Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szybko tyję?

Polecane posty

Gość gość

Jako, że od pewnego czasu nie mam stałej wagi zaczęłam się zastanawiać nad gromadzeniem tkanki tłuszczowej i czy takie zjawisko jest naturalne. Mam 165 cm wzrostu. Kiedy ukończyłam 20 lat z 53-54 kg zaczęłam mieć 55kg jako wagę normalną w wieku 21 lat, wieku 22 ta ilość wzrosła do 56kg, teraz mam 23 i moja waga już osiągnęła 57 kg - jeszcze nie stała się wagą uśrednioną, ale mam obawy, że tak się stanie. W sumie piję dużo pepsi, coli, innych napoi gazowanych, jem chipsy w takich godzinach jak 20 .00, 21.00. Zawsze kiedy jestem na mieście wybiorę się do McDonalda, Burger Kinga. To dla mnie takie "święto" kiedy mogę pozwolić sobie na coś niezdrowego ponieważ w domu mam same produkty bio, eko, sreko i oweko, które w ogóle mi nie smakują, jedyne co lubię to owoce, warzywa i zupy - jem je w ogromnych ilościach DZIENNIE. Kiedy mi się znudzi zaczyna mnie brzydzić i wtedy sięgam po śmieciowe żarcie, które już po tygodniu mi się nudzi i znowu wracam do warzywek, owocków, zupek i wszelkiego rodzaju ciasteczek owianych oraz orkiszowych, które znajdują się u mnie w domu. U mnie nie ma czegoś takiego jak śniadanie, obiad i kolacja - jem to co jest do czasu aż się zapasu nie wyczerpią. Planowanie posiłków to dla mnie katorga. Kiedyś też dużo biegałam, teraz ze względu na to, że jestem studentką oraz mój styl pracy jest raczej siedzący (praca umysłowa) jestem wykończona po samej podróży, nie mam czasu na ćwiczenia ponieważ muzę wstać na 5 rano aby dojechać do innego miasta.

Gość gość
Kiedyś prowadziłam dziennik ćwiczeń (30 min ćwiczeń) Dane z tego roku (2017): 05 wrzesień - 56 kg 06 wrzesień - 56 kg 07 wrzesień - 55,9kg 08 wrzesień - 56,4kg 09 wrzesień - 55,7kg 10 wrzesień - 55,8kg 11 wrzesień - 55,6 kg 12 wrzesień - 56,1kg 13 wrzesień - 56,7kg 14 wrzesień - 57,1kg 15 wrzesień - 56,5kg 16 wrzesień - 56,5 kg 17 wrzesień - 55,6 kg 18 wrzesień - 55,9 kg 19 wrzesień - 55,3 kg 20 wrzesień - 56,3kg 21 wrzesień - 55,7 kg 22 wrzesień - 55,5 kg BRAK ĆWICZEŃ (studia) 28 październik - 57,0 kg 29 październik - 56,9 kg BRAK ĆWICZEŃ (studia) 02 grudzień - 57,1 kg

Gość gość
wcale nie tyjesz co do twojego bio żarcia to prawdopodobnie źle przyrządzasz jak ci nie smakuje naucz się gotować