Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takiej rozmowie ? Czy ona potraktowała mnie normalnie?

Polecane posty

Gość gość

Byłam na spotkaniu z byłym mężem. Zdecydowałam się sprzedać dom który kupił on, przepisał na mnie, ale musiałam oddać jako rażący dowód niewdziecznosci czy jakiś tak. Nie byłam w stanie utrzymać domu sama. Przyszłam jak była jego aktualna żona nasza rozmowa - powiedziałam nazwisko (mam nazwisko byłego męża) - była, sorry nie podaje ręki byle komu, na mój uścisk nie zasługujesz - A Ty co papież - dyrektor czegoś tam A Ty ? Była utrzymaka, oprócz bycia byłą (nazwisko byłego) i dawania d**y na prawo i lewo osiągnęłaś co ? Mój były mąż nawet nie stanął w mojej obronie tylko uśmiechał się i nawet nie krył się z tym. Ona wyszła bo miała telefon powiedziałam mu prosto z mostu że jego żona jest zazdrosna o mnie A mój był powiedział że ona nie jest zazdrosna, tylko zna swoją wartość, a jest warta więcej ode mnie. Zabolało mnie. Nie wiem co myśleć.

Gość gość
Rzeczywiście jesteś głupia, przekazać sytuacji też nie potrafisz. Fatalnie napisane.

Gość gość
Prowo. Powtarzasz sytuacje z bratowa niby pasozytem tylko odkrecilas sytyacje.

Gość gość
Jaką bratową ? Ja nawet nie mam bratowej ani szwagierki.

Gość gość
Prowo 0/10 Ludzie z klasą tak się nie zachowują. Kobieta na stanowisku dyrektora ma zazwyczaj wielką klasę. Byle lasia tam się nie przebija - nie w świecie polskiego biznesu, bo to świat mężczyzn. Trzeba być naprawdę KIMŚ, żeby wyprzedzić facetów w wyścigu o taką posadę. Ktoś taki miałby w d*** wszystkie byłe świata.

Gość gość
Ale jego żona tak się zachowała. Myślę że tam bardziej nasz teść ją pcha, bo on ma dojścia. Mój były mąż ma dużą firmę. Ona jest zazdrosna o mnie prawda ? W końcu to ja byłam tą pierwszą.

Gość gość
skoncz juz , nie pociagniesz tej marnej prowokacji temat zamylam amen

Gość gość
mysle ze go zdradzałaś i oboje Toba gardza. No i maja racje, ona jest jego zona a Ty byłą o której by chetnie zapomniał

Gość gość
Zdradziłam go, popełniłam błąd. Ale to że mną był dłużej - 9 lat razem, rok małżeństwa. Oo rozwodzie jesteśmy 4 lata,a były mąż wziął ślub w czerwcu tego roku. Załatwił sobie nawet rozwód kościeln. Wyczułam że jest zazdrosna o mnie. W końcu zawsze będzie drugą żoną.

Gość gość
Sciemiasz. Idz zrob obiad albo do kolezanki.

Gość gość
idz do Biedronki na zakupy , bo widze ze ci sie nudzi i sama ze soba piszesz

Gość gość
Nie jest zazdrosna tylko jest jej ciebie żal, że tak się płaszczysz przed byłym mężem. Widzisz ona jest druga ale wolał ją niż ciebie. I zawsze już będziesz była, a ona obecna żona.

Gość gość
Ja ? Zalatwislismy ostatnią sprawę jaka nas łączyła. Chciałam sprzedać dom już jakiś czas temu ale były mąż nie zgodził się. A ja nie byłam w stanie utrzymać go. Podpisalismy co mieliśmy i zakończyliśmy wszystko co nas łączyło. Jest mi nadal ciężko. Ale on nas przekreślił, to on spakował się. Nie chciał iść na terapię.

Gość gość
Jesteś i zawsze będziesz tylko BYŁĄ ŻONĄ. A twój były mąż ma teraz żonę i ciebie może mieć gdzieś. Sama sobie na to zapracowałaś dawaniem tyłka pierwszemu lepszemu.

Gość gość
Ale zaznaczyłam jakąś część jego życia. Byliśmy razem. Chciałam spróbować czegoś nowego innego. Ale ten seks nie dorównał ani trochę mojemu mężowi.

Gość gość
Dobra dajcie spokoj, to jest prowo chyba tej, co tu kiedys wymyśliła, ze zdradzała męża, ale nie rozumie dlaczego odszedł i ma juz nowa, chyba śledziła ja(?), cos takiego hejehe, marny talent do prowokowania, bo zeby pociągnąć chociaz pare stron, trzeba pisać wiarygodnie i z rozwaga, a autorka za akDym razem pisze jakby była wyraźnie przygłupia

Gość gość
oczywiscie ze prowo ale bezmozgi beda napiertalac kilkanascie stron

Gość gość
Wiesz co na wstępie pomyślałabym że ty jesteś normalna a oni nienormalni, ale twoje kolejne komentarze świadczą że to z tobą jednak coś nie tak i zasługujesz na chamstwo z ich strony. I jeszcze te pytania "Ona jest zazdrosna o mnie prawda ? to cie dosłownie pogrążyło. Świadczą o tym że jesteś totalnie infantylna nawet chora bym powiedziała. Nie potrafisz kompletnie rozróżniać co istotne a co nieistotne. Jakieś idiotyzmy sie dla ciebie liczą a nie to co najistotniejsze.

Gość gość
Prowo poległo, bo nie trzyma się kupy. Poległaś z powodu domu. Jak przepisał, to możesz sprzedać i nikt nie ma nic do tego. Przepisał, więc nawet za darmo możesz komuś przepisać. Tyle. Dopracuj temat i spróbuj za 1/2 roku :)