Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe czy te brudasy co sprzataja raz w tygodniu chociaz

Polecane posty

Gość gość
Ja myłam okna rok temu na urodziny synka jak mieli przyjść goście. To był luty. Zawiało mnie i się ciężko rozchorowałam. Na dzień następny skoczyła mi wysoka gorączka i w tej gorączce musiałam dalsze sprzątanie i imprezę robić. Myślałam że sie pochlastam tak fatalnie się czułam. Także piertole to twoje cholerne mycie okien. Nie wiem co baby mają z tymi oknami. Na łeb niech sobie wsadzą te pieprzone okna

Gość gość
Myje może ze dwa razy do roku od ulicy i od podwórka częściej bo jak goście jadą :)

Gość gość
Corka 19 a syn 13

Gość gość
Ona pewnie chodzi w takie miejsca ale rzadko. No i nie odpoczywa bidula. Lub odpocznie przez kwadrans i to jest cały jej weekend X To moze pochwal sie jak ty czest chodzisz w takie miejsca , powiedzialas A to poweidz B

Gość gość
Nienawidzę sprzątać, ale tak się zastanawiam jak wyglądają okna tych pań, które myją je dwa razy do roku. Rzyg...

Gość gość
Ja nigdy nie myłam okien na swieta BN . Nie wiem po co ? Okna myje tylko na wiosnę ., kato , jesień i koniec . Dokładnie 3 razy w roku .

Gość gość
Jedna drugiej nie zrozumie. Mycie okien na Śląsku nie jest adekwatne do mycia okien w centralnej Polsce choćby nawet. Mieszkam niestety w tym pierwszym miejscu (albo i stety) i myje co 1,5 mc ale nie zawsze tak ze gruntowanie i z firanami-co drugi raz myje jedynie same szyby i parapaety oraz ramy na szybko. Niestety ale co 3mc z tego rachunku wynika ze myje ****ardzo dokładnie i piorę, prasuje J wieszam pozniej firanki.

Gość gość
ale autorka dowaliła :D Mycie okien przed świętami :D Zawsze mnie śmieszy jak ktoś mówi o myciu okien na święta. A jak umyję 2 tygodnie później to coś się stanie? Myję kiedy mi się chce, kiedy mam wolny czas i tyle. Obowiązki domowe rozkładamy sobie regularnie, sprzątamy kiedy trzeba a nie kiedy musimy. Po co ten wielki cyrk odstawiać i myć nagle całą chatę, żeby przeleżeć 2-3 dni świąt? Ludzie latają po sklepach, sprzątają, gotują, potem żrą do bólu - bo święta :) Chore.

Gość gość
gość dziś masz racje Ja mieszkam w Wielkopolsce w malej miejscowości . Mieszkam w bloku na 4 pietrze z okna widzę las . Nie ma u nas smogu , powietrze jest czyste i okna nawet po 3 miesiącach nie wyglądają zle .

Gość gość
mycie okien na swieta to Polska tradycja , jak karp i barszcz z uszkami

Gość gość
Jayje okna zima tylko od srodka i zmieniam firanki .Mieszkam w puszczy Bialowieskiej i nie ma tu smogu i okna nie sa brudne nawet po 4 miesiacach.Okna od zew.myje 3razy w.roku .ale nie zima.Kto na nie patrzy jak ciemno i rolety sie zaciaga?

Gość gość
Nie zapominaj ze Bog widzi wszystko, nawet jak masz na brudnych oknach zaciagniete rolety

Gość gość
O kur.... J***e z tego tematu :) Tak tak raczki beda w kosciolku skladac , komunie przyjmowac a okna brudne Pojdziecie do piekla bzdziagwy wiec chociaz na Wielkanoc pomyjcie