Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shopping  Queen

Ile wydajecie miesięcznie na ubrania i dodatki?

Polecane posty

Gość Shopping  Queen

J.w.

Gość gość
Czasem nic, czasem ponad 1000 zl W listopadzie wydałam 850 zł, w grudniu jeszcze nic

Gość gość
O zł ubrania kupuję od czasu do czasu raczej przy większym wyjściu. Są ważniejsze rzeczy

Gość shopping queen
są ważniejsze rzeczy, ale codziennie coś trzeba na siebie włożyć poza tym ubranie jednak sporo o człowieku mówi oczywiscie najlepszy złoty środek, który ja zgubiłam, bo od lat wydaję za dużo :(

Gość gość
Ok 2 tys

Gość gość
do 1800 max

Gość gość
w czasie wyprzedazy nawet do 2 tys ale to jakies 2-3 -ca, reszte miesiecy w roku prawie nic

Gość gość
15000 rocznie.

Gość gość
jakbym tyle wydawała na ubrania to by mnie mąż zabił

Gość gość
dlatego lepiej nie miec meza:) w malzenstwie kobieta marnieje i nie pozyje:(

Gość shopping queen
ja nie mam męża, ale gdybym miała też by mnie pewnie zabił, wydaję pewnie ze 2-3 tys miesięcznie

Gość gość
Tyle na ile możemy sobie pozwolić ani trochę więcej :)

Gość shopping queen
...i raczej 3 niż 2 :( muszę to zmienić, może jak sobie dokładnie policzę, to się puknę w głowę

Gość gość
nie marnieje tylko jeśli jest coś de facto wspólne( bo wiadomo każdy na coś tam sobie zostawia) to się to szanuje. Zresztą po co komu 4 szafy ubrań? Super jest się odwalić od czasu do czasu ale bez przesady. Wolę pojechać na wakacje zmienić samochód kupić książki czy wychodzić do dobrych restauracji. Mnie fatałaszki nie interesują po prostu

Gość gość
shopping queen - a ile zarabiasz?

Gość shopping queen
zarabiam tak ok 4 tys gość 17.50 tak, zgadzam się, ale Tobie jest o tyle łatwiej, że jak piszesz fatałaszki Cię nie interesują Mnie cieszy posiadanie tych często nietanich ubrań, choć to żadne usprawiedliwienie, bo doskonale zdaję sobie sprawę że tylu nie potrzebuję, a producenci ubrań zawsze będą chcieli na mnie zarobić , i nigdy tego s**tu nie zabraknie :) no ale cóż, każdy ma jakieś słabości, moja jest po prostu za droga, bo tak naprawdę nie jestem przesadnie dobrze sytuowana, a po prostu większość pieniędzy lokuję tam gdzie nie trzeba.. No nic, może ta samokrytyka będzie początkiem odwrotu, bo w miarę rozumna jednak jestem, i potrafię swoje działania w miarę obiektywnie ocenić :)

Gość gość
zarabiasz 4, wydajesz 3 na ciuchy i zostaje ci 1 tys - starcza ci to na jedzenie, oplaty, mieszkanie ? chyba ze nie mieszkasz sama to co innego

Gość shopping queen
Trochę się dożywiam u rodziców, więc około połowy normalnie potrzebnych na żywność pieniędzy mi zostaje Na opłaty i paliwo wystarcza, możliwe ze nie zawsze wydaję 3 tys, tzn na pewno nie zawsze, ale na pewno kilka razy w roku właśnie tyle

Gość gość
2-3 tys to wcale nie dużo Kupiłam w listopadzie - sukienka z phase Eight 900 pln ( przeliczam) - buty pierre cardin czółenka 450 - torebka 850 - pasek 200 Ale są to piękne klasyczne rzeczy które bedą modne długo . Co miesiąc kupuje za około 2-3 tys w przeliczeniu i mam tylko 1 szafę .

Gość gość
shopping queen Nie ty jedna masz taki problem. Bywają starsze i głupsze:P

Gość gość
W grudniu kupie bluzkę koszulowa Burberry za 1200 i spodnie Armani jeans za 700 i już 2 tys pójdzie się yebac.

Gość shopping queen
To nie jest dużo dla ludzi zamożnych, ja do nich nie należę I nie chcę być już głupią zakupomaniaczką, tym bardziej że nie zawsze taka byłam :)

Gość gość
Ja też nie chę być zakupoholiczką i zawsze powtarzam, że to juz ostatnia rzecz i więcej nie kupię....do następnej, która wpadnie w oko. Błędne koło.

Gość shopping queen
No właśnie, znam ten schemat Ale jakiś sposób musi chyba być?

Gość gość
jak zyjesz na garnku rodzicow to co sie dziwic ze jestes rozpieszczonym bachorem i wyrzucasz kase na bzdury niepotrzebne a drogie, zyc sie nie nauczylas, o samodzielnosci nie wspomne

Gość shopping queen
nie że jestem na ich garnku, ale jak zapraszają na obiad, to co mam zrobić, powiedzieć że nie, bo chce być samodzielna? po części może to być ich wina, ale nie o rozpieszczenie chodzi, bardziej o kompensowane sobie deficytów, które pewnie są w mojej podświadomości od dzieciństwa

Gość gość
A ja jestem mężczyzna, mam 33 lata i też wydaje ok 3000 miesięcznie.

Gość shopping queen
kurde, co za czasy? ;)

Gość gość
W tym roku kupiłam tylko buty za 39 zł.

Gość shopping queen
" gość dziś W tym roku kupiłam tylko buty za 39 zł. " a na co wydajesz pieniądze?