąć? Pewnie jesteś facetem :D

Gość gość
gość z 2017.12.04 to prawik :D

Gość gość
Nie wcinaj się kretynko.

Gość gość
do gość 2017.12.08 To niech ten pan wytłumaczy dlaczego autorka to królewna z drewna. :D